Jump to content

Stoned Laki21

Član foruma
 • Posts

  4,614
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

Stoned Laki21 last won the day on April 2 2020

Stoned Laki21 had the most liked content!

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Stoned Laki21's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

4.4k

Reputation

 1. Dame i gospodo, imamo dobrovoljca, Mlađi @Referent Dimitrije Pantić
 2. srećan petak svima koji slave i lepo da provedet vikend.
 3. Japanci zu vanzemljaci i civilizacijsko tehnološki su jedno 500 godina ispred srbije, a 50-100 ispred najbliže razvijene zemlje sveta... tako da izlišno je pričati o zemlji gde se iseče nožem ministar jer je negde neki mašinovodja stisnuo pogrešno dugme i zakasnio voz (pod uslovom da je ova priča tačna).
 4. harp kontroliše vremenske prilie, pa po potrebi kod Slaviše suša, a kod ruske braće Srba zemljotresi i poplave...
 5. Kad su najveći, imaju najbolju ponudu uz najpristupačnije cene, a nalaze se na maltene svim lokacijama u gradu...
 6. Tako je!!! to je taj preduzetnički duh kod mladih, a i patriotski jer videli mladi da država pomaže privredi u doba korone, pa da i mladi skupe koji dinar i da pazare kod lokalnog preduzetnika/privrednika.
 7. bratu Djokošu jebi ga, kome više trebaju pare nego njemu, a valja nam ko leba 😄
 8. Ja bi platio to da gledam, ozoniranog Žeksa koji se bode domestosom 🙂
 9. Valjda może, al ne mora da znači... suštiski si u pravu, al nisi ispunio formu (mart-april-maj ili april-jun). Imaš 4 meseca biraš koja tri vezuješ i za njih koristiš pare (banalizovano). Suštinski, nema razlike nikakve jer ti je krajnji korisnik radnik u preduzeću, al u srbiji je sve forma i zato je el grande problem nepostojanje pravilnika za primenu uredbe, nego je sve podložno tumačenju, a imaš dokumentovane izjave Siniše Mlohavog i Ace Prvorođenog, koje su nadasve kontradiktorne sa uredbom i donose dodatnu zabunu, kao onaj deo da se odlaže PDV, da je ovo bonus za mart itd itd itd... jednom rečju užas.
 10. Isto i ovde, samo što mi nemamo još uvek pravilnik kako će to da bude, nego nekako pipkamo u mraku i nadamo se da će biti ok i na kraju će biti super ako se to sve ne svede na tumačenje poreskog inspektora u postupku kontrole...
 11. Naravno, ali nije to poenta. Poenta je da se ovde od komunizma zapatio narativ: zli privatnik krade od radnika i države i on je lopov. I to se primenjuje od reda na privatni sektor, nevezano za poslodvca, pol, veru... on je PRIVATNIK i on je lopov, dal će tebe da pokrade kao mušteriju ili kao radnika ili državu da zakine manje je važno, znamo da je lopov i tačka. Ove mere su katastrofalne i za radnike i za poslodavce, i sad što država ucenjuje Sretu da mora te pare ovako/onako i te pare prebacuje njemu NA NAMENSKI račun, to je istog sekunda upaljena crvena lampica: SRETA ĆE TO DA ZLOUPOTREBI. A suštinski ne dao Bob Sreti da mora sutra državi da dokazuje utrošene pare, pa izvrnuli bi ga kao čarapu, da ne iskoristim grublji izraz. Off topic Verujem i da je u USA tako kad te audit-uje IRS, bar ljudi što su mi pričali iskustva. Tipa kad dođu, došli su jer nešto znaju i super je ako ne zaglaviš zatvor nego plaćaš neke penale grdne Off off topic Bitno je da se penzioneri namire. Ostalo ti je sve kao ribolov, bacaš prihranu u nadi da će neko da zagrize mamac... a ako je riba gladna, ona dolazi u jatima.
 12. Evo jedna srBska kletva: Da Bob dă ti u životu činili, kao što država srpska čini poslodavcima. Ili u prevodu, ako postoje jedna mala povašćena kasta poslodavaca (Mišković, Kostić, NIS,...), što @sreta-steta trpate u isti koš ssa gore pomenutima, jer njemu kad god je bila inspekcija neka pisali su mu 100 evra 'nako...
 13. Mekliša je slabašan na Kona jer se kon upuštao ranije u borbe sa anti vax pokretimaa... ali ovo tvoje sve stoji, da je politikant i tako to tu nema greške...
 14. Zato jer si žitelj "republike" Srbije od njenog osnivanja 2005/6 a verovatno si žive i ranije na ovim prostorima, pa se sećaš kako je to bilo i u SCG ili republici Jugoslaviji jel te. Veruj meni, ja se krećem s narodom i sa SNS-ovcima izmedju ostalog, vidim kako ide njihova predstava za narod... za vidovdan izbori, jer ako bude čekao jesen, sjebaće ih leto, koje će biti ekonomski najteže u poslednjih i haj godina... a AV plaća jako jako dobre savetnike jako jako dobre pare im daje.
×
×
 • Create New...