Chaos Is Me Posted April 18 Share Posted April 18 Ne mislim da će Lebron da privatizuje igru nego da voli da je u spotlightu i da su narativi vezani za njega i da je on glavni i da je kapetan amerika, vođa avengersa i u tom tripu dive. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BattleBender Posted April 18 Share Posted April 18 Ja iz dana u dana imam veci respekt za Lebrona, i antropoloski sam blizi njemu nego MJ-u. Izvesno je da cu verovatno u poslednjoj njegovoj sezoni da navijam za njega. Ali brate... Mnogo je taj tatko sto ti ne da sraf da zasrafis, nit sijalicu da okrenes, osigurac da promenis...pa ti onda za 15 godina prica kako si nesposoban za sve. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted April 18 Share Posted April 18 (edited) @Chaos Is Me Alfa i omega 2008 je bio Kobe a onda Lebron i DWade kao no2 i no3. Ipak su ta dvojica ucestvovali u ocajnim rezultatima na 2 takmicenja prije tih OI 2008 kada su uzeli bronze na OI 2004 i SP 2006. Kobe je bio neko ko ke postavio jasan ton, da nisu dosli da se zajebavaju nego da povrate ugled. To se najbolje moze vidjeti u dokumentarcu gdje su svi bili zaprepasceni sta je Kobe uradio prilikom 1 meca sa Spancima, kada je raznio Pau Gasola ( saigraca ) koji je postavljao blok. A sto se tice ovog sastava, jasno je da je Lebron alfa i omega ali da ako zele uspjeh on mora da bude lider a da KD i Steph budu glavni napadaci. Mislim da u tome nece biti problema jer je preveliki respect medju tom 3 a i kod vecine ostalih igraca ( Embiid ?? ) prema toj 3 i upravo je kljuc to sto je KD saigrac sa Bookerom, AD sa Lebronom a Tatum i Ant ce tu priliku istkoristiti da napreduju jos vise i da uce od ove 3. Jedini wildcard tu mi je Embiid imajuci u vidi njegov karakter te da je vrvt da ce traziti da bude no1 opcija u napadu i da svaki napad ide kroz njega kada je na terenu. Jrue, Bam su likovi koji ne prave probleme i da igraju par minuta ili 20+ minuta. Edited April 18 by Miki28 Teoljub typo Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted April 18 Share Posted April 18 Embid moze da trazi sta oce i da place posle. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Problem sa licnim greskama Posted April 19 Share Posted April 19 Aco Petrović preuzeo Brazil po drugi put. 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Molina23 Posted April 19 Share Posted April 19 3 hours ago, Problem sa licnim greskama said: Aco Petrović preuzeo Brazil po drugi put. E fala je kurcu, bar malo da se s' tnjitera skine. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted April 19 Share Posted April 19 On 4/18/2024 at 10:54 AM, Miki28 Teoljub said: Joel Embiid, Anthony Davis i Bam Adebayo od visokih. Boljka na SP sada su tu brutalni. Ovo je bitno. Na prethodnom SP se dešavalo nešto što nikad čini mi se nije viđeno od '92, da Amerima protivnici skidaju loptu sa glave. Tako da možda tu malu rupu u neprobojnoj krljušti zmaja ne treba tražiti u egu Lebrona, već u mogućnosti da se Dejvis poseče tokom brijanja a Embid na ovaj ili onaj način krene da jede govna. Sa Bamom bi se nekako i moglo izaći na kraj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manu Posted April 30 Share Posted April 30 (edited) Vidi se koliko su ovi nosioci američkog dream teama Curry, Booker, KD, LeBron, AD, Embiid ozbiljno shvatili OI. Već sad kreću sa pripremama u Cancunu. Edit: Ok sad vidim da je prodata fora već 5 puta na Nba topicu 😕 Edited April 30 by Manu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted April 30 Share Posted April 30 (edited) Pripreme u Cancunu: Spoiler Edited April 30 by DameTime 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted April 30 Share Posted April 30 Quote Amerikanci su uvek posebna tema, bili i ostali. - Mogu da sastave pet reprezentacija, kao nekada Jugoslavija dve ili tri – rekao je selektor Srbije, Svetislav Pešić. Dolaze sa najvećim zvezdama? - Ova njihova reprezentacija je jača nego Drim tim 1992. u Barseloni sa Džordanom, Medžikom, Birdom...Znam to, bio sam tamo sa državnim timom Nemačke. Ove nove zvezde su bolje adaptirane jer su već igrali na olimpijskim igrama i svetskim prvenstvima. Bolje su i pripremljeni... Vodi ih Stiv Ker? - Odličan trener. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted May 2 Share Posted May 2 Tobey out, Nebo in. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zumbul Posted May 2 Share Posted May 2 Menjaju Zmajčeki strendžere k'o gaće. Kako nakaradan koncept. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted May 4 Share Posted May 4 I eto ood Amera 8 igraca koji su na spisku je vec out u playoffu. Ostali su samo jos Tatum, Holiday, Edwards i Haliburton. Od ovih 8 sto su ispali, jedino je Kawhi povrijedjen. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beonegro Posted May 4 Share Posted May 4 3 hours ago, Miki28 Teoljub said: Od ovih 8 sto su ispali, jedino je Kawhi povrijedjen. I Embiid Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted May 4 Share Posted May 4 7 minutes ago, Beonegro said: I Embiid S obzirom da je igrao onda se moze smatrati da je rovit tako da ima itekako vremena da se oporavi ali kod Kawhija mislim da je ozb povreda i da ce propustiti OI. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niky Vestern Posted May 8 Share Posted May 8 Sad kad sklone Kavaja sa spiska, pa pozovu Bransona 😵 😵 😵 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Problem sa licnim greskama Posted May 9 Share Posted May 9 Malcolm Brogdon na pragu da nastupa za Poljsku. 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted May 9 Share Posted May 9 Havard za Portoriko 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted May 9 Share Posted May 9 43 minutes ago, Problem sa licnim greskama said: Malcolm Brogdon na pragu da nastupa za Poljsku. Jel FIBA aminovala? Quote Poljska bi u narednom periodu mogla da dobije ozbiljno pojačanje, da sa NBA tandemom napadne plasman na Olimijske igre, pošto bi Džeremiju Sohanu, asu San Antonija, pod crveno-belom zastavom mogao da se pridruži i Malkom Brogdon. Iskusni bek (31, 196), član Portlanda aplicirao je za poljsko državljanstvo, pošto je njegova supruga Viktorija Janovski, Poljakinja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Problem sa licnim greskama Posted May 9 Share Posted May 9 Ne znam. Podžiemski, Sochan, on. Ko će ih više izbrojati. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guru Posted May 9 Share Posted May 9 Sochan je igrao za mlađe selekcije Poljske, prvi put još 2018. na U16 prvenstvu B divizije u Sarajevu, tako da se on sigurno ne vodi kao naturalizovan igrač. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skyglider Posted May 12 Share Posted May 12 Sochanu je majka Poljakinja, tako da ima puno pravo da igra za Poljsku kao domaći igrač. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted May 16 Share Posted May 16 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted May 16 Share Posted May 16 @Kankkunen kakva centarska linija krv ti jbm. Ipak spolja sebicni Fournier, matori de Colo, nedoreceni Okobo i naravno cuveni Frenkie. Da imaju mladjeg Batuma i u prime Teo/Caco tip pleja, paklena ekipa. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted May 16 Share Posted May 16 Slicna prica kao prosle godine, samo su jos stariji Nando i Batum, a Fournier van bilo kakvog takmicarskog ritma. Okobo izgubi talenat kad obuce dres reprezentacije, a nije ni da je ovako neko na koga mozes da se oslonis. Ipak nista od Heurtela, bila je prica da ce mozda igrati. Na unutrasnjim pozicijama klasican overkill. Wemby je ipak ogromno pojacanje i maltretirace ljude. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts