Manu Posted June 18 Share Posted June 18 Okrećemo se obavezama u reprezentaciji 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted June 18 Share Posted June 18 15 minutes ago, Manu said: Okrećemo se obavezama u reprezentaciji Lepsi 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted June 18 Share Posted June 18 21 hours ago, Kronostime said: Kao svaki prestonicki iole obrazzovani pivopija zna da se pivo NE PRESIPA IZ LIMENKE U CASU. Pije se direktno iz limenke ili flase - u casu se sipa iz tocilice. Molim te da ne iznosiš ovakve dezinformacije. Ima i dece i mladih koji ovo čitaju. 1 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted June 18 Share Posted June 18 23 minutes ago, Smrtokapa said: Molim te da ne iznosiš ovakve dezinformacije. Ima i dece i mladih koji ovo čitaju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Урош19 Posted June 18 Share Posted June 18 (edited) 22 hours ago, Kronostime said: Kao svaki prestonicki iole obrazzovani pivopija zna da se pivo NE PRESIPA IZ LIMENKE U CASU. Pije se direktno iz limenke ili flase - u casu se sipa iz tocilice. Beerhounds (forumski postovaoci i proizvodjaci piva) are comming on your traill.... Iz točilice može i u usta da se sipa, nije ni to loše. Naravno ako imaš točilicu kući, u kafani se ne bi lepo proveo da to pokušaš. Edited June 18 by Урош19 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted June 18 Share Posted June 18 48 minutes ago, Урош19 said: u kafani se ne bi lepo proveo da to pokušaš Osim ako nije tvoja kafana. 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted June 18 Share Posted June 18 1 20 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Урош19 Posted June 18 Share Posted June 18 On 6/17/2024 at 1:33 PM, DameTime said: Pa sumLjam da je Jokić manje iskusan Boki izgleda kao neko dete sa ovom limenkom haha Jokara je onaj lik što nema meru pa mu ništa ne smeta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Problem sa licnim greskama Posted June 18 Share Posted June 18 (edited) Kari kaže u podcastu LiK da Jovićeva situacija ne deluje kritično ali da će se sve znati u ponedeljak-utorak nakon snimanja, snimci za sada okej ali hematom još preveliki za zaključak. Luča nije spreman, "za sada" je situacija takva 😄. Edited June 18 by Problem sa licnim greskama Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zumbul Posted June 19 Share Posted June 19 Obaška pitanje fizičke (ne)spremnosti, nekako mi situacija sa Lučom deluje i da je rezultat procene da bi u ovoj ekipi bio poslednji Mohikanac neke prethodne generacije koja polako ali sigurno jaše u sumrak, i da ovo sada treba da bude Bogijeva ekipa. Kapa dole za sve što si dao reprezentaciji, majstore. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Problem sa licnim greskama Posted June 19 Share Posted June 19 Po meni nije dao preterano. Manje nego što je trebao takav igrač. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted June 24 Share Posted June 24 😔 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Problem sa licnim greskama Posted June 24 Share Posted June 24 Sportal prenosi konferenciju Pesica koja bi trebalo da pocne za koji minut. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted June 24 Share Posted June 24 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
odupri se ludilu Posted June 24 Share Posted June 24 Mi smo kulturni momci fini, Mnogi naše slike drže u vitrini... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Урош19 Posted June 24 Share Posted June 24 A evo i Jokića, izgleda kao ja kad me stigne mamurluk posle burnog vikenda. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted June 24 Share Posted June 24 Ko kaže da to ovde nije slučaj? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nemanjaol Posted June 24 Share Posted June 24 Nesto mi doslo da odgledam celu konferenciju. Kari dosta pametno pricao, a utisak mi ke i koliko je Bogdan sazreo. Kako odgovara na pitanja, kao mudri veteran 😁 Jedino sto je posle bio mozda i previse iskren kad je pricao o gradjenju hemije i poseti Jokicu na hipodromu. Kaze nisu za gradjenje hemije samo izlasci i pijancenje 😂 nego i da se malo dublje upoznamo i povezemo 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted June 24 Share Posted June 24 Gledam konferenciju i nešto mi milo oko srca. Staloženi, odmereni i na mestu i spremni za rad. Već me hvata euforija a vala me malo puklo i na emociju. 🥰 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MikiMilane Posted June 24 Share Posted June 24 Kako je krenulo Radanov i Simanić mogu se nadati odlazak na OI. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Problem sa licnim greskama Posted June 24 Share Posted June 24 (edited) Moguce je za Radanova, povrede opet cine svoje pored otkaza. I Jovic je sam danas rekao da nije siguran da li ce igrati na olimpijadi. Zvuci dosta kriticno. Edited June 24 by Problem sa licnim greskama 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted June 24 Share Posted June 24 Jokic deluje kao neki batinas, takvu je i facu slozio. Na trenutak mi se pricinio Strahinja. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MikiMilane Posted June 24 Share Posted June 24 2 hours ago, Problem sa licnim greskama said: I Jovic je sam danas rekao da nije siguran da li ce igrati na olimpijadi. Zvuci dosta kriticno. Ako je to tačno, nepozivanje Tristana na širem spisku je profesionalna greška selektora, pod uslovom naravno da igrač nije odbio poziv. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Problem sa licnim greskama Posted June 24 Share Posted June 24 Kad smo kod Vukcevica, cudi me da nijedan novinar, pocevsi od pijanog Rajka do one dosadne Rade, nije uspeo da pita selektora za status Vukcevica i za razlog nepozivanja. Koliko god da nam je reprezentacija dobra, toliko je kosarkasko novinarstvo u totalnom kurcu vec duze vreme. Cast izuzetcima. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted June 25 Share Posted June 25 To je bar lako, u njegovom slučaju razlog za nepozivanje je nedostatak kvaliteta. 13 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts