Marvin Posted February 9, 2023 Share Posted February 9, 2023 Ja sam u Berlinu veceras, nemate frke, drzim strazu 🙂 Samo tekma je u Minkenu 😄 3 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted February 9, 2023 Share Posted February 9, 2023 6 8 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shikamaru Posted February 9, 2023 Share Posted February 9, 2023 Just now, Cooper said: Sad krenuo da postavim, Kuper brži Još ceo tekst na srpskom, kakav šmekerski potez Bajerna 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvrnuto Posted February 9, 2023 Share Posted February 9, 2023 (edited) Kao Trinkijeri da je pisao. 😄 Malo nekih grešaka i korišćenje izraza kao big men, rebounda i sl. Edited February 9, 2023 by uvrnuto 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted February 9, 2023 Share Posted February 9, 2023 24 minutes ago, Shikamaru said: Sad krenuo da postavim, Kuper brži Još ceo tekst na srpskom, kakav šmekerski potez Bajerna A još na slici naš bivši a sadašnji njihov igrač, Jaramaz. Svaka čast na šmekerici. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted February 9, 2023 Share Posted February 9, 2023 (edited) Polomiću Bajern od kristala počupaću obruče sa tabla pokidaću još dve tekme, još dve krune ostaviću Weiler-Babba neka kune kad već nemam Ioannis Ćaći da mi vrati dane, noći kad sam jah'o obruč zlatan sto blokada skin'o s BATa pocepao i dres tesan ludovao mahnit, besan... IDEEEEMOOOO!!! Edited February 9, 2023 by Son_of_a_gun 13 4 16 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Instinkt Posted February 9, 2023 Share Posted February 9, 2023 Ne vidim kako možemo dobiti ovo. Ćaća nam je pola tima. Eventualno da nas potcene, a mi da odigramo preko svojih mogućnosti. Previše euforije za moj ukus, večeras slatkorečivi žabar naplaćuje svoje pljeskavice što smo mu dužni 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fillam Posted February 9, 2023 Author Share Posted February 9, 2023 Kad zima posle svega dođe i vojnička me muka prođe vole grudi bavarskee. 3 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shikamaru Posted February 9, 2023 Share Posted February 9, 2023 3 minutes ago, Barkley#34 said: A još na slici naš bivši a sadašnji njihov igrač, Jaramaz. Svaka čast na šmekerici. Još u tekstu navode 1500 naših ljudi a po svemu sudeći biće još više, najavljuje se nerealna podrška E a onda se setiš "gospode" iz Katalonije i kako su reagovali na dolazak naših, bukvalno dva sveta. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fillam Posted February 9, 2023 Author Share Posted February 9, 2023 4 minutes ago, Son_of_a_gun said: kad već nemam Ioannis Ćaći hahahaah pa suzica, majke mi 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fillam Posted February 9, 2023 Author Share Posted February 9, 2023 Željko i Džejmsa razbudi, ja pijana od ljubavi, na greh ga noćas navela lepota ba-var-ska! 1 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shonewizard Posted February 9, 2023 Share Posted February 9, 2023 46 minutes ago, Son_of_a_gun said: Polomiću Bajern od kristala počupaću obruče sa tabla pokidaću još dve tekme, još dve krune ostaviću Weiler-Bebba neka kune kad već nemam Ioannis Ćaći da mi vrati dane, noći kad sam jah'o obruč zlatan sto blokada skin'o s BATa pocepao i dres tesan ludovao mahnit, besan... IDEEEEMOOOO!!! Najbolje dosad. ---- Idemo da se pošibamo, pa šta bude. Janis će mnogo nedostajati igrački, ali kad je rotacija u pitanju kapiram da Matijas i Zek mogu to da izrudare, posebno jer su praktično u režimu jedan meč nedeljno. Da nas zaobiđu neke nepredviđene okolnosti, budemo fokusirani kao u ranijim mečevima, i sve je otvoreno. 🙂 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
odupri se ludilu Posted February 9, 2023 Share Posted February 9, 2023 2 hours ago, Luchifer89 said: Slaba inspiracija od jutros, samo sam se oktoberfesta setio... Hide contents Meni padaju na pamet oni stihovi od Oliver Mandića: Dodje mi da stisnem tvoje vime Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted February 9, 2023 Share Posted February 9, 2023 Večeras ako dobijete u Minhenu a CZ izgubi u Tel Avivu, prelazim u vaš tabor do kraja sezone kao jedinu srpsku opciju za top8. 2 1 8 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted February 9, 2023 Share Posted February 9, 2023 Just now, Sector said: Večeras ako dobijete u Minhenu a CZ izgubi u Tel Avivu, prelazim u vaš tabor do kraja sezone kao jedinu srpsku opciju za top8. Tako su i 1945. begali u partizane. 2 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted February 9, 2023 Share Posted February 9, 2023 27 minutes ago, Sector said: Večeras ako dobijete u Minhenu a CZ izgubi u Tel Avivu, prelazim u vaš tabor do kraja sezone kao jedinu srpsku opciju za top8. Napusti internet. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted February 9, 2023 Share Posted February 9, 2023 40 minutes ago, Sector said: Večeras ako dobijete u Minhenu a CZ izgubi u Tel Avivu, prelazim u vaš tabor do kraja sezone kao jedinu srpsku opciju za top8. Predji odmah. P.S. Komsije, srecno veceras. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted February 9, 2023 Share Posted February 9, 2023 53 minutes ago, Sector said: Večeras ako dobijete u Minhenu a CZ izgubi u Tel Avivu, prelazim u vaš tabor do kraja sezone kao jedinu srpsku opciju za top8. mi smo iz Kameruna 3 4 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted February 9, 2023 Share Posted February 9, 2023 Jedini "program na srpskom jeziku" koji nam se sprema veceras je salva Zeljkovih psovki dok nas, ovako euforicne, ovi budu gazili na terenu. 🙁 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klipan Posted February 9, 2023 Share Posted February 9, 2023 1 hour ago, Sector said: Večeras ako dobijete u Minhenu a CZ izgubi u Tel Avivu, prelazim u vaš tabor do kraja sezone kao jedinu srpsku opciju za top8. 6 minutes ago, Ne sam Safete said: mi smo iz Kameruna 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted February 9, 2023 Share Posted February 9, 2023 Realno, izbusice nas, nece nam biti dobro 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobar u piku Posted February 9, 2023 Share Posted February 9, 2023 Tako se i prošle nedelje pisalo,pa se videlo ko je i šta je kkp.Pap će faliti,ali ne sumnjam da ce Željko naći način da uz sjajnu atmosferu izvuče pobedu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fillam Posted February 9, 2023 Author Share Posted February 9, 2023 (edited) Edited February 9, 2023 by fillam 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted February 9, 2023 Share Posted February 9, 2023 Bilo bi lepo da se ovogodisnja EL sezona krunise sa jos jednim F4, ali kako god se na kraju zavsi, posle 2/3 ligaskog dela, ovo je jedno prijatno i pozitivno iskustvo na svim nivoima, kako na terenu, tribinama, tako i medju prijateljima. Ljudi se opet okupljaju, druze, putuju, prave neke nove uspomene. Sta vise pozeleti od jedne kosarkaske sezone... 9 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
goofy Posted February 9, 2023 Share Posted February 9, 2023 i TOP 8 je na dugom štapu, šta tek reći za F4 ali i mi i komšije vežemo 2-3 pobede i etoga F4 iza ugla mis'im, ja se obazirem na realnost 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts