Jump to content

Recommended Posts

Posted

Biberče je još jedan u nizu igrača koji je pod Šarasom potpuno eksplodirao. 

Bolji su na svakoj poziciji za klasu i igraju mnogo bolju košarku ruku na srce. 

Posted (edited)
15 minutes ago, Žilee said:

On nas poprilicno i drzi veceras,toliko o ostatku igraca .Rile umesto Koprivice ili Miletica je pravi zlocin.

Nisu mnogo bolji ni ova dvojica a Riletu bistu ispred kss-a da podignu.

Edited by nunilo
  • Like 1
Posted

Dobro, bilo je i ocekivano da 4-2 da prenesemo kad su izasle grupe i raspored

Dobro je sto se ukrstamo sa grupom gde je dar mar sa rezultatima

• Like 1
Posted
41 minutes ago, Žilee said:

Nikad pa makar i najgori bili.Zakonom zabraniti to smece od odluke.

Zabraniti kome?Sebi ili /i svima?

Ali zaboli nas za reprezentaciju.

Puno je važnije jesu li ona tri debila došla iz Dubaija.I da li je jedan od debila kupio Džordan patike u Dubaiju.

Posted
14 minutes ago, Kenozoik said:

Dakle, moramo da budemo drugi u ovoj grupi i pritom ostsvimo iza sebe BIH+  Britaniju +  jednog od Ita/Ltu u ukrstajucoj?

odatle verovatno dolaze italija, litvanija i island

• Thanks 1
Posted

Utakmica je odlučena onog momenta kada nije dosuđen faul nad Miljenovićem vidljiv iz aviona u kontri za -2, a onda odatle na drugoj strani Osman dobija za identičan kontakt, ali višestruko manjeg intenziteta 2+1, Alimpijević tehničku, a ceo ritam utakmice se prebacuje na stranu Turske.

Zadovoljan sam kako smo izgledali ove dve utakmice obzirom na kvalitet ekipe i protivnika.

• Like 3
Posted
11 hours ago, DameTime said:

I opet smo popili trojku. Nabijem vas sve na kurac više.

Piši češće na kkcz live temi

• Like 1
Posted
12 minutes ago, Taki said:

Piši češće na kkcz live temi

Ne navijam za vas tako da ne mogu da koristim ovaj stil na KKCZ live temi. 😁

Nevezano za ovo, na temu sinoćne utakmice - koliko god da su nam kriminalni sastavi u ovim prokletim prozorima, mi imamo određene probleme koji se ponavljaju ko god da nam igra u reprezentaciji. Između ostalog je to odbrana šuta za 3 pts, a zatim da nekako samo naši igrači redovno kamenjare sa trojke.

Kada se na to nadovežu činjenice da samo nama redovno ne igraju najbolji igrači, čak ni ovi evroligaški, te da se samo naš sastav okupi dva-tri puta pred utakmicu, eto belaja u kvalifikacijama. Opet ćemo kroz iglene uši na SP i zaista mi nije jasno kako KSS ne vidi gorući problem u našoj reprezentativnoj košarci.

Postaje prilično depresivno pratiti ove kvalifikacije...

Posted

1. Kriminalan sastav. Da li je do igrača, trenera, saveza, koga god, ja ne mogu da verujem da mi ne možemo da sastavimo nešto bolje. U ovim situacijama dva igrača menjaju sve. Da smo imali tipa Micića i/ili Gudurića, te Petruševa dole, to je već neka sasvim druga priča. Vidimo to na mnogim primerima u ovim kvalifikacijama. 

Naravno da ne bih poredio naše primadone sa Gruzinima, ali ebeni 35godišnji Šengelia pravo sa Barsinog meča, noćni let, pa dva meča po 30 minuta, ukupno 64 indeksna poena i dve pobede.

2. Mi ne igramo ništa. Koliko god bio ograničen sastav, ovo je smešno na šta ličimo. Imamo 2 pobede, preokret kući protiv Švajcarske, gde smo gubili 20 i jedva živu glavu izvukli. Zatim strepnja protiv Bosne bez 2 glavna igrača.

Juče Bosna sa Musom i Kamenjašem, dobije tu Švajcarsku 30 u gostima.

Pa ništa, nek razmisle svi zajedno šta i kako dalje. U julu imamo 2 tekme, gde malo reći da ne sme biti kiksa. A to je tek početak naših muka. Ovo za sada ni na šta ne liči.

• Like 2
Posted (edited)

Utakmicu u BG je trebalo probati dobiti. I to je urađeno jbg nismo bolje ni mogli.

Utakmicu u Turskoj je trebalo dobiti i igrače za kvalifikacije i reprezentaciju.Ovdje pre svega mislim na Miljenovića, Markovića i Tanaska.

Uz svo poštovanje koje imam prema Mitrovicu jednostavno nije bio upotrebljiv i Marković je trebao u tandemu sa Tanaskom da igra u završnici. Imali bi potencijalne koševe od prvog i malo dobili i tu dimenziju igre, Tane bi radio ono što uvjek radi skok u napadu, borba.

Miljenović je bio raspoložen i u paru sa Aleksom dobi li bi upotrebljivijeg Aleksu izvan uloge Jordana. "Nisko krilo" je Dobrić trebao biti. Lišen kreacije on je najkorisniji.

Iako ovo zvuči kao naknadna pamet ovo se osjećalo i tokom meča. Zašto je Alimpić koristio Mitra i Dedu vrv je mislio da na iskustvo mogu nešto.

I jesu, iskusno su pogledom pratili protivničke igrače.

Edited by odupri se ludilu
Posted

Kako smo se pretvorili u takve kamenjare? Da li se trenira šut u klubovima, da li klinci ostaju posle treninga da malo pripaljuju na koš? Bogdan nam je od 2013. jedina krštena opcija na poziciji beka šutera. Da li je onaj Barna toliko loš da ne može da se izbori za mesto u 12 igrača u konkurenciji Dangubića i Lakića?

Posted

Lakića poštujem jako ali da on u drugoj četvrtini ispali 3 trojke je baš apsurd.

Lišeni smo kvaliteta, dovrli smo se u situaciju gde od 8 preostalih moramo sobiti barem 6, biće ako zajebano. Sledeće 4 moramo dobiti na leto. Ako Gudura i Milutinov leće povrede i tada jednostavno nismo zaslužili. A KSS nek se žali na suđenje u jutarnjem programu RTSa. Izuzetno neozbiljno, semiprofesionalno je pristupljeno ovom ključnom prozoru. Mene ne bi čudilo da dođe do epskog kraha ovog leta.

Posted

Ne razumem pisanje ovde, znali smo, ali bukvalno smo znali pre nego sto su krenule kvalifikacije kad smo videli raspored da ce Turci verovatno biti kompletni a mi igrati sa reprezentacijom ABA lige. Ne znam cemu sada ovo kukanje, kad smo bukvalno bili kompetitivniji u obe utakmice nego sto su oni koji kukaju tvrdili. Odigrali smo dva kompetitivna meca protiv sigurno ubedljivo najjace ekipe u Evropi u ovom trenutku (u sklopu kvalifikacija).

Ova nikakva igra nam je verovatno dovoljna i za Italijane a pogotovo Litvance koji su beda bedna mnogo veca od nas i ako dobijemo naredne dve ovde, to bi trebalo da bude sasvim dovoljna zaliha pred narednu grupu.

Jedina bojazan je da ce Turci nesto muljati, posto ekipe iz one grupe ne bi smele da ih dobiju nijednom.

• Like 1