Jump to content
Vox92.net Forum

Eddard

Moderators
 • Content Count

  1,389
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Eddard last won the day on May 14

Eddard had the most liked content!

Community Reputation

2,297 Excellent

Recent Profile Visitors

1,112 profile views
 1. Eddard

  Netflix

  Završio sam i drugu, odlična. Ne bih mogao da kažem koja je bolja, ali zaista odlične obe. Ako je imtreća takva, onda baš preporuka za seriju. Bill Pullmann takođe veoma dobar.
 2. Dobro, malo je smešno, ali u pravu si. Dakle, postavljanje linkova sa porno i ostalih sajtova eksplicitne sadržine nećemo dozvoljavati. btw. Gde je taj sporni video, ne mogu da ga nađem?
 3. A za svaki slučaj neka bacanje lavovima usledi sa nekog 7. sprata. @Amigo ne da moraš da pogledaš drugu, već ne bi bilo loše da je pogledaš dvaput. Ja još nisam krenuo sa 3. jer hoću prvo da ponovim gradivo iz 2.
 4. Ah, čuvena nemačka birokratija... Tri službenika, tri priče... Ali, ne, ne ide u karantin: https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://www.bmi.bund.de/SharedDocs/downloads/DE/veroeffentlichungen/2020/corona/muster-rv-quarantaene.pdf%3F__blob%3DpublicationFile%26v%3D7&ved=2ahUKEwixsb2D1abqAhUNCuwKHaRrDEAQFjAAegQIBxAC&usg=AOvVaw0faO0KMHIuJJ3qW6oiM-jk §3/1/2a
 5. Greška u koracima... zdravstveni radnici ne idu u karantin po povratku u Nemačku. Naravno, sad je druga situacija. Nadam se da će oboje biti dobro.
 6. Eddard

  corona zajebancja

  I nas je strah.
 7. Eddard

  Netflix

  Pogledah prvu sezonu ‘The Sinner’ - uopšte nije loša.
 8. Kako te nije sramota?! Znači reaguješ danas na moje navode, obraćaš se meni, ali citiraš neki ban sa Košarke sa kojim ja niti imam veze, niti znam za njega. I to, ni manje ni više nego ban od pre godinu dana! Poslednji ban koji si dobio, a koji sam ti ja udelio je takođe bio 7 dana i naravno da sam mislio na njega.
 9. Ajd trk na Prison Break, pročitaj šta piše, pa se banuj sam.
 10. Da, objasnio sam gore. Ne u smislu da si glup u kojem si ga razumeo, već da umesto emocija upotrebiš razum i sam ignorišeš Meka, ako ti već to softver ne dozvoljava. Da li je to toliko teško?
 11. Brate Meče, jel se ti sa svojom ljubavnicom rukuješ dok še ljubiš 😄?
 12. O, pobogu, što smo svi osetljivi. Jednostavno je značilo - kad vidiš takav post, ne moraš odmah emocionalno da reaguješ, već da uključiš mozak j jednostavno preskočiš i ignorišeš taj post, ako ne želiš da diskutuješ.
×
×
 • Create New...