Jump to content
Vox92.net Forum

Eddard

Moderators
 • Content Count

  835
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1,096 Excellent

About Eddard

Recent Profile Visitors

677 profile views
 1. Slažem se, ali reći da danas “za bilo koji posao” fakultet nije neophodan je preterivanje. Ja ne bih da me leči ogroman broj ovih sa fakultetom, a kamoli neko bez njega.
 2. Yoyogi, ne pričaj gluposti o stvarima u koje se očigledno ne razumeš.
 3. Odgovor obojici: zato što smo nepopravljivi optimisti u ideji da će odrasli ljudi, pritom još i obrazovani, videli sveta... prestati da se ponašaju kao deca.
 4. Odlično, polako se otkrivaš. Elem, ovaj tekst je napisao Slobodan Antonić. Na moju nesreću, to sam video tek kada sam pročitao tekst, inače ne bih izgubio tih par minuta života na bljuvotinu tog fašiste. Odmah da ti kažem, afirmativno prenošenje ovakvih uradaka nove srBske fašističke misli nije nešto što ja želim na ovom forumu da gledam. Sam tekst je, iako ima nekoliko stvari sa kojima se čak i slažem, a koje su u tekstu samo da bi se prikrilo ovo - otvoreno homofobni, fašistički uradak jednog govneta. Zamisli molim te, on zna o čemu piše. Zlotvor najobičniji. I svako ko misli kao on.
 5. Hm... Mislim, tačnije ubeđen sam, da pod "promocija" Zveri podrazumevaju svaki vid ne-negativnog pominjanja homoseksualizma, što znači i edukaciju dece u skolama da nije u pitanju bolest i da i lgbt osobe imaju sva prava kao i svi drugi građani Srbije, a ne samo pravo da budu biveni. Uostalom, ko to pa u Srbiji vrši promociju homoseksualizma? U fazonu, deco vidite što je kul biti gej...?
 6. Morao sam da googlam šta je drag queen... Elem, naravno da ne, zna se ko treba da edukuje decu. Kakve to veze ima sa citiranim stavom BO?
 7. Znači slažeš se i sa ovim delom: Ne navlačim te na ban, obećavam ti, da šta god da odgovoriš, nije bitno, želim samo da jednom čujem tvoju pravu poziciju.
 8. Znači opet da se vrtimo u krug? Uvek kad neko nešto loše o Zverima napiše, javiš se ti i onako pitomo i kulturno pitaš ova pitanja. Već su ti ljudi ovde nakon tvojih naivnih pitanja odgovarali šta im smeta, nijednom nisi ništa znala da kažeš osim nemuštih pokušaja odbrane tih... khm... problematičnih stavova zastupnika tvoje stranke. A da jednom ti odgovoriš konkretno na pitanja? Da ponovim pitanje: kako npr. tumačiš otvorene homofobične i šovinističke stavove o LGBT populaciji, urezane i u program stranke koju ovde zastupaš?
 9. Ajde mi objasni molim te na kojoj osnovi sam ga banovao?
 10. Nisi ti baš to najbolje shvatio, ajd ponovo.
 11. Klikni na citirani post, pa će te odvesti na temu gde je ban i objavljen. Ako možeš primetiti, citirao sam sam sebe.
×
×
 • Create New...