Jump to content
Vox92.net Forum

Eddard

Moderators
 • Content Count

  1,132
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Eddard last won the day on March 22

Eddard had the most liked content!

Community Reputation

1,785 Excellent

Recent Profile Visitors

891 profile views
 1. Nema to veze (ako izuzmemo ekonomski aspekt) sa tim gde je, ja ni u Srbiji ne bih išao tamo, po meni Maxi/Idea/Vero imaju daleko bolji asortiman.
 2. troll on Ja u Lidlu bio možda tri puta u životu, ne znam šta bi me ponovo nateralo da idem tamo. Izbor drastično sužen, cene onih proizvoda kojih ima svuda su realno iste kao i u svim ostalim supermarketima, jedino njihove robne marke su jeftinije, ali imaju i drugi lanci to isto. Sve u svemu, ništa. troll off
 3. Video sam video snimak tog doktora. Naravno, potrebna su tu dodatna ispitivanja da bi se takvo nešto sa sigurnošću tvrdilo. Ali, nešto slično su i nama pre neki dan rekli, naime da su primetili (iskustva iz Bavarske) da tipa 86% pacijenata koji dospeju na respirator umru, pa sad pokušavaju pacijente da drže na NIV (neinvazivna ventilacija, znači bez tubusa) koliko je god moguće dugo, tj. onoliko dugo koliko mogu da tolerišu, čak i sa saturacijom od 70%, što je poprilično nisko. Šta iza toga stoji, još uvek ne znaju.
 4. Juče je ovde kod nas na severu bio prelep dan, nekih 22°, sunce, ma milina - što je retkost za ovaj kraj. Za rezultat smo imali to da je ceo grad izašao napolje... Mi pogibismo zaista juče krpeći sve što su popadali sa bicikla, motora, krova, merdevina i šta ti ja znam čega još... Nisam bio u gradu, ali oni koji jesu kažu da je bio pun, a svi oni koji u životu valjda nisu mrdnuli dupe su izašli da džogiraju, voze rolere ili bicikle, čak i u grupama... Ali ajd da kažemo da nije bilo okupljanja, no opet - krši i Nemac zakon kad je lepo vreme. Nadam se samo da se nisu pozarazili sad međusobno. Btw, kad su nemačke brojke u pitanju, Prof. Drosten je mišljenja da smo mi tek na početku epidemije, a ovi za dve nedelje planiraju da olabave ove (ionako ne baš zategnute mere), kao npr. da pošalju decu opet u vrtiće. Videćemo. Btw, pacijenti koji završe na respiratoru, neka nezvanična statistika (danas nam rekla glavna internistkinja na jednoj obuci za Covid) u 87% slučajeva loše prođu, kod nas od njih nekoliko koliko smo ih imali/imamo, većina poumirala, tako da se sad trude koliko god dugo mogu da ih drže na NIV (neinvazivnoj ventilaciji, znači bez tubusa u grlu)... Dakle, kad bolest dođe u tu fazu, katastrofa... Ovo je SARS, a ne grip. Slika CT-a pluća jednog takvog pacijenta je dramatična, ne dao ti bog...
 5. Ajde politiku na Vox Populi. Znam da je teško jer su isprepletane teme, ali ostavite ovu temu za koronu. Dakle, ako želite da napišete neki politički post, quote, pa na Vox Populi ili neku drugu odgovarajuću temu.
 6. Eddard

  corona zajebancja

  Kad smo već kod gaziranog, ja ne mogu da shvatim Nemce, piju kiselu vodu ko ludi, njima je obična voda uglavnom bljak... A meni obrnuto.
 7. Eddard

  corona zajebancja

  Ovde pijem original, austrijski Almdudler, ponekad da me podseti na detinjstvo. Slična priča sa mnom, uvek me vodio sa sobom po selima u kafane, ili posle škole čekao u lokalnom restoranu na pljeskavicu i pet ćevapa i uvek Coca-Cola ili Apa Kola tamo gde nije bilo CC. Tako sam se i od malih nogu navukao na to sranje.
 8. Eddard

  corona zajebancja

  Kad smo već kod pića, jel ima mojih Vojvođana ovde koji su pili Apa Kolu, Apa Narandžu i naravno - Alpinu [emoji41]?
 9. @Angelia A da ne misliš ti na Džoleta i Sladžu [emoji16]? Ja mislim da ovi Đani i Slađa nisu ni postojali pre 15 godina...
 10. Hmm... Dok god se njihova uloga u dešavanjima između 2000. i 2012. (a mislim pre svega na 2003.) do kraja ne razjasni, oni nisu politički pokojnici.
 11. I opet se nije isplatilo. Ja sam pogledao čini mi se celu prvu sezonu i odustao.
×
×
 • Create New...