Jump to content

Vox Populi - Vox Dei

MetalHead

Recommended Posts

I evo opet Vučića i njegovo obraćanje na instagramu. Naravno, prvo o tome kako smo šampioni, rekorderi, najbolji...A onda kaže kako je u Beogradu održan ogroman skup, da ih on poštuje i poziva sve da se udružimo. Prpa, bato.

Edited by Volter

13 minutes ago, DJ_Vasa said:

Da li se to neko ukakio? Dva puta sam pročitao vest kako bih se uverio da negde nisam pogrešio:

Očekivao sam da kaže da su se okupili strani plaćenici, đilasovci, barabe i tako to, ali jok, ovog puta kao da čitam nekog drugog.

P.S. Bio sam. Zaista je bilo mnogo ljudi.

Zato sto ima sve vise problema koje ne moze da spinuje pa pokusava da nekako ovo hendluje. Samo mu jos trebaju protesti kad ce imati ozbiljnih politickih problema spolja.

Edited by MeanMachine

27 minutes ago, tjurkan said:

Izbori pod njegovom palicom su lakrdija i nemaju smisla ... Jedino ako ovo preraste u generalni štrajk do procesuiranja celog vrha vlasti zbog sistemske korupcije i zatim prelazne vlade. Sledeći dani će biti presudni.

Ključni dokumenti su ugovori za izvođenje radova. Bukvalno jedina stvar na kojoj treba insistirati. 

Ko od opozicionih političara pomene izbore Vučićev je trojanac 1/1. 

• Like 11

2 minutes ago, Don Dusko said:

Opasno igra se zivotima radi promocije...

Verovatno ce neko u procesu za nadstresnicu da krene da prica da je on licno insistirao da se radi sto brze da bi mogao da je otvori. Npr Vesara jer deluje da pakuju krivicu Vesari. Mozda cak Vucic i nije insistirao ali posto se on pita za sve lako ce proci da jeste. Imamo i sta je direktorka rekla, Vesara se pita o svemu ona je fikus a tako je odlucio Vucic.

3 minutes ago, MeanMachine said:

Verovatno ce neko u procesu za nadstresnicu da krene da prica da je on licno insistirao da se radi sto brze da bi mogao da je otvori. Npr Vesara jer deluje da pakuju krivicu Vesari. Mozda cak Vucic i nije insistirao ali posto se on pita za sve lako ce proci da jeste. Imamo i sta je direktorka rekla, Vesara se pita o svemu ona je fikus a tako je odlucio Vucic.

Taj sigurno ima šta da kaže, a verujem i da se obezbedio dokazima koje može upotrebiti ako zglajzne. Zbog toga mu do sada nije falila ni dlaka s (proćelave) glave.

Mafija je malo složenija i deluje tako da naprosto moraju da se uzajamno štite ako završe iza rešetaka jer ako se nađu dokazi protiv jednog, onda će se automatski naći i protiv drugog, zatim trećeg i tako redom. S druge strane, dobro je ako samo jedan propeva jer će tu biti podosta materijala za pravosuđe.

17 minutes ago, robespierre said:

Ključni dokumenti su ugovori za izvođenje radova. Bukvalno jedina stvar na kojoj treba insistirati. 

Ko od opozicionih političara pomene izbore Vučićev je trojanac 1/1. 

Samo ovo.

Insistirati na svakom papiru,  do potpisa svakog sefa smene na gradilistu

Uz ovo i insistirati da se kazne batinasi koji su napali stidente.

I Vucica na jos jaci ignore i zajebavanje da je nebitan za ove zahteve.

• Like 13

Pre svega toga, dati studentima da rukovode Rtsom, onim na zavrsnoj godini, najboljim iz branse. 

Prvo, krenuti svakog dana sa ogoljavanjem istine, kao npr za puteve 

ZA vreme zutih je OTVORENO VISE PUTEVA PO GODINI NEGO ZA VREME SNS-A. 

Samo sto nisu bili zaludni da otvaraju svakihj 15 kilometara. 

Onda sitaucija na Kosovu, sta je Djindjic povratio i sta je bilo na Kosovu do 2012 godine a sta je sad. Broj ljudi, tablice, valuta, institucije. 

Pa onda dalje, snimak kako se najavljuje nas mercedes, pa leteci taksi, pa ovo, pa ono i onda rekapitulacija svega. 

E kad se to bude vrtelo svakog dana jedno 6 meseci, moze da se prica o izborima. Ovako je sve nebitno, moze svakog dana da izlazi po 300.000 i to je to. 

• Like 5

1 hour ago, Eddard said:

Vasa optimista, Cyberka optimista, daj da se i ja pridružim bandwagon-u... još da je Puzigaća tu (😇), pa da i njega prevedemo na stranu sunca 😁

Nisam imao poverenja u današnje studente i omladinu u Srbiji... Možda zaista nisam bio u pravu. Danas sam nagovarao ženinu sestričinu, koja sedi u Bgd i šatro uči, a neće da se igra jer je već obnovila jednu godinu, da ide na protest... Ne znam da li sam uspeo. 

Ovo moje ne bih nazvala optimizmom, pre ce biti da sam prepoznala nesto sto sam mislila da je netragom nestalo. Ko bi rekao da bi ova mladost koja je ustala mogla da mi vrati nesto sto sam odavno izgubila – veru u neke stvari. Ostalo je zabelezeno na forumu da sam od onog tamo odavno digla ruke i da sam besedila o tome da ne vidim da nesto zdravo moze da se iznedri iz one drustvene propasti. Ne pamtim da sam ikada bila demantovana na ovoliku sopstvenu radost. Ne treba se zaludjivati i na grbacu navaljivati studentima da naprave neki prevrat. Oni su uradili i rade ono sto niko pre njih (znao) nije - kapa dole! - i time stvaraju uslove za proces drustvenog ozdravljenja koji mora da krene svojim tokom. Iz ove kome se ne izlazi lako i brzo. Jer, ne verujem da iko iole normalan zeli da sjasi Kurta i uzjasi Murta. Drustvo mora da popije gorku pilulu ozdravljenja i da prezume odgovornost u tom procesu, svaka karika, svako kako i koliko moze. 

Edited by Cyber
  • Like 3

Ma on će jedva čekati da ponudi njegove izbore, a znamo svi kakvi su ti izbori, lakrdija. Mogu izbori, ali uz ostale zahteve i zahtev da svi podnosu ostavke, da prelazna vlada omogući poštene izbore. Ne želimo nameštene izbore, ne želimo izbore gde će u svakom gradu imati svoje pajser brigade za zastrašivanje, ne izbore na kojima glasaju duhovi.