drgnk Posted July 17 Share Posted July 17 Just now, Miki28 Teoljub said: Ne slazem se. Usao je prepadnut, nije svestan brzine protivnika. Vidjelo se kad je imao lagano polaganje cim je usao da se prepao brzog suta a onda je sledeci put krenuo na brzi sut kada ga je AD cekao. Sve je to skola. Treba mu dati podrsku Treba mu dati podršku ali ne može odmah u reprezentaciju igrač koji je sa svojih 25 godina igrao u Smederevu, Megi i Univerzitetu Tenesi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beonegro Posted July 17 Share Posted July 17 3 minutes ago, No name said: U principu fale Milutinov i Bogdanović , ali i sa njima šut mora da bude i ole pristojan da bi se bio egal. U principu fale i Jović i Devidovac, a Jović je jedan od boljih šutera u ovoj ekipi. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bogoljub Gagic Posted July 17 Share Posted July 17 Само се надам да ови експерименти са два центра неће Карију падати на памет на ОИ осим евентуално против Француза 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted July 17 Share Posted July 17 1 minute ago, Miki28 Teoljub said: Tvoj 1 dio posta i ovaj boldovan apsolutno nemaju smisla. Teov TM prosle sezone je da cim udje na teren, zvekne trojku preko ruke, pa ako je promasi, zvekne jos jednu. Uzivam ja u Teovoj igri, ali znam sta sam gledao i svakako je poenta bila ta da ne mislim da bi bilo sta doprineo u reprezentaciji. Korisniji bi bili trenutno i Topic i Jovic, odnosno takav tip igraca. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted July 17 Share Posted July 17 Moš misliti Plavša se ne snalazi protiv Davisa i Bama. Sve ovo je ok, imamo Bogdana i Jovića u rezervi. Milutinov ne verujem da bi se ovde nešto naigrao svojim guznim stilom, on je spor kao spomenik za ove Amere. 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted July 17 Share Posted July 17 1 minute ago, drgnk said: Treba mu dati podršku ali ne može odmah u reprezentaciju igrač koji je sa svojih 25 godina igrao u Smederevu, Megi i Univerzitetu Tenesi. Što da ne? Pitanje je da li će uopšte ući u 12, a i ako uđe sigurno neće igrati u eliminacijama kad se skrati rotacija. Inače Kuzmanović lobira da se još uspori igra i stane na loptu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beonegro Posted July 17 Share Posted July 17 5 minutes ago, SteveFrancis#3 said: Dobric zakucava u prvoj cetvrtini, posle ide jos 2,3 napada i odlazi se na tajm aut, a RTS reklamni blok krece sa vise se ne bore samo protiv Kobre Umjesto da puste ljubi baba tiket da prođe🥺 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted July 17 Share Posted July 17 1 minute ago, Markoss said: Teov TM prosle sezone je da cim udje na teren, zvekne trojku preko ruke, pa ako je promasi, zvekne jos jednu. Uzivam ja u Teovoj igri, ali znam sta sam gledao i svakako je poenta bila ta da ne mislim da bi bilo sta doprineo u reprezentaciji. Korisniji bi bili trenutno i Topic i Jovic, odnosno takav tip igraca. A da nema veze sa ulogama? Ulazi sa klupe da promijeni tempo kada smo u 90% situaciji bili toliko bezidejni i sa ocajnim organizacijama napada i sutem? Protivnik se skoncentrise na tebe kao no1 pretnju ali da li bi Teo bio ta no1 prijetnja u minutima sa Jokicem? Covjek koji obozava p&r, urucenja i centar koji to isto obozava. Vrvr ne bi bila direktna saradnja njiu 2 vec bi profitirali likovi koji katuju jer Jokic i Teo vide sve na terenu. Jovic naravno, covjek je dirigent. Topic t9 nije ali bi mu odg igra protiv Amera zbog tempa. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted July 17 Share Posted July 17 sa USA Basketball sajta 1 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Casaubon Posted July 17 Share Posted July 17 Just now, drgnk said: Teodosić je tempirana bomba sa njegovim sklonostima ka povredama. To što Micić ne isporučuje ne znači da bi se sa Teom usrećili. Da ne menjamo teze, nije problem sto Teo ne igra (sto neko rece, ispricana tuzna prica) i kako bi igrao da igra - nego je problemcina sto Vasa igra, i sto igra tako kako igra. Uklapa se u tim kao dzem od kajsije u zidarski sendvic, kao volan na rolsue, kao injekcija u drvenu nogu. Bolno mu nije mesto na parketu - i koliko god tokom sezone umeo da odigra dovoljno da zavredi ugovor u svojim timovima, ovo sto pokazuje u reprezentaciji tera na nostalgiju i zastrasujuca pitanja tipa "Gde su i sta rade Stefan Peno i Ilija Djokovic?". Upropasti nas covek. Zapravo, apsolutno sam siguran, da je Spasa igrao prosle godine, medalja se ne bi desila ni pod tackom razno. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
СтелаРоса Posted July 17 Share Posted July 17 12 minutes ago, Markoss said: Teodosic u Zvezdi igra na isti nacin kao Vasilije u repstaciji, dakle apsolutni ball stopper sa ponekim flashy pasom. Naravno, za razliku od Vase on pogadja ove suteve i pasovi mu prolaze, talija je, karakter i to sve, i to je velika razlika, ali hocu reci da nama ne treba takav igrac u reprezentaciji. Nama doslovno treba ono sto je Nikola Topic igrao u Megi i Zvezdi. Dakle, skolski plej koji ce da postavi napad, odigra skolsku akciju, distribuira loptu i razigra ekipu. Vasilije kad god udje na teren pokusava iskljucivo samog sebe da razigra. Topic bi zavrsavao ove utakmice sa po 10 asistencija, ali ne zato sto bi imao flashy pasove koje Vasa pokusava da izvede nego zato sto bi uvek pronalazio najbolja resenja i otvorene suteve. Ovako, udje Vasilije, uzme loptu, svi se ohlade i svi stanu sa igrom. Naravno da nece pogadjati kad loptu pipnu svaki drugi, treci napad u proseku. Sve ok, ali tesko da bi napad sa Teom bio isti kao sa Vasom. Teo je Teo i u ovim godinama. Inace na OI ce biti dosta starijih igraca koji se oprastaju od reprezentacije, samo smo mi ispali nakaradni i nismo imali mesta za nasu legendu i simbol reprezentacije u poslednjih 15 godina. Ali dobro, ipak je on prljavi matorac koji moze da razjebe svlacionicu. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted July 17 Share Posted July 17 Sad vec ovo nema smisla, ne igra sw nista a rizikuju i povrede... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Issey Posted July 17 Share Posted July 17 Stali smo bukvalno posle 15 minuta... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted July 17 Share Posted July 17 Jel mozemo da probamo da odigramo nesto sto nije sut za 3pt? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted July 17 Share Posted July 17 3 minutes ago, Casaubon said: Da ne menjamo teze, nije problem sto Teo ne igra (sto neko rece, ispricana tuzna prica) i kako bi igrao da igra - nego je problemcina sto Vasa igra, i sto igra tako kako igra. Uklapa se u tim kao dzem od kajsije u zidarski sendvic, kao volan na rolsue, kao injekcija u drvenu nogu. Bolno mu nije mesto na parketu - i koliko god tokom sezone umeo da odigra dovoljno da zavredi ugovor u svojim timovima, ovo sto pokazuje u reprezentaciji tera na nostalgiju i zastrasujuca pitanja tipa "Gde su i sta rade Stefan Peno i Ilija Djokovic?". Upropasti nas covek. Zapravo, apsolutno sam siguran, da je Spasa igrao prosle godine, medalja se ne bi desila ni pod tackom razno. Micic kod nas strci kao Embiid kod Amera. Stvarno mi nije jasno sta se desava sa Vasom u reprezentaciji 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Issey Posted July 17 Share Posted July 17 Kao i uvek sa Amerima, igramo jednu četvrtinu pa raspad... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted July 17 Share Posted July 17 1 minute ago, Markoss said: Jel mozemo da probamo da odigramo nesto sto nije sut za 3pt? Evo 2 napada gdje imamo ideju da napadnemo kos i dajemo poene. Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted July 17 Share Posted July 17 Pesic... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted July 17 Share Posted July 17 (edited) Šut stao, oni pogodili i to je to. SAD je takva ekipa da protiv njih nam treba od prve do poslednje sekunde utakmice prikazana igra kao iz prve četvrtine. Intezitet i koncentracija ne sme da padne ni na nanosekund. Edited July 17 by Čočo 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ječmendo Posted July 17 Share Posted July 17 Ne može da se igra sa ovakvim šutem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ab1995 Posted July 17 Share Posted July 17 Dobrić i Petrušev jedini uz Jokaru djeluju kao košarkaški u drugom poluvremenu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Issey Posted July 17 Share Posted July 17 Nije ni Vanja loš... Spasa i Gudura u štetočina modu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
СтелаРоса Posted July 17 Share Posted July 17 Dobro bre ljudi, razlika u kvalitetu nas i Amera je beskonacna. Cak i dok smo igrali odlicno rezultat je bio u egalu. Mora bukvalno milion kockica da se poklopi da bi uspeli da ih pobedimo. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted July 17 Share Posted July 17 (edited) Jokić, Petrušev, Avramović, Vanja pa i Dobrić jedini drže nivo i koncetraciju kao na početku utakmice. Edited July 17 by Čočo Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted July 17 Share Posted July 17 Bolje izgubiti sad nego u finalu. Šta je sa Bogdanom? Je li ima neku povredu? Mislim skroz sam okej s tim da odmara, samo se pitam zašto... 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts