Chaos Is Me Posted November 3, 2021 Author Share Posted November 3, 2021 14 hours ago, Borca said: Lamar Peters koji je prosle sezone igrao u Bursasporu (prvi angazman u Evropi) navodno blizu potpisa za Baskoniju. Baskoniji pod hitno trebaju neka pojačanja, baš su tanki, tako da će čak i ovaj antivax dobro da dođe. Vanja Marinković lagano konkuriše za najgoreg igrača u čitavoj EL, a da nisu ovi Rusi i Turci koji greju klupu u evroligašima iz tih zemalja. Frapantno je nemoćan na EL nivou, što naročito dolazi do izražaja na ovako tankom rosteru Baskonije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted November 3, 2021 Share Posted November 3, 2021 Vanja jednostavno treba da shvati da nije za EL, čak je i EC upitan. Neka sredina ACB lige bi mu bia idealna, da se ustali negde sa minutažom i šutevima, pa možda za dve godine neki korak napred. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted November 3, 2021 Share Posted November 3, 2021 Quote Quincy Acy joins Olympiacos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted November 3, 2021 Share Posted November 3, 2021 Čitava Baskonija je prilično tanka ali ne bi bio prvi put da ih doselekcija podigne. Baldwin za sada ubjedljivo najveće razočarenje u EL. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bergkamp bcd Posted November 4, 2021 Share Posted November 4, 2021 Baskonia ce u sastavu imati dva Petersa. Pamti li iko kada se desilo da neki klub ima dvojicu igraca istih prezimena (a da to prezime nije Brown)? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted November 4, 2021 Share Posted November 4, 2021 Šehović 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted November 4, 2021 Share Posted November 4, 2021 I Lavrinoviči su pola karijere igrali zajedno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
odupri se ludilu Posted November 4, 2021 Share Posted November 4, 2021 Jesu li braća Jaramazovi ikad igrali zajedno? Sjecam se još na onom forumu da sam ih prozvao tako u onoj čuvenoj utakmici Budućnost - Mega gdje je Zagorac zalicio na NBA košarkaša. Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted November 4, 2021 Share Posted November 4, 2021 Beroni u Sarloa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted November 4, 2021 Share Posted November 4, 2021 Čovići u FMP-u. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted November 4, 2021 Share Posted November 4, 2021 14 hours ago, goldberg said: Baskonia ce u sastavu imati dva Petersa. Pamti li iko kada se desilo da neki klub ima dvojicu igraca istih prezimena (a da to prezime nije Brown)? Braca Ivsic u Studentskom centru. OK nije evropsko takmicenje ali mi prvo palo na pamet a da je aktuelno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bergkamp bcd Posted November 4, 2021 Share Posted November 4, 2021 Pa dobro, braca koja igraju zajedno su malo cheat. Vise sam mislio na primer poput Nikole i Stefana Jankovica u Partizanu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted November 4, 2021 Author Share Posted November 4, 2021 Horror tandem - Petar i Bojan Popović. 3 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted November 4, 2021 Share Posted November 4, 2021 @goldberg Nisi definisao da ne mogu braca 😄 Eto Haos se setio tandema kojeg i danas nekada pokusavam da potisnem iz secanja - mada u neku ruku bilo je lepo videti njihovu borbenost, samo ne bas nakon nekih poteza koji su usledili zbog manjka skill-a 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted November 4, 2021 Author Share Posted November 4, 2021 Shengelia se vraća u ovom kolu (igrao za vikend u VTB) a moguće i Milutinov. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
odupri se ludilu Posted November 4, 2021 Share Posted November 4, 2021 1 hour ago, Chaos Is Me said: Shengelia se vraća u ovom kolu (igrao za vikend u VTB) a moguće i Milutinov. Pa nisu oni isto prezime, a ni braća 😋 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted November 4, 2021 Share Posted November 4, 2021 Sved se raspada. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hrvat iz Gospića Posted November 4, 2021 Share Posted November 4, 2021 Ne pamtim kad je Pao bio ovako loš. Uz Žalgiris vjerovatno najslabija ekipa u EL. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted November 4, 2021 Share Posted November 4, 2021 ^ I Makabi 7 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hrvat iz Gospića Posted November 4, 2021 Share Posted November 4, 2021 2 hours ago, goldberg said: Pa dobro, braca koja igraju zajedno su malo cheat. Vise sam mislio na primer poput Nikole i Stefana Jankovica u Partizanu. Nikolići u Budućnosti. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted November 4, 2021 Share Posted November 4, 2021 17 minutes ago, Budha said: Ne pamtim kad je Pao bio ovako loš. Uz Žalgiris vjerovatno najslabija ekipa u EL. Mogao si na tati.Molicu lepo? @NMX 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemam_ti_kad Posted November 4, 2021 Share Posted November 4, 2021 Kakvo gazenje panatenaikosa od strane kkcz. Razlika izmedju ekipa i skupova pojedinaca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted November 4, 2021 Share Posted November 4, 2021 4 minutes ago, Don Radonja said: Mogao si na tati.Molicu lepo? @NMX Vadio patku ili ne, ovo je tačno jbg 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTwister Posted November 4, 2021 Share Posted November 4, 2021 On 11/3/2021 at 9:44 AM, Chaos Is Me said: Baskoniji pod hitno trebaju neka pojačanja, baš su tanki, tako da će čak i ovaj antivax dobro da dođe. Vanja Marinković lagano konkuriše za najgoreg igrača u čitavoj EL, a da nisu ovi Rusi i Turci koji greju klupu u evroligašima iz tih zemalja. Frapantno je nemoćan na EL nivou, što naročito dolazi do izražaja na ovako tankom rosteru Baskonije. Ima samo u Zvezdi nekoliko gorih od njega 😄 Napokon i Fenerbahce dobi iako su dvocifrenu prednost imali vrati se na 1 posjeda CSKA reko i ovo ce prokockati al izdrzase. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted November 4, 2021 Share Posted November 4, 2021 PAO je stvarno odron, ko je sastavio ovu ekipu treba da ide u zatvor. Inace u jednom trenutku 70:38 za Zvezdu i izlazi grafika score run 70:36 Kakvi idioti. 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts