Jump to content

KK Partizan 2022/23 - It's coming home!

Recommended Posts

Posted

Not sure if Durant or Punter.

Bravo, bravo!

Da ne zaboravimo ključni doprinos tamo negdje sa sredine druge četvrtine

1 hour ago, Dracarys said:

Real ovim domaćinskim suđenjem može i Milvoki Bakse dobiti. NBA sudije su zlatne za ovo smeće, isključujem se.

😁

• Like 1
  • Love 1
  • Thanks 1
  • Ha-ha 2
Posted
4 minutes ago, Luchifer89 said:
16 hours ago, Luchifer89 said:

Will the player number 7 please stand out, please stand out, please stand out

Ovoliko

10 hours ago, Instinkt said:

Kiša i blato napolju, tmurno i mrzovoljno vreme, grakću negde vrane i gavrani.. 

Pravi grobarski dan reklo bi se

0-1 strelac Kevin Punter. 

I još toliko! 

• Like 13
  • Love 2
  • Ha-ha 1
Posted

Cestitke. Zasluzeno. Ocekivao sam da Zeljko kao u Bg izbaci Tavaresa iz igre. Takodje bio sam ubedjen da ce zadnji napad ici Egzumu ali eto nije ni ovako lose proslo. Ne bi me iznenadilo da ih mnogo lakse dobijete u cetvrtak.

• Thanks 1
Posted

Samo treba imati poverenja u Želimira da je našpanovao ekipu da izbaci Real, a od podbacivanja se videlo da jeste. U svakom smislu je outcoachovao neznalicu na Realovoj klupi. To je ono što je jedan forumaš napisao na EL temi danas, ali nije to mislio - Mateo zna da je Želimir bolji trener od njega, i Želimir zna da ovaj to zna. Startovati sa Smajlijem i Avramovićem i dobiti tekmu, ja garantujem da nijedan trener to ne bi mogao. Drugo, ko je pre godinu dana mogao da zamisli da će navedeni igrači ovako pucati od samopouzdanja? O Panteru ne treba trošiti reči, čim je spustio u dribling i čekao crunch time, znala sam da ulazi. Ovo je hiljadama puta ponovljen šut i uvežban.

• Like 9
  • Thanks 1
Posted

Panter kad ovako ostane 1 na 1 ne može ga niko braniti. Ono što je problem da što mu više otežaš šut veća je verovatnoća da će pogoditi. :classic_biggrin:

• Like 4
Posted
1 minute ago, greenenvy said:

Svaka cast Madaru za celu epizodu u drugom poluvremenu. Kapa dole. 

Samo je nedostajalo da i ona treća trojka uđe recimo od table. :classic_biggrin:

Posted
4 minutes ago, DameTime said:

O Panteru ne treba trošiti reči, čim je spustio u dribling i čekao crunch time, znala sam da ulazi. Ovo je hiljadama puta ponovljen šut i uvežban.

A Lesor prenosi loptu preko pola...ludilo

• Like 1
Posted
7 minutes ago, greenenvy said:

Svaka cast Madaru za celu epizodu u drugom poluvremenu. Kapa dole. 

Smajli prvo, Madar drugo. 

Au!!!!

• Love 4
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...