Jump to content

Južni

Član foruma
  • Posts

    220
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Južni

  1. Dečko je '97. godište, koliko je tada imao, 20 godina? Bukvalno najmanji problem u tom trenutku.
  2. Odlična tekma, stvarno. Potpuni raspad Lenarda i Džordža, posebno u poslednjoj četvrtini, tužno je bilo gledati kako takvi igrači promašuju čiste šuteve. Bilo bi lepo da Denver zakuva i sa Lejkersima.
  3. Jokić baš zlostavlja Ivicu, ovaj je bukvalno u fazonu "enough" 😄 Kul tekma, biće do kraja svega.
  4. Ti sve shvataš ozbiljno. Hajde na ovaj moj deo čovek da se upeca, ali na ovo da je Jakovljević napravio BB... 😄 Komplimenti sa noje strane. Edit: Ljudi, zaboravite na Miloja.
  5. Da, ali kapiram sledeće: - Saša O. i dalje ima prostora za razvoj i napredak u karijeri, CZ mu je izazov, mlad je. - ŽOc je čovek legenda, osvoji sve što se osvojiti da, doneo Partizanu jedinu titulu, "kupio" xy igrača u vrednosti od x miliona (u smislu neke vrste pomoći, iako nije jednosmerna ulica), i već je relativno mator da se mlati sa lokalnim individuama i izazovima bilo koje vrste u mulju. Godinu dana odmora, laganica, punjenje baterija, Šumadija.
  6. @Metalhead, odgovorile su kolege, ali bih dodao i da zaista mislim da za bilo koju ozbiljnu i priznatu uspešnu osobu koja može da bira, Srbija, i košarkaška i nekošarkaška, ne spada u opcije za razmatranje što se tiče posla. Npr. iz istog razloga mislim da Pefi Marković neće doći u Zvezdu (znam da se pominjao nešto pred prošlu sezonu valjda). Prosto smo u tolikom raspadu moralnom i životnom kao društvo:) Postoje igrači koji su izuzeci, ali ništa više od toga.
  7. Zlobnici bi rekli da se vidi da su prošli izbori i da ne mora više privid jednakosti da se održava 😄 Vezivanje je počelo ponovo, uz masku preko glave. Sad ozbiljno- užasna vest. Bukvalno reset na pre 5 godina. P. S. Pominjanje Željka je krajnje neumesno i nerealno.
  8. Gagarin je viđen za ministra sporta, lep a glup, da se nastavi na postojećeg : )
  9. – Duško je neverovatna osoba, zbog načina kako se ponaša i bori kroz život. To je nešto što sam preuzeo od njega, posebno kada sam završio igračku karijeru. Ljubav i poštovanje koje mi je ukazao dok sam bio u Partizanu je nešto neverovatno i uvek ću da budem zahvalan za sve što je uradio za mene tada. Nisu bile u pitanju njegove reči, već dela, njegova dela su legendarna, nikada nas nije slagao, uvek je govorio istinu i zato ga smatram za istinsku legendu. Zavoleo sam Srbiju zbog njega i ljudi koji su slični njemu, a bilo ih je dosta u Partizanu. Uvek nam je pričao da moramo da se držimo kao vojska, uvek zajedno. Da nikada ne okrećemo glavu kada neko napravi grešku, već da idemo glavom napred da ispravimo tuđu grešku, ta filozofija je bila ključna za sve uspehe. Čuo sam skoro da je Miroslav Gajić preminuo (Miša Tumbas), želim da izjavim saučešće kompletnoj porodici Partizana, znam koliko je on bio značajna figura u Partizanu. Ovo pričam jer sam se setio njegovog odnosa sa Duškom. Uvek ga je poštovao i to je nama igračima pokazalo kakav je Duško osoba. Uvek je bio spreman da stane i pokaže vam da ste značajan deo ekipe, da ste deo porodice. Zato ja smatram Duška kao čoveka iz moje porodice koga ću uvek poštovati i voleti. ❤️
  10. Uuuuu, obavezno da se proba! Otvaranje lokala sutra ili sledeći petak? Ako je sutra idem odma' 😄
  11. Ko je ovu bljuvotinu izjavio?
  12. Ta tekma sa Unikahom zanimljiva i po tome što je bio isti rezultat i u Bg i u Španiji: 64-72 ako se dobro sećam.
  13. Fali četvorka koja može da pripali za 3.
  14. Južni

    ABA liga

    Nisam čuo do sad ovo "piljar" za Bokana, sviđa mi se 😄 Inače, srećan Vaskrs prijatelji sporta 🙂 Pustite ove priče, znaće se sve kad se bude znalo, svakako je manje bitno.
  15. Ako ima negde cela sa Amerima '96., molim da neko okači. Hvala.
  16. Zoki Savić legenda. Predrag Saša nerealno markantna sportska figura. Sjajan meč, klasik baš.
  17. Južni

    ABA liga

    Negde sam video da AS i dalje leti za NY redovno? Zabrana je samo za EU valjda?
  18. Mi smo i navikli na pauzu u ovom periodu prethodnih godina, između kraja ABA do plej ofa ABA, pa onda do domaćice 😄
  19. Da zna nešto, ovo bi mu bio prosek. Ovako se sad radujte kad jednom u 50 utakmica odigra nešto. McLeod off
  20. U Dalasu svih 5 u garbageu, manje od minut do kraja meča 😄
×
×
  • Create New...