Jump to content

SportskiPozdrav

Član foruma
  • Posts

    62
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by SportskiPozdrav

  1. Javljajte kad krene preprodaja karata. 🙂
  2. Anđušićev uticaj na našu igru kroz naprednu statistiku, verujem neočekivan za mnoge:
  3. Ja sam laički video par napada na zonu koje smo rešili dosta bolje nego prošle godine, kada mi nije bilo dobro ako protivnik krene zonu.
  4. Je l' čuvao Brooks Bogdana u NBA i kako je to izgledalo?
  5. U 2 utakmice 15 i 19 razlike nije iskorišćeno. Avramović prošle godine zeznuo poslednju utakmicu, a ove zeznuo samog sebe isto na kraju evropske sezone. Falio je večeras, ne kažem da je bio ključ pobede doduše.
  6. https://www.euroleaguebasketball.net/euroleague/news/euroleague-basketball-official-report-on-game-2-between-real-madrid-and-partizan/?pageTitle=Homepage&historyUrl=/euroleague/ 2:0 braco zvanicno
  7. Petak sutra, pa vikend, 1. maj, polako...
  8. Teoretski da je u toku 3. minut utakmice, vodimo 1 razlike i desi se ista ovakva tuča, sudije izbace sve igrače, da li bi se ta utakmica vodila kao naša pobeda? Ajde ovde je 15 razlike na minut i po do kraja, ali šta bi bilo da je početak utakmice i 1 razlike? Prvi put vidim da sudija ovako prekine utakmicu pa me zanima.
  9. Što je bila tehnička na početku četvrtine, ne čuh?
  10. Preživesmo četvrtinu, Nunnaly trojka uz faul je prelomila. Još malo.
  11. https://nbagifstory.off-hand.org/post/184406465410/damian-lillard-portland-trail-blazers Daj više nek me neko nauči da kačim gifove 😂
  12. PRELIJEPO GIF KOJI NE ZNAM DA OKAČIM Promukao i napio se, vrištao od prvog napada, kako plešu naši momci na terenu na 5 minuta do kraja, kakvo veče!
  13. Kako smo ovako dobri po primljenim poenima, a tako loši po defanzivnom rejtingu?
  14. Da li su rasprodate sve karte za EL domacinstva do kraja? Ne vidim na sajtu ticketline dugme za kupovinu pa kontam da je rasprodato?
×
×
  • Create New...