Henry Chinaski Posted May 23, 2022 Share Posted May 23, 2022 Pavlović bi pozavidio na ovom potezu Ede Murica. Što naravno ne opravdava " slomiti ruke i oba ramena, i Edo turcine" repertoar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
necke Posted May 23, 2022 Share Posted May 23, 2022 Eh kad se setim kako je nekad sve bilo u duhu sporta i lepe igre pod obrucima.. gde su sad ova vremena 😞 2 4 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted May 23, 2022 Share Posted May 23, 2022 Aj ne palite se na trola i ne pravite tata temu od ove molim vas. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted May 23, 2022 Share Posted May 23, 2022 (edited) 29 minutes ago, Knipex said: Aj ne palite se na trola i ne pravite tata temu od ove molim vas. @Chaos Is Me da radi ovo sa tim trolovima Edited May 23, 2022 by Don Radonja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted May 23, 2022 Share Posted May 23, 2022 19 minutes ago, Istanbul92 said: Nema sta da se elaborira, niko nije lud da se dobrovoljno valja u covicevom svinjcu i to vec godinama... Dal je Buducnost, Partizan, Cedevita... Samo sa privatnim klubom nebojse covica se dogadjaju ovakve svinjarije redovno, I to je FAKAT! Dobro dosao. Tvoja tema je ovde 👇 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charles De Ketelaere Posted May 23, 2022 Share Posted May 23, 2022 43 minutes ago, MrTwister said: Od petka krece mozda najtoksicniji dio sezone, nakon svega zadnjih godina donekle mi je i drago sto nece Buducnost biti dio toga. Da iskoristim priliku i da se zahvalim tebi i ekipi Buducnosti na gostoprimstvu, fer pleju i pravom sportskom nadmetanju. Voleo bih da smo se sastali u finalu, ali sta je tu je, mozda dogodine. 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
prolup Posted May 23, 2022 Share Posted May 23, 2022 Dogodine u finalu ABA službeni pozdrav sportskih prijatelja. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martin Mystere Posted May 23, 2022 Share Posted May 23, 2022 ... u finalu Evrokupa... Naravno pod uslovom da ne nalete neki zajebani Turci... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted May 23, 2022 Share Posted May 23, 2022 i ja bih se slozio da bi ovo tekma bila sa mnogo manje tenzija da su gosti, kao u onom drugom polufinalu, dosli malo u shoping i da se prosetaju po gradu ali nije golemac dzikic jbg 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brat od Korneta Posted May 23, 2022 Share Posted May 23, 2022 Fun fact slobodnih bacanja u polufinalnoj seriji u "Covicevoj privatnoj ligi": Cedevita 72-Zvezda 56. Partizan 71-Buducnost 56. Valjda bi trebalo minimum 20 vise bacanja za Zvezdu i da se ostecuje Partizan sa 20 manje kao glavni konkurent, nesto se tu ne poklapa... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTwister Posted May 23, 2022 Share Posted May 23, 2022 Zamolio bi vas da me izuzmete iz ovoga, dosta je patnje bilo ove sezone gledati ovu ekipu Buducnosti kako pokusava igrati nesto nalik kosarci. Nijesmo ni svi za humor rodjeni. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nnn Posted May 23, 2022 Share Posted May 23, 2022 3 hours ago, kendrick said: Au jbt sta smo ovo gledali? Tenzije, psovanje, kreveljenje, flopovanje, foliranje, padanje, izlezavanje, laktarenje, kovanice, upaljaci, telefoni... zamalo pred kraj i papke ponovo da vidimo na terenu. Jos se podgrevalo intervjuima i turnejama pred seriju i samu utakmicu... Vidi se da ti se praćenje košarke svodi na ABA ligu i Tegijeve isečke. tenzije, psovanje, kreveljenje, flopovanje, foliranje, padanje, izlezavanje, laktarenje su dobar opis i nekih ovogodišnjih NBA PO serija, koje obiluju navedenim aktivnostima. Što se tiče kovanica, upaljača i telefona, vreme je da prestane da se drami oko toga. S obzirom da se ne sećam kada je neki akter meča zaista i bio povređen dotičnim predmetima, taj vid pritiska na protivničke igrače treba polako gurati u legalne tokove. Doprinosi atmosferi (linča) i generalno raspali publiku, a bez nekih ozbiljnih posledica po igrače. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted May 23, 2022 Share Posted May 23, 2022 Ne znači da to treba da bude dozvoljeno zato što ne povređuje igrače, a nije da ne može da ih povrijedi. To mi isto spada u seljačko ponašanje. Nije baš normalno da gađeš sportiste predmetima. Jesam za to da se osjeti domaćinska atmosfera, ali mislim da to sve može bez gađanja i pjevanja najprizemnijih mogućih pjesama. 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charles De Ketelaere Posted May 23, 2022 Share Posted May 23, 2022 27 minutes ago, medobrundo said: Vidi se da ti se praćenje košarke svodi na ABA ligu i Tegijeve isečke. Cipiripi kup si zaboravio. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gudura Posted May 23, 2022 Share Posted May 23, 2022 (edited) 32 minutes ago, medobrundo said: Vidi se da ti se praćenje košarke svodi na ABA ligu i Tegijeve isečke. tenzije, psovanje, kreveljenje, flopovanje, foliranje, padanje, izlezavanje, laktarenje su dobar opis i nekih ovogodišnjih NBA PO serija, koje obiluju navedenim aktivnostima. Što se tiče kovanica, upaljača i telefona, vreme je da prestane da se drami oko toga. S obzirom da se ne sećam kada je neki akter meča zaista i bio povređen dotičnim predmetima, taj vid pritiska na protivničke igrače treba polako gurati u legalne tokove. Doprinosi atmosferi (linča) i generalno raspali publiku, a bez nekih ozbiljnih posledica po igrače. Znaci u petak da natrpram sve sto mi preteklo od propagandnog materijala firme od nove godine, i cim Deep Purple prvi put pomodri, a ja otvorim kesu i udri rafalno. Ako me redari pitaju koji mi je samo da kazem Medobrndo mi rekao da moze i da je skroz legazovano dok me neko ne prokljuvi🤣 Edited May 23, 2022 by Gudura 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted May 23, 2022 Share Posted May 23, 2022 Opa, očekuješ da vam se vrati na jesen? [emoji106]Nemamo mi te genge...cigani smo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brat od Korneta Posted May 24, 2022 Share Posted May 24, 2022 4 hours ago, Istanbul92 said: Nema sta da se elaborira, niko nije lud da se dobrovoljno valja u covicevom svinjcu i to vec godinama... Dal je Buducnost, Partizan, Cedevita... Samo sa privatnim klubom nebojse covica se dogadjaju ovakve svinjarije redovno, I to je FAKAT! Lidej i Koprivica se ponasali nesportski u prvom derbiju. FAKAT Niko od nasih igraca se nije ponasao nesportski. FAKAT Lesor manje vise, Avramovic se plezio nasoj klupi i ponasao nesportski u drugom derbiju i u kupu. FAKAT Opet niko od nasih igraca se nije ponasao nesportski. FAKAT Ostoja i Tegi koji je zaposlen u KKP reklo bi se nikad vise nego ove sezone opstrukcija ove sezone, zamazivanja ociju, drugi nam krivi za nase neuspehe i slicne price. FAKAT Covic ne zaostaje puno i ne aminujem ga al nije prednjacio ove sezone u negativnim stvarima van terena, pride se i zalagao da i Partizan udje u El i to isticao nekoliko puta. FAKAT Partizan imao daleko vece domacinsko sudjenje u drugom derbiju nego Zvezda u prvom. FAKAT Partizan imao 16 slobodnih bacanja vise nego Buducnost u polufinalnoj seriji, Zvezda 15 manje od Cedevite. Da je ovo "Coviceva svinjarija od lige" trebao bi biti obrnut odnos. FAKAT Partizan je imao vise slobodnih bacanja na gostovanju Buducnosti a Zvezda nikada poslednjih godina sto se tice plej of serija. FAKAT Panter najskuplji igrac u istoriji lige, Zelimir najskuplji trener u istoriji lige, placeno najvece obestecenje 250k verovatno najvise u istoriji lige ako nista poslednju deceniju sigurno. FAKAT Ispali od 3 puta jeftinijeg tima u Evrokupu kod kuce pred punim pionirm. FAKAT Zvezda nije privatan Covicev klub jer je postojala i postojatce i kad one ne bude bio tu. FAKAT Mogu jos 10 puta ovoliko ako ces ponovo da zapinjes o faktovima. Inace ako napises fakat velikim slovom i stavis uzvicnik ne znaci da je to fakat. Fakat je ono sto je fakat a ne fakat kako meni ili tebi odgovora iz tvog ugla percepcije i gledanja na stvari. Sportski pozdrav. 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DejoLazaKalina Posted May 24, 2022 Share Posted May 24, 2022 1 hour ago, Gudura said: Znaci u petak da natrpram sve sto mi preteklo od propagandnog materijala firme od nove godine, i cim Deep Purple prvi put pomodri, a ja otvorim kesu i udri rafalno. Ako me redari pitaju koji mi je samo da kazem Medobrndo mi rekao da moze i da je skroz legazovano dok me neko ne prokljuvi🤣 Kad nekom izbijes oko šestarom ti reci kako polako guras sestare u legalne tokove, jer su na upaljace svi navikli Link to comment Share on other sites More sharing options...
LakiJeMaloNervozan Posted May 24, 2022 Share Posted May 24, 2022 Moze li Radonja da dobije finale Zeljka na 3 dobijene? Ja bih rekao da je ovaj sistem prednost Partizanu Link to comment Share on other sites More sharing options...
odupri se ludilu Posted May 24, 2022 Share Posted May 24, 2022 Aba liga nikad jača-slobodno bacanje upaljača! 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted May 24, 2022 Share Posted May 24, 2022 Jel to kupi vaskrso? 👏👏👏 Dobro došao kući!!! 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
odupri se ludilu Posted May 24, 2022 Share Posted May 24, 2022 @propolis Ako mene pitaš... zezam se čoveče, rima ovo ono. Ja sam ovde još 2008 stojim postojano kano klisurina, ne vaskrsavam niti idem pa se vracam. Evo može 'vako: Uz pomoć odanih navijača i kazni zbog bacanja upaljača, ABA liga nikad jača! 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martin Mystere Posted May 24, 2022 Share Posted May 24, 2022 Ma ti si nam dobro poznat ali pojavilo se mnogo "novaka" sa "Kupilooklike" postovima što je u kolegi probudilo znatiželju... Link to comment Share on other sites More sharing options...
goofy Posted May 24, 2022 Share Posted May 24, 2022 Ajmo loženje na obe strane brda: Quote Ataman "otpisao" Petruševa: Nije ispunio očekivanja 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted May 24, 2022 Share Posted May 24, 2022 3 hours ago, propolis said: Jel to kupi vaskrso? 👏👏👏 Dobro došao kući!!! 55 minutes ago, Martin Mystere said: Ma ti si nam dobro poznat ali pojavilo se mnogo "novaka" sa "Kupilooklike" postovima što je u kolegi probudilo znatiželju... malko sam razočaran vašim rezonovanjem, tj želja vam je jača od logike: kada bi cooper rekao da neki, bilo koji sistem, bilo kog takmičenja, daje prednost partizanu? na stranu to što će se pojaviti isključivo ako partizan dobije seriju ( : 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts