Jump to content
Vox92.net Forum

Južni

Redovni članovi foruma
 • Content Count

  190
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

485 Excellent

Recent Profile Visitors

307 profile views
 1. Diskretno priznanje da ipak postoji plej mimo juniora.
 2. Čestitke Lakiju, gospođi i poštenom ciganskom svetu! P. S. I mama Vesni, sin će sad manje putovati, češće će biti na ručku.
 3. Da ne širimo ti i ja sad polemiku bespotrebno, onim sa preteranim moderisanjem zabave i ovim niže sam rekao sve što sam mislio(VP je kao što sam i naveo bilo namerno karikiranje): U svakom slučaju, shvatio sam logiku kojom smo došli do Kostinog bana, što je najvažnije. Druga stvar je što potpuno nisam saglasan sa tim, ali jbg, moj problem. I u svakom slučaju, moj stav na zadatu temu će ostati nepromenjen, uz sve razumevanje, da ne gubimo vreme ti i ja dalje. Predloga nije bilo jer jednostavno smatram da je oduvek bilo izmišljenih naslova u određenoj meri, i nisam video da postoji problem u vezi sa tim osim u Kosta situaciji (očigledno moj previd). Nakon toga sam se osvrnuo i na stanje na novom forumu. I zaista, i dalje ne mogu da verujem da je način komunikacije koji gaji Stondisha / dulematic / ranije MetalHead u bilo kakvoj saglasnosti sa onim što je proklamovano kao ideja ovog foruma, ili želja većine kvalitetnih forumaša koji su otišli, ili nas koji smo i dalje ovde. P. S. U jednom upisu bilo je pomenuto kako se SRBI tema bavi huškačkim novinarstvom ili sl. Mislim da to jednostavno nije tačno, nažalost takvi naslovi su realnost u celom svetu danaa na portalima uporednog kvaliteta, click bait sranja, dakle ovo je samo naša varijacija toga, a ne još jedan pokazatelj sranja/stanja u kojem se nalazimo kao Srbija.
 4. Ovom logikom (namerno blago karikiram) hajde da otvorimo Vox Populi na košarci? Bolje tako nego da se kvari nešto što je funkcionisalo? (a inače ni ovde očigledno ne funkcioniše bez podele ali ok). U svakom slučaju, shvatio sam logiku kojom smo došli do Kostinog bana, što je najvažnije. Druga stvar je što potpuno nisam saglasan sa tim, ali jbg, moj problem. Inače, u velikoj meri sam nezadovoljan i razočaran funkcionisanjem i vođenjem ovog foruma- od nekih odluka, preko odnosa moderatora/administratora sa ostalim članovima do nametanja nekih sistema vrednosti selektivno dosledno. U svakom slučaju, očekivao sam kada smo se selili sa b92 da se ovde stvori jedna zdrava sredina sa jakom osnovom kvalitetnih doprinosioca i kulturnih ljudi koji će da vuku kvalitet diskusije primerom, s obzirom da je većina/svi takvi i otvorila ovaj forum. Umesto toga, dobili smo ružan odnos na relaciji "uprava" - "članstvo" začinjeno sa nekim čudnim odlukama što je sve dovelo do odlaska ili smanjenog pisanja velikog broja kvalitetnih članova. Da se razumemo, ne mislim na sebe, ja sam mahom poslednje 2+ godine više čitalac nego učesnik u diskusiji, ali kada bi krenulo da se nabraja i vidi ko sve ovde sada fali, a bio je na kraju b92 / početku ovoga, zaključak sumnjam da bi bio ok bilo kome.
 5. Mislio sam na izostanak Birče, Đokovića i sl., i razgovor sa nekima koji nisu bili razmatrani dok je Sale bio tu. I mislim na to što je spisak kratak (Sale je imao duge spiskove i za prozore- subjektivno).
 6. Dokle više grobari da vode reprezentaciju??? 😄 Meni se spisak sviđa, vidi se različit pečat u odnosu na Saleta.
 7. Ok, onda sam ja pogrešno shvatio ceo koncept teme. U mojoj glavi je ona da se nasmejemo, pretežno sa pravim naslovima, ali ujedno da ostavi prostor i za sprdnju međusobnu ali i sa samim portalima kroz izmišljene naslove, jer kao što rekoh, svaki naslov onamo je mogao biti stvaran. Ja iskreno nikad nisam proveravao verodostojnost naslova, its all about fun overthere. Izvinjavam se što sam očigledno pogrešio padež, ali u mojoj glavi će ovo ostati prekomerno moderisanje zabave.
 8. "Ban nadasve na mestu" ok, izvinjavam se moderatorakoj upravi što sam pokušao da ukažem da može postojati i drugačiji stav. A mislio sam i da forum može da služi i za međusobnu sprdnju, posebno umerenu, ali ne, otprilike i sprdnja mora da bude u okviru naslova. Inače, i sam sam na početnim stranama teme izmislio poneki naslov (svaki moj upis sa naslovima je izmišljen), s obzirom da ne posećujem click bait portale. Čisto da znate to, eto može vam biti korisno.
 9. Šta znam, meni nikad nije smetalo da neko izmišlja naslove na toj temi, nekad su smešni nekad manje, ali poenta te teme je sprdnja i svaki izmišljeni naslov je realan. I sad da se neko hladi 5 dana zbog toga mi je baš fascinantno. Ali ok, ovaj forum inače nažalost gubi neke kvalitetne doprinosioce (kosta, bez uvrede, ne mislim ovde konkretno na tebe 🙂 ) tako da ova odluka i nije najgora, samo je malo, pa glupa.
 10. Kostin ban najgluplji ban ikad.
 11. Južni

  KK Partizan 19/20

  Zato smo ga u poenima razbili 😄
 12. Južni

  KK Partizan 19/20

  Vlada pomaže KKP i KKCZ sa 72miliona dinara.
 13. Tako su i skraćeni spisak objavili pre zvanja igrača 😄
 14. Južni

  KK Partizan 19/20

  Spekuliše se o Lovernju? Ako se ostvari, verujem da bi Zoe pristala i na to da se uda 2022.😂
 15. Naravno da može. Na EL tekmama / derbijima uvek je policija na terenu / u hali. Ok. Ukinuti sport u Srbiji instant. Ok.
×
×
 • Create New...