Jump to content

propolis

Član foruma
  • Posts

    5,043
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

Recent Profile Visitors

2,588 profile views

propolis's Achievements

Veteran

Veteran (13/14)

  • Dedicated
  • Very Popular
  • First Post
  • Collaborator
  • Posting Machine

Recent Badges

5.1k

Reputation

  1. Bek šuter sam na trici i ne sme da šutne...bem ti košarkaša
  2. Za Tobija je merka neka Venecija ili Gran Kanarija.
  3. Meni deluje da Partizan i ne skautira ove ekipe nego samo dodje i odigra na kvalitet koji poseduje. SC maltene svaku akciju koju odigra prodje.
  4. Plej,Teo,Jago Bek, Nedovic,Hanga Krilo,DeDa,Lazic K. centar,Ilic,Luka Bolomboj,Centar,Luka Moje želje: Topic, Lojd Oyleje Derik Wilis Dan Oturu ili Moses Wright
  5. Nije ni čudo što su prva dva kradljivca Eurolige Grci, sem što kradu vreme kradu i lopte .
  6. Svaki put ista stvar, napadaju tako da se spusti lopta na niski post i to da pomoć bude sa strane Nedovića koji se spusti dole i onda ide lopta spolja na stranu gde je bio Nedović i tako primamo 150tu trojku ove sezone.
  7. propolis

    NBA 2023-24

    Kakav koš Irvinga levom rukom sa 5 metara,ludilo. Samo veliki majstori košarke mogu dati ovakav koš za pobedu. Loša partija Jokića i da Marej nije krenuo da sipa u četvrtoj otišao bi Dalas na 20 razlike. Zanimljiva tekma i zadnjih 5 minuta je bila prava PO tekma.
  8. Bez ljutnje ispravio sam ti post 🙂🙂
  9. Koliko se sećam Hanga je kod Karija jednu sezonu igrao uglavnom na kecu,a čini mi se i poslednju sezonu u Baskoniji tako da ima on te opanke🙂 @Guru ima odlično pamćenje pa bi mogao da doda na ovu temu.
  10. Šutirali ga ko kera lutalicu prošle sezone. TOPIĆ IGRAO ZA ZVEZDU KAO IGRAČ FMP-A! Podsetimo, FMP je objavio dovođenje Topića u momentu dok je mladi košarkaš sa Zvezdom u Valensiji igrao evroligaški meč protiv istoimenog tima. I upravo je to bio razlog za poništavanje registracije, jer je u trenutku odigravanja utakmice u Španiji mladi košarkaš već bio registrovan za "pantere". Nije mogao da igra Aba ligu pa su zvali Miška da vadi kestenje iz vatre. Miško ga vratio u život u OKK i zatim poslao u Megu, što je svakako bio najbolji potez za Topa od kada se bavi košarkom. Tek kada je pokazao u Megi da može da igra na visokom nivou, a "uprava" kluba videla da je pojela govno sa Nejpirom, procene za draft poziciju takođe išle u korist, rizik da se Teo povredi zbog visoke minutaže, onda se setila kao eto to je naš biser daj da ga vratimo... Toliko o prepoznavanju generacijskog talenta.
  11. Mi smo pokazali šta umemo da radimo sa generacijskim talentima, videti pod Nikola Topić. Mogu da zamislim kako će prepoznati nekog koji nije toliko očigledan talenat poput Topića.
  12. Ponovo koristim priliku da se zahvalim čelnicima kluba koji su nam obezbedili čarter let iz Minhena 🤗🤗 Prosto da poželiš ovakvog trenera,a kako je krenuo učlanice se i u SNS 🤣🤣🤣
  13. Bez Tea ova ekipa nema šta da traži ni na jednoj utakmici, a za to je odgovoran onaj koji je selektirao ekipu. Deluje da i taj što je selektirao ekipu voli trenere koji nisu autoritativni.
  14. Ako ima 57 sudija u Aba ligi zašto bi Hrvat ili Srbin sudili Zadar-Zvezda i dovodili njihov integritet u pitanje kad ima ostalih 40?
×
×
  • Create New...