Jump to content

Zumbul

Novi član
  • Posts

    17
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Zumbul's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

  • Collaborator
  • One Month Later
  • Dedicated
  • Week One Done
  • First Post

Recent Badges

33

Reputation

  1. Teško da ima ogavnije ekipe od PAO, sve po dubini od rukovodeće strukture do ekonoma + govnjusine od navijača koje su pobratimljene sa Ujkanima. Nadam se jednom kvalitetnom razguzu od strane Makabejaca u nastavku serije.
  2. Možda, ali zar neće negde i njemu da bude motivacija da se odazove i sa svojim zemljacima pošiba sa onim najboljim što imaju Ameri?
  3. Da se ne ponavljam previše, ali u pitanju su OI kao ubedljivo najelitnije reprezentativno takmičenje u košarci, na kojem nam je pride zagarantovan bar 1 meč sa brutalnom ekipom SAD + 1 u pripremnom periodu. Cenim da će odaziv biti potpun ili makar blizu toga.
  4. Da li će? I to u situaciji kada imaju bar 2 šanse da se izmere sa Amerima (mislim i na onaj turnir u UAE), a potencijalno i treću, ako doguraju do kraja na OI? Ako bih se kladio, bilo bi to na opciju da će Jokić da igra (za Kalinića već ne znam). Nešto mi se čini da će ga i u klubu podstaći na to, pošto se crta izuzetno zanimljiv okršaj sa All Star timom, a tu će onda biti i hrpa medijskog hajpa.
  5. Potpuno se slažem sa ovim i sličnim razmišljanjima. Zaista ne treba da dođemo u poziciju da bilo ko svojim prisustvom čašćava jednu od malobrojnih preostalih neupitnih institucija u ovoj zemlji, kakva je, držim, košarkaška reprezentacija Srbije. A ni da očekujemo da ista bude nekakva paradigma atinske demokratije. I zato su mi potpuno nebulozni komentari podrške igračima koji - kako se zasad ipak samo spekuliše - navodno ne žele da igraju pod Pešićem. A da Pešić ima svojih očiglednih i neupitnih mana - ima ih itekako, ali je svakako dobrim delom njegova zasluga rezultat na SP. Dodatno, ne treba zaboraviti ni vrlo dobar start u kvalifikacijama za naredno EP, a pre svega prilično rutinsku pobedu na ne baš ugodnom gostovanju Gruziji. I da zaključim, ne znam ni ko bi bio toliko van pameti da selektora koji je počeo da ostvaruje rezultate menja 2 i po meseca do početka OI.
  6. Kakva kupovina igrača za reprezentaciju, grđe nego na stočnoj pijaci.
  7. Ja mislim da ima mnogo više nego zrnca šanse. Nikad pare protiv Novaka, opasna je to zverka i zajebaT čiča.
  8. Kako su ogavno nevaspitani ovi Sinerovi navijači. Iskreno se nadam da će Rune, Cicipas ili barem neko u finalu da im pobedi ljubimca i svečano im se nasere na glavu.
  9. Pa kad bih mogao da biram, uvek bih pre izabrao 12 Aleksi Avramovića nego nekih stranaca-mamojeba. Ako već klub nije u privatnim rukama.
  10. Dok god se i KKP i KKCZ predominantno finansiraju iz državnih izvora, morala bi da postoji obaveza oba kluba da makar deo rostera čini domaća osnova. Sve drugo bi bilo s one strane pameti.
  11. Zumbul

    Novak Djokovic

    Polako bre ljudi sa tolikim prizivanjem Novakovog kraja... Siguran sa da u čiči ima goriva za makar još koji ozbiljan pokušaj, ako ništa drugo. 🥷
  12. Kapiten igra kao mlohava kurčina. A Željko skroz-naskroz ispustio uzde.
  13. Jel samo kod nas nivo kivnosti na savez (pritom, najčešće vrlo opravdan) toliko probija plafon da je postalo normalno da našim talentima iz rasejanja priželjkujemo da se nipošto ne opredeljuju za Srbiju? Pitam za druga.
  14. Aleksa je čovek koji da me pozove u rat odmah bih se pridružio. Kakva neprejebiva legenda. ❤️❤️❤️
  15. Ako me išta nervira u našem reprezentativnom sportu, a posebno košarci do koje nam je, je li, najviše stalo, to su raznorazne uvređene "mlade".
×
×
  • Create New...