Jump to content

Recommended Posts

Posted

Nije još uzeo titulu ali deluje najozbiljnije i najpoštenije shvataju takmičenje, na osnovu ovoga što sam video. 

Pošto retko šta gledam osim KKP, svašta mi je novost - Cerovina ima baš finu ruku, mislim da je Realni sa još nekim već to komentarisao.

• Like 1
Posted

Realno je da sa Vanjom i Bongom Partizan ovo uzme, Spartak je dobar našpanovan ali mislim da bi im Partizan sa ovom dvojicom odgovorio 

Posted
On 6/16/2025 at 9:52 PM, Barkley#34 said:

Nije još uzeo titulu ali deluje najozbiljnije i najpoštenije shvataju takmičenje, na osnovu ovoga što sam video. 

Pošto retko šta gledam osim KKP, svašta mi je novost - Cerovina ima baš finu ruku, mislim da je Realni sa još nekim već to komentarisao.

Cerovini je jedini problem sto je lenj. 

Plus ga misko usrao sa izborom kluba, ubedio da ga ide u francusku nakon mege, tamo se kosarka svodi na ko predje pola sa lopton sutira, bas nije bila za njega. Imao je srecu da se tad sklopio ovaj Spartak pa nije mnogo izgubio. 

• Like 1
Posted
8 hours ago, Čvarkov said:

Bogdan Karaičić:

"Da ne bude prevelikog vređanja, vređajte onoga koga treba, a ne nečije majke, bake i sestre"

A žene?

• Like 1
Posted
7 hours ago, Smrtokapa said:

Ne znam na koga je mislio, ali postoji samo jedna osoba čije mi je vređanje prihvatljivo na košarkaškoj utakmici.

Ne radi se o tome sta je tebi ili meni prihvatljivo, ali nije normalno da sportski radnik (narocito trener ili igrac) izjavljuje ovako nesto.

• Like 3
Posted
On 6/16/2025 at 3:29 PM, Markoss said:

Karaicic je pre svega ozbiljna slihtara i pusikur kome god i gde god treba. 

Tako da je vrv prepricavao tudje reci. 

Nebitan lik, steta sto je ikad bio u Zvezdi u kojoj je iz sveg srca mrzeo KKP. I naravno da nikad nece biti trener KKP, jer je beskicmenjak prosto. Ne uspevaju takvi likovi da dobace do toga.

I meni deluje tako. Da se ogradim, DELUJE pošto utisak može da vara, ali deluje mi kao teška šlihtara i štreber. Što može biti korisno ako mu pristupiš sa autoritetom a daš mu neki značaj. Mislim da je upravo zato i dobio da vodi Partizan u KLS. Pametna oduka Obradovića.

Posted

Za pare koje Karaicici prima ja bih dao da me jebe ceo stadion mnogi bi pričali i gore stvari. Ja imam negde filing da je on zapravo najbolji Željkov pomoćnik, da jedini razume košarku blizu onoga što Žoc razume i ne služi samo da postavlja igrače po setovima na treninzima. 

Spoiler

Prilično pouzdan izvor direkt iz KKP kaže - svaki pomoćnik 20k mesečno. Fina kinta, posebno za ove mlađe koji plus mogu da kradu svako slovo svake Žocove rečenice. 

• Like 5
Posted

Spartak potpuno zasluzeno u finalu. Bilo bi bezveze da je Zvezda uspela da pritisne neki prekidac i dobije seriju, apsolutno nisu zasluzili nista manje od rutinske metle. Pristup bas sramotan, cak i od nekih od kojih to ne bi ocekivao, kao sto je Kalinic. Velika sramota i za Janisa.

Jasno je da je Zvezdi i Partizanu tesko da nadju motivaciju za ovo posle svega, ali bas ozbiljno blamiranje i jednih i drugih. Tako da se nadam da ce Spartak da osvoji, njima je najvise stalo i najvise bi im znacilo. 

• Like 11
Posted
3 minutes ago, Del Piero said:

Jasno je da je Zvezdi i Partizanu tesko da nadju motivaciju za ovo posle svega, ali bas ozbiljno blamiranje i jednih i drugih. 

Znam da bi oni najradije sada bili na letovanju, ali ja bih samo podsetio da ce u junu mesecu igracima pojedinacno biti isplaceno 50k, 100k, 150k eura, kako kojem... Cisto da se uzme u obzir kada se prica o manjku motivacije. Mi svi odavde da se skupimo verovatno ne mozemo da skupimo koliko jedan prosecan igrac vecitih zaradi za mesec dana, a onda slusamo kako nisu motivisani ili kako im se ne igra takmicenje jer je lose organizovano.

• Like 3
Posted
3 hours ago, JPM said:

A žene?

Pa u videu koji je Stela linkovao kaže vređajte onoga koga treba, a ne majke nečije, bake, žene i sestre.

• Like 1
Posted
2 minutes ago, DameTime said:

Pa u videu koji je Stela linkovao kaže vređajte onoga koga treba, a ne majke nečije, bake, žene i sestre.

Hvala. Jel rekao koga treba da vredjaju?