Jump to content

KK Partizan 2022/23 - It's coming home!

Recommended Posts

Posted
9 hours ago, threepwood said:

Odobravanje manje-vise, nego zasto izgleda kao da piskite u ovu epruvetu? Jos ispod - piskimo istoriju zajedno!

Pišaju po sirotinji koja neće moći da kupi preskupe karte.

• Like 1
Posted
11 hours ago, Instinkt said:

Stevo budi jedan od 10k odabranih! Da raširimo transparent crveno-belima Who the fuck are u!? 

:classic_sleep:

19 hours ago, mfmilan said:

Verovatno se sad glođu što nisu još malo digli cene.

He-he, ovo im je još bolje, jer u slučaju dobrih igara i rezultata sledi sledeća sezona.

Posted
2 hours ago, propolis said:

Pišaju po sirotinji koja neće moći da kupi preskupe karte.

100e preskupa sezonska?? dal si realan... Za Zeljka Kk Partizan i ovakav tim... Idi gledaj fmp 😄

• Like 2
Posted
5 hours ago, Gb92 said:

100e preskupa sezonska?? dal si realan... Za Zeljka Kk Partizan i ovakav tim... Idi gledaj fmp 😄

To su karte za golubarnik. Prava karta je je 200e

• Like 1
Posted
3 hours ago, Alex_Serbia said:

Samo da ne sudi Ana Panter.

zasto? sve ostale sudije su odlicne ili samo bog moze da ti sudi pa ne moze zena dok se ne dokaze da je zena bog i to pravoslavni?

Posted
1 hour ago, uini said:

zasto? sve ostale sudije su odlicne ili samo bog moze da ti sudi pa ne moze zena dok se ne dokaze da je zena bog i to pravoslavni?

Ne nego vučemo traume od njenog suđenja protiv istog protivnika, onomad u gostima.

Ili hoćeš neki drugi odgovor da ti ne bi propala poenta?

• Like 1
Posted
1 minute ago, Barkley#34 said:

Ili hoćeš neki drugi odgovor da ti ne bi propala poenta?

hocu neki drugi covek da mi odgovori, kojeg sam citirao.

sto se tice trauma, jesmo isti ocigledno. bar oni koji furaju tatatatira.

Posted
2 hours ago, Ne sam Safete said:

Prekosutra igramo na turniru u Čačku?

Da, 5. i 6.

Partizan ce biti u deficitu sa plejmejkerom na ovom turniru i narednom u Spaniji s obzirom da je tu samo Exum pa za ocekivati je da ce Panter da prenosi loptu uz njega posto ne vidim tu trecu opciju.

Vec nakon turnira u Spaniji trebalo bi da se prikljuci i Madar posto Izrael i da prodje grupu kapiram da nece moci dalje od osmine finala.

• Thanks 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...