didžej hel Posted October 6, 2022 Share Posted October 6, 2022 nije ovo dobro ya pao Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted October 6, 2022 Share Posted October 6, 2022 Grigonis totalno van ritma Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted October 6, 2022 Share Posted October 6, 2022 nisu losi zeleniiako imaju par diskutabilnih sudijskih odluka protiv sebeSent from my iPad using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted October 6, 2022 Share Posted October 6, 2022 Radonjic ima sudjenje kao da i dalje trenira Zvezdu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted October 6, 2022 Share Posted October 6, 2022 5 minutes ago, Losmi17 said: Radonjic ima sudjenje kao da i dalje trenira Zvezdu. Ima podosta nekih sličnosti. Krvava kolena, suđenje, promašena slobodna bacanja... Ali ima i nekih atipičnih stvari. Dosta je bilo srljanja i brzanja u napadu. I nekih laganih koševa, kad je mogao da se napravi faul i pošalje protivnika na liniju da zaradi te poene. Pogotovo kad je bio Papagianis u igri. Premekano igra za strvinu od 220. Cenim da če na poluvremenu fokus biti baš na tim stvarima, i da če drugo poluvreme biti bolje 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted October 6, 2022 Share Posted October 6, 2022 sta je sa floutersom?Sent from my iPad using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted October 6, 2022 Share Posted October 6, 2022 Just now, NikadProtivKaline said: sta je sa floutersom? Sent from my iPad using Tapatalk Mairossu mi je pre par dana odgovorio na isto pitanje 🙂 Ledja, out do NG 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted October 6, 2022 Share Posted October 6, 2022 Ovaj Kalaicakis pravi dejov sin. Kao osica u odbrani, već 4 ukradene. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted October 6, 2022 Share Posted October 6, 2022 Grigonis nema šta da traži u igri u završnici. Maši otvorene šuteve, a za odbranu ima boljih opcija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted October 6, 2022 Share Posted October 6, 2022 Nudio se Real ali dzaba sa ovakvim Grigonisem. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted October 6, 2022 Share Posted October 6, 2022 (edited) Grigonis prodao mec. On je vec duze u kanalu, ni u Moskvi se nije snasao. Edited October 6, 2022 by Losmi17 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jedibojan Posted October 6, 2022 Share Posted October 6, 2022 Ali Ljulj van balansa trojku od tablu za pobedu... Koji put u karijeri? Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted October 6, 2022 Share Posted October 6, 2022 Ima lik Williamsa koji utrčava da otkine obruč na alley up, on baca tricu iz driblinga, a ne može vola da ubode čitav meč. Neznam ko mi je danas išao više na živce, on ili Papagiannis sa svojim strahom pred znojavim telima, što bi reko Laki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemam_ti_kad Posted October 6, 2022 Share Posted October 6, 2022 Steta za Pao...malo im je falilo ali svakako vidna promjena u odnosu na zadnje godine u kontroli igre i disciplini 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crni Posted October 6, 2022 Share Posted October 6, 2022 Ko Zvezdinu temu da citam. 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted October 6, 2022 Share Posted October 6, 2022 (edited) silbovati kamerunskog rebica i potraziti nekog proper pleja moze stefan markovic, ako se nema nesto para i ako zvezda uzme jovica Edited October 6, 2022 by NikadProtivKaline Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted October 6, 2022 Share Posted October 6, 2022 Šteta za ovu utakmicu, ali ok. Barem je jasno da PAO neče biti kanta za napucavanje. Pogotovo kod kuće, gde če biti klasična nagazna mina za sve Link to comment Share on other sites More sharing options...
Predragdjape Posted October 6, 2022 Share Posted October 6, 2022 (edited) Odlicna utakmica PAO-a I opet je Dejinoj ekipi malo falilo za pobedu... Ali Papajanis nije ne moze da brani uopste sut Tavaresa je bruka, s obzirom da su tu negde visine... Fali Volters bas. Lee se povadio nekako trojkama ali Grigonis bas los kao I protiv Olimpijakosa. 5 minutes ago, jedibojan said: Ali Ljulj van balansa trojku od tablu za pobedu... Koji put u karijeri? To ti je to. Ili ce ti Ljulj dati takvu trojku ili Rudi... Edited October 6, 2022 by Predragdjape 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted October 6, 2022 Share Posted October 6, 2022 Grigonis je malo precenjen igrac. Ustvari mozda i nije, cim je otisao u PAO. Koliko sam video dosta ce se traziti od njega da kreira, nije to njegova igra. Generalno PAO spolja nema neku kreaciju, sta reci kad Bochoridis glumi pleja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted October 6, 2022 Share Posted October 6, 2022 Just now, NikadProtivKaline said: silbovati kamerunskog rebica i potraziti nekog proper pleja moze stefan markovic ako zvezda uzme jovica Po meni, kamerunski rebićtm nije toliko veliki problem, koliko sam mislio pred samu sezonu. Pa evo i ovde je vratio PAO u igru sa dve trojke zaredom. Sasvim solidan u odbrani, takodje. Po meni više nego ok za igrača projektovanog za 10-15 minuta. Problematika je u povredi Woltersa, gde ovaj sad mora da bude starter. A maltene svaki backup PG če biti u problemu, kad mu se poveča minutaža i uloga. Po meni je veči problem to što Grigonis i Papagiannis nisu postojali, a ključni su igrači. Ako njih dvojica uspeju da pridodaju ovoj fantastičnoj osovini Gudaitis-Williams-Ponitka-Kalaitzakis, onda če to biti mnogo ozbiljnija priča 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DejoLazaKalina Posted October 6, 2022 Share Posted October 6, 2022 Samo da izdrzimo do Ng bez Nejta i od januara krece klasican Dejin uspon forme. Nije ovo lose bilo, vidi se ideja. Idemo 💚 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crni Posted October 6, 2022 Share Posted October 6, 2022 11 minutes ago, Redstar0356 said: Samo da izdrzimo do Ng bez Nejta i od januara krece klasican Dejin uspon forme. Nije ovo lose bilo, vidi se ideja. Idemo 💚 Jesi ti Devile hakovao nalog kolege nam? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted October 6, 2022 Share Posted October 6, 2022 Kriminalna partija Grigonisa, trebalo je Andrews više minuta da dobije al opet je PAO bio blizu. Papagiannis ne beži od znojavih tela nego od Tavaresa ali od njega beže svi u principu. Fali jedan na lopti dobar bek, nedostajaće Wolters. Williams zato odličan, prija mu da igra za Radonju, da nije mašio dosta bacanja bio bi igrač utakmice. Em je poništio Yabuselea. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTwister Posted October 6, 2022 Share Posted October 6, 2022 (edited) Prva stvar koja se treba reci Papagiannisu nakon ove utakmice da sve ove duge dvojke nikako vise ne sutira i da ih uzima jedino ako napad istice. Gudaitis nocas bolji al nekako neodlucan previse kad dobije loptu ne ide na obruc ili da proba da sam zavrsi vec ne filozofira mnogo. Ima prostora za napredak kod obojice. Ova uloga za Grigonisa je mozda prevelika za njega al bez Woltersa ovo ce ici dosta teze. Nece ni Grigonis dovjeka sve promasivati ali mora mu se dat malo vremena da se privikne jer niko odje nije predugo bio zajedno pa jos traje taj neki period adaptacije jedne na druge. Sa druge strane, ja sam mislio da ce biti blowout klasican al su se drzali dobro i nacerali Real na skoro 20 izgubljenih lopti, da su ta bacanja bolje izvodili bili bi sigurno u boljoj poziciji. Prethodnih godina, ova bi se ekipa raspala nakon 2 serije Reala od 6-0. Edited October 6, 2022 by MrTwister Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted October 6, 2022 Share Posted October 6, 2022 20 minutes ago, Chaos Is Me said: Kriminalna partija Grigonisa, trebalo je Andrews više minuta da dobije al opet je PAO bio blizu. Papagiannis ne beži od znojavih tela nego od Tavaresa ali od njega beže svi u principu. Fali jedan na lopti dobar bek, nedostajaće Wolters. Williams zato odličan, prija mu da igra za Radonju, da nije mašio dosta bacanja bio bi igrač utakmice. Em je poništio Yabuselea. Ma nije bilo samo u vezi sa Tavaresom. I tamo ga je Poirier jednom nadigrao na niskom postu, pa promašio zakucavanje, ili šta je več bilo. Zaštita obruča slaba, što mi je nerazumljivo za lika od 220, dugačkim rukama i jako dobrim lateralnim kretnjama za igrača te visine. Mislim da je Gudaitis u tom segmentu bio neuporedivo bolji, a i kontrola skoka mislim da je bila bolja sa njim u igri. Takav je barem bio moj utisak. Ali eto sreče da je to što ti kažeš i da je samo bio nezgodan matchup/loša utakmica. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts