PorodicneVrijednosti Posted January 6, 2022 Share Posted January 6, 2022 (edited) 8 minutes ago, wwww said: hajde idi gore na politiku pa se prepucavaj, ovo je teniski pdf. (a tvoje vredjanje je onako bas fino i na mestu ) Nisam ja taj koji drugu drzavu u ovom slucaju Australiju naziva potomcima najveceg svjetskog olosa i fasistima. Edited January 6, 2022 by alpaka Bereta Sida 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devil In My Pants Posted January 6, 2022 Share Posted January 6, 2022 1 minute ago, Malkolm Brogdon said: Kasnim kod skupstine ljudi zauzmite mi neko ok mesto Kupi majicu- I ja nisam vakcinisan- i dobijas naabolje mesto, potpis Srdjana Djokivica i knjigu Jovana Deretica ''Anticka Srbija'' u paketu!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
40Wins Posted January 6, 2022 Share Posted January 6, 2022 (edited) 7 minutes ago, Devil In My Pants said: JeRY se cuva AUSTRALIJSKA AMBASADA. Zao mi je sam Novaka...ocigledno taj uticaj Deretica na njega je doslo od oca. Novak je iznad ove situacije i ne treba praviti gluposti vec sacekati sud jer vlada im tamo nece popustiti. Picousti se umesao, teska muka ovo pratiti.. Ja msm da nije od oca, jer se Srle medju prvima vakcinisao Fajzerom preko veze i da ga je forsirao da jede meso itd, nego da je to Jece brokolija, Mareta i ostalih profound bullshit ljudi oko njega. Ne mislim ni da su Australijanci cisti skroz oko ovoga, pogotovo ako su mu prvo rekli nesto u fazonu moci ce, pa mu na kraju zavukli lepo. No, sam je momak doveo sebe u ovo. In the meantime. 😄 Edited January 6, 2022 by AgroLaki 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valensija Posted January 6, 2022 Share Posted January 6, 2022 Dodjose zabe… treba iskulirati ovu diskusiju dok se ne potkuju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Indig0 Posted January 6, 2022 Share Posted January 6, 2022 5 minutes ago, alpaka Bereta Sida said: Nisam ja taj koji drugu drzavu u ovom slucaju Australiju naziva potomcima najveceg svjetskog olosa i fasistima. A to kao nije istina? 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted January 6, 2022 Share Posted January 6, 2022 4 minutes ago, alpaka Bereta Sida said: Nisam ja taj koji drugu drzavu u ovom slucaju Australiju naziva potomcima najveceg svjetskog olosa i fasistima. Strašno šta ti rade... Ti fino diplomatsko-gospodski o šupku sred evrope, a oni tako... 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clash Posted January 6, 2022 Share Posted January 6, 2022 4 minutes ago, AgroLaki said: In the meantime. 😄 Konacno jedan pametan predlog za resenje situacije. S tim da bi ja sve zatvorio sve zaposlene, sto samo ambasadora. 78 za jednoga, sta ima veze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted January 6, 2022 Share Posted January 6, 2022 Mladi fasista pokazuje potencijal. Tata je zadovoljan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted January 6, 2022 Share Posted January 6, 2022 sta mislite jel bi djokovic ovako 'ponasao' i da je na pocetku karijere? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dl91 Posted January 6, 2022 Share Posted January 6, 2022 Licno, ne slazem se sa Novakom, ne samo za vakcinu nego i to sto mora da bude u svakoj supi zaprska, bukvalno se mesa u stvari koji nisu njegov teren. ALI, ovde je veliki cirkus napravila sama Australija, zemlja koja gori od besa i nezadovoljstva, i verujem da ce i vecina ljudi shvatiti da ovo nema veze sa glumljenjem neke "sredjene" zemlje kad se smire strasti. Maltretiraju nekoga kome si dozvolio medicinski izuzetak, koje ne daje bilo ko, gde je vec nekolicina sa istim statusom prosla i ucestvovace, ispitivanje od 8h kao medjunarodnog kriminalca, oduzimanje telefona i nemogucnost kontakta sa spoljnim svetom. Pa jos na sve to i guranje u hotel sa azilantima govori o skandaloznoj proceduri i meni je zaista za nepoverovati sta se desava. Cista politika i nista vise, ovo nema veze sa postovanjem kovid mera, vec populizam cisti, a muce narod dole sa dve godine lok dauna i sada skrecu bes na Djokovica. Vucic da pozavidi. 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted January 6, 2022 Share Posted January 6, 2022 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted January 6, 2022 Share Posted January 6, 2022 (edited) 22 minutes ago, alpaka Bereta Sida said: Nisam ja taj koji drugu drzavu u ovom slucaju Australiju naziva potomcima najveceg svjetskog olosa i fasistima. Nisam ja taj koji drugu drzavu u ovom slucaju Australiju naziva potomcima najveceg svjetskog olosa i fasistima. pa jesu li prvi nedomorodacki stanovnici Australije bili osudjenici iz Britanije (razne ubice, lopovi i ostali prestupnici) koje je Britanija u mesto u zatvor poslala u Australiju? Valjda toliko znas, makar iz filmova i serija. A takodje bi trebalo da znas da su se ti belci anglosaksonci uzasno ponasali prema domorocima, te sad kao pokusavaju da isprave te nepravde nekim simbolicnim gestovima. A sad bas gledam neku australijsku seriju gde se radnja desava pocetkom 20. veka u kojoj vrlo cesto prikazuju diskriminatorski tretman i belih doseljenika (Evropljana) ne-anglosaksonskog porekla. tako da nije bas da su cvecke. Sad skoro je bila prica o odvodjenju zarazenih iz nekog od tih domorodackih mesta iz kuca u neke kampove u karantin (vrrrrlo podseca na naci kampove). tako da kolega nije pogresio kad ih je nazvao kako ih je nazvao. jos sad vidimo i tretman ovih izbeglica koji traze azil no da se vratimo tenisu: zenski #1 Barti ima domorodacke krvi i prosle godine je (valjda na Wimbldonu) nosila haljinu koja je specijalno dizanirana po uzoru na haljinu jedne ranije australijske teniske sampionke domorodackog porekla, Evonne Goolagong. Postoji i predlog da se stadion Margaret Kort preimenuje u stadion E G (Navratilova je pre koju godinu s Mekinroom imala neki performans na nekom od stadiona AO kompleksa gde su transparentom trazili da se ovo desi). pored ovog u teniskom svetu imali su jos neke manifestacije "ispravljanja australijskih krivih Drina" u vezi s domorocima. Edited January 6, 2022 by wwww 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
woolgatherer Posted January 6, 2022 Share Posted January 6, 2022 sta je aleksandar seselj? hibrid aleksandra vucica i vojislava seselja? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted January 6, 2022 Share Posted January 6, 2022 1 minute ago, oko Ibada said: sta je aleksandar seselj? hibrid aleksandra vucica i vojislava seselja? Da. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sunshine State Posted January 6, 2022 Share Posted January 6, 2022 Djokovic farce at airport the product of a chain of Australian failures "Ministar zdravlja Greg Hant potvrdio je da je teniskoj zvezdi Novaku Đokoviću ukinuta viza i da se sada nalazi u imigracionom pritvoru dok na sudu osporava odluku o ukidanju vize. Ali nikada nije trebalo da dođe do ove farse. Ono što se dogodilo nije fer ni prema Australcima koji su se potrudili da se vakcinišu, ni prema Đokoviću koji tvrdi da je uradio sve što su od njega zahtevale australijske vlasti, ali se sada nalazi u imigracionom pritvoru." 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted January 6, 2022 Share Posted January 6, 2022 7 minutes ago, gggggggg said: sta mislite jel bi djokovic ovako 'ponasao' i da je na pocetku karijere? Na početku karijere nikog živog ne bi zanimalo šta misli i radi neki tamo Djokovik iz Sibira, tako da bi se mogao ponašati i mnogo gore a to ne bi bila vest. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devil In My Pants Posted January 6, 2022 Share Posted January 6, 2022 Hoce neko skinuti ovog Srdjana..blamira se za sve pare. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted January 6, 2022 Share Posted January 6, 2022 Cekajte stvarno se ljudi okupljaju kod skupstine? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eddard Posted January 6, 2022 Share Posted January 6, 2022 (edited) 17 minutes ago, wwww said: tako da kolega nije pogresio kad ih je nazvao kako ih je nazvao. jos sad vidimo i tretman ovih izbeglica koji traze azil Ti znaš koliko ja poštujem tvoje pisanje, ali ovo je sramotno. Jel to znači da su svi Nemci nacisti i fašisti, iako su potomci istih? Da li to znači da su svi Srbi genocidni? Svi Hrvati ustaše i ubice? Jer nemoj da se lažemo - poenta izjave “oni su potomci zatvorenika, kengur idiota i ološa” je “oni su ološ” i svakome ko na takav način tako odvratno generalizuje jednu naciju/narod nema mesta na ovom forumu. Sram treba da bude i tebe i sve koji ovo izjavljuju i/ili podržavaju. Bilo je potrebno samo da vam neko dirne u nacionalnog idola da razotkrijete svoje pravo lice. Fuj! Edited January 6, 2022 by Eddard 7 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfTerror Posted January 6, 2022 Share Posted January 6, 2022 Slazem se za generalizaciju ali kako se njihovi danasnji politicari ponasaju verovatno bi se i robijasi postideli... Link to comment Share on other sites More sharing options...
double fault Posted January 6, 2022 Author Share Posted January 6, 2022 neko je skoro spomenuo diplomatski pasos novakov, evo ona pijetlovic kaze da ga ima i da je ovo diplomatski incident. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cavani Posted January 6, 2022 Share Posted January 6, 2022 @Eddard Niko nije napisao da su svi Nemci fasisti, Hrvati ustase ni Srbi genocidni, nema potrebe generalizovati ni izmisljati. Koliko vidim samo su navedene istinite istorijske cinjenice. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted January 6, 2022 Share Posted January 6, 2022 Nestorović glumi doktora koji mu je izdao potvrdu. Ili ne glumi [emoji41]Muziku za film rade braća Teofilović. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted January 6, 2022 Share Posted January 6, 2022 3 minutes ago, vanjabarsa said: neko je skoro spomenuo diplomatski pasos novakov, evo ona pijetlovic kaze da ga ima i da je ovo diplomatski incident. Ovi nasi nazovi politicari su morali da podignu ovo na mnogo visi nivo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mile1 Posted January 6, 2022 Share Posted January 6, 2022 srki djokovic okupio vise ljudi nego ona kurceva opozicija 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts