ćušpajz Posted August 14, 2019 Share Posted August 14, 2019 pusti me, umobolan sam kao korisnik 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted August 14, 2019 Share Posted August 14, 2019 8 hours ago, Tamburinjo said: ... da ne budem glup i drustvu da pitam jopet. U cemu je fora sa Vinijevim napusavanjem Tita onom stvari? Vidim pis zivi na taj post, pa da i ja jadan skapiram foru. Pogledaj na temi "bivši igrači KKP" dijalog "malog Safetovog" i Lesora na Instagramu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VLADIMIR PERIC VALTER Posted August 14, 2019 Share Posted August 14, 2019 Dule, sve kul za ban, ali sledeci put nemij izmisljati i lagati za razlog. Da malo pratis vise druge kosarkaske klubove osim sto strazaris dal ce iko da se usudi da kaze da Partizan ima jak tim znao bi da kad sam napisao i Igokeanci dovode igraca sa preko 100 meceva tu nisam ni pomislio na Partizan vec na tim iz Laktasa koji je doveo takvog igraca. Dakle nikad nisam nazvao Partizan Igokeom to nazivanje drugim imenom klubova je mantra nekih drugih ali to ne banujes. Dakle , sve ok ali samo ne trazi izmisljeni razlog. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Južni Posted August 14, 2019 Share Posted August 14, 2019 22 hours ago, MetalHead said: @Dropkick Murphys @Squabbit i ostali, primedbe primljene, nema potrebe dalje raspravljati jer ce posledice po sve samo biti drasticnije... Sacekajte odluku moderacije. Kada možemo očekivati odgovor? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MetalHead Posted August 14, 2019 Share Posted August 14, 2019 S obzirom da sam ovo preuzeo na sebe, bice onda kada ja donesem odluku u dogovoru sa moderacijom. Nema potrebe da se raspitujes, bilo ko a ni ti, a pogotovo jer nisi nikako povezan sa ovim. Smatraj ovo light upozorenjem... svaki sledeci komentar ce biti zvanicni warn. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MetalHead Posted August 14, 2019 Share Posted August 14, 2019 Lock i hide postova (nije brisano), pa cemo posle i ovo da sredimo. 😉 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MetalHead Posted August 14, 2019 Share Posted August 14, 2019 Dugo ste cekali, hvala na strpljenju! 😉 Ovom slucaju smo pristupili detaljno jer je u njemu ucestovao i jedan clan moderacije (@Skyglider), pa sam se, pored moderatora, i ja ukljucio kako bih moderisao i ubrzao unutrasnju diskusiju a istovremeno i odrzao timsku hemiju koja vlada u moderaciji. Ako nesto nije ok, ja preuzimam odgovornost. Nismo imali ovakav slucaj ranije, nadam se da ih vise i nece biti. Svi smo ljudi, pa mogu da razumem da imamo svoje zute minute. Na kraju krajeva, svi mi ovde dolazimo da bi citali i pisali kao i regularni clanovi foruma. Moderacija/Administracija nikome nije posao i radimo ovo dobrovoljno. Medjutim, moderacija mora i da bude primer kako se diskutuje i ni na koji nacin ne sme doprinositi losoj diskusiji ili atmosferi. Sa @Skyglider-om je obavljen razgovor na podforumu moderacije, izneo je svoje misljenje, shvata gde je pogresio i gde smatra da su drugi pogresili. Takodje, trudili smo se da sto vise moderatora iznese svoje misljenje pa je usled toga donosenje konacne odluke potrajalo duze (a nije pomoglo ni to sto su neki clanovi nastavljali diskusiju). Olaksavajuca okolnost je to sto se incident nije dogodio na delu foruma koji on moderise. Takodje, ovo mu je prvi ispad te vrste. Razmotrene su i reakcije i ostalih ucesnika na koje je takodje bilo primedbi, kao i kasnije reakcije onih koji nisu ucestvovali direktno u incidentu vec su se naknadno prikljucili. Uzimajuci sve ovo u obzir, slozili smo se oko sledecih odluka: @Skyglider-u se dodeljuje WARN zbog generalizacije i vredjanja (ne na licnom nivou, vec nazivanja jedne nacije "umobolnom"). Poredjenje ovog slucaja sa slucajem Bek-a (ban na 8 dana) nije skroz na mestu jer je u onom slucaju bilo ponovljenog upozoravanja clana koje je kompletirano sa nazivanjem jedne nacije gestapovskom, nacistickom ili kako vec, zbog cega je usledio taj ban. U slucaju ponavljanja prekrsaja, kazna ce biti drasticnija a automatski ce se preispitati i moderatorski status. @Dropkick Murphys i @Squabbit - kao neko ko je prakticno prijavio ovo, hvala vam na tome. Takodje, molba za ubuduce da kada nesto prijavite ne produbljujete dalji incident. Zapravo, prijave radite preko Report sistema koji tome i sluzi (neki clanovi ga fino koriste, i mene su prijavili tako da ne vidim zasto ne bi prijavljivali moderatore, niko nije zasticen - zaista, slobodno reportujte). Inace, dolazimo u situaciju da se incident produbljuje i posledice po sve mogu biti samo gore. @Dropkick Murphys, @Squabbit, @Green23 za dalju diskusiju i eskaliranje situacije, sa izjavama na granici licnog vredjanja jer su u formi pitanja, ovoga puta imate samo usmeno upozorenje. To ne znaci da ce ovo nadalje biti tolerisano. @John Dies at the End - slicno kao i @Green23 ulazis u raspravu bez potrebe, a nisi reporter, vodis dalju diskusiju i eskaliras situaciju, sa izjavama na granici licnog vredjanja a da pri tom cak i ne vodis racuna o formi i dodajes jos epiteta u svoju izjavu. Dodatno, ti nastavljas raspravu i to nakon 2 upozorenja koja su bila izrecena da se to ne radi. Zbog svega toga WARN. @SunZero, @Tamburinjo, @Južni - samo ste jednom upali u diskusiju, neki pre, neki posle 1 upozorenja, za vas samo molba da to vise ne radite kad zaista nema potrebe. Postujemo misljenje svih clanova, slobodni ste da ga uputite i kroz Report ili kroz poruke (ako smo vec rekli da je situacija takva da je necemo dalje produbljivati dodatnom diskusijom na temama za moderaciju PDFova). @medobrundo - upadas u diskusiju nakon cak 2 upozorenja da se to ne radi (kao i @John Dies at the End samo bez vredjanja). Iskusan si i znas sa cime se moderatori bore. Zbog toga samo usmeno upozorenje. Ovim zatvaramo ovaj slucaj. Tema se otkljucava iskljucivo za dalje funkcionisanje ovog PDFa. Ukoliko ima nekih pitanja/komentara/kritika/predloga u vezi sa gorepomenutim odlukama, uputite ih meni a ja cu prebaciti na internu diskusiju moderacije. I dajte mi malo vremena da odgovorim (ili odgovorimo) - i ja imam dusu, na odmoru sam. Hvala! M 15 5 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted August 14, 2019 Share Posted August 14, 2019 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HAMMER Posted August 14, 2019 Share Posted August 14, 2019 kuper i kucina pretekose. visok stepen rehabilitacije Link to comment Share on other sites More sharing options...
deez nuts. Posted August 14, 2019 Share Posted August 14, 2019 Retka objava da Tile nije zgazen. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stoned Laki21 Posted August 15, 2019 Share Posted August 15, 2019 13 hours ago, Sprivel said: Retka objava da Tile nije zgazen. 13 hours ago, Sprivel said: Retka objava da Tile nije zgazen. Tito je rezident na drugoj temi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalistenika u rutini Posted August 16, 2019 Share Posted August 16, 2019 Moram da primetim da je ban od 21 dan neadekvatan za izreceno od strane Dekarda Nadam se da ce se moderacija konsultovati i preinaciti ban na 30 dana, koliko verujem pravilnik i nalaze. Hvala. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted August 16, 2019 Share Posted August 16, 2019 što više to bolje. klasičan primer lika koji dolazi isključivo da pravi sranja i izbacuje tabloid izjave 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kurc Emuchelo Posted August 16, 2019 Author Share Posted August 16, 2019 2 minutes ago, kalistenika u rutini said: Nadam se da ce se moderacija konsultovati i preinaciti ban na 30 dana Hoce, ovo je bila probna verzija dok se ne dogovorimo kako i sta. 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalistenika u rutini Posted August 16, 2019 Share Posted August 16, 2019 2 minutes ago, uini said: što više to bolje. klasičan primer lika koji dolazi isključivo da pravi sranja i izbacuje tabloid izjave ma i 30 dana je sasvim dovoljno ... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted August 16, 2019 Share Posted August 16, 2019 Sto se mene tice veprove prijatelje mozete i trajno. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asterion Posted August 16, 2019 Share Posted August 16, 2019 16 minutes ago, Død said: Hoce, ovo je bila probna verzija dok se ne dogovorimo kako i sta. tzv. beta ban 😄 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted August 16, 2019 Share Posted August 16, 2019 Samo pustite realnog. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asterion Posted August 16, 2019 Share Posted August 16, 2019 16 minutes ago, Yi Sun Shin said: Samo pustite realnog. Realni je na Kopaoniku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
laki pepe Posted August 18, 2019 Share Posted August 18, 2019 Otljucavaj temu reprezentacije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Esc Posted August 18, 2019 Share Posted August 18, 2019 2 minutes ago, pepe sancez said: Otljucavaj temu reprezentacije. On 8/16/2019 at 8:13 PM, Asterion said: Realni je na Kopaoniku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted August 19, 2019 Share Posted August 19, 2019 Šteta za ovog serbianhoopsa, pratio je mlađe selekcije i imao neke dobre informacije al džabe kad je u više navrata pokazivao civilizacijsku zaostalost. 6 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Golijat Posted August 19, 2019 Share Posted August 19, 2019 Koliko je lik pisao o onom Koncharu bio sam ubedjen da mu je menadjer i da pokusava da ga uvalja negde... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted August 19, 2019 Share Posted August 19, 2019 što je najveća fora, izgleda mi kao da je hteo da provali dobru foru a ne da uvredi djanu ali avaj. takođe zvuči kao da je stariji od 16 godina, tako da je sam kriv Link to comment Share on other sites More sharing options...
djole Posted August 19, 2019 Share Posted August 19, 2019 Ovo što kaže uini, i ja mislim da nije hteo da uvredi Đanu. Da je bilo ko drugi izvalio foru, ili bar neko ko je među starijim članovima foruma, niko ne bi ni trepnuo. E sad, ovaj ima neku reputaciju, pa svi odmah posumnjaju na nešto drugo, pa i ja sam prvobitno. Kako god, mislim da treba razmisliti o skidanju bana, mada neće to biti neki gubitak za forum. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts