Jump to content
Vox92.net Forum

NMX

Members
 • Content Count

  995
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  9

NMX last won the day on September 16

NMX had the most liked content!

Community Reputation

2,793 Excellent

Recent Profile Visitors

1,208 profile views
 1. Malo utisaka iz MinKena.. - Bajern je tuga od ekipe koja je pre par godina bila kandidat za najviši plasman. Ovo neki PSG puni sa 5-6 laganih komada. Napad protiv ovakve zvezde i ne mora da bude ludilo ali im je zato odbrana dosta losa i nesto mi se javlja da ce Totenhem to fino da napuni. - Miloje realno nije mnogo zajebao sa taktikom, kako i šta drugačije da igraš sa timom gde je svaki igrač duplo brži od svakog našeg? - Ovo iz prethodne stavke me najviše i boli, koliko smo jebeno spori, bukvalno za plakanje. - Pavkov...brate mili, hvala za user golove, hvala za Liverpul, hvala za derbi ali daj nađi neku tezgu gde će ti dati puno keša jer i taj keš što ti nude, biće sve manji ako se ovako nastavi. Boaći brat za 20 minuta, pokazao da je fudbaler a ne rendom lik koji ima visinu. - Stoka na tribinama, klasika. Bilo je dobro navijanje ali i baš blamantne situacije, gde se spiker na srpskom zahvaljuje na fer i korektnom navijanju, nevređanju protivnika, timova, saveza...i naravno 10k ljudi odmah uefa maaafijaaaaaa - Poslastica za kraj, vraćamo se sa tekme, Dragan J. Vučićević beži iz metroa (u sred nedođije, 3-4 stanice pre grada) sa decom i neka dva pajsera sa kojima je došao na tekmu jer mu par rendom Dileja viče AV AV AV AV AV i vređa ga. Bar je bio dovoljno pametan da oćuti, što ovi pajseri sa njim nisu i izbila je solidna šorka na stanici metroa, metro stoji i ne kreće jer ulaze i izlaze iz vagona i tuku se. On kao nešto razdvaja ali se usrao mučenik, nije znao gde je (posle sam skapirao da su to njegovi klinci pa je verovatno to bio razlog što se usrao, njega mi nije bilo žao, šteta što ga nisu ispeglali fino, ali dece jbg, žao ti). Snimali su ljudi, očekujem da neko okači snimak negde.
 2. Sasa je (barem bio) trener iz Miskove ergele. Nije ni to toliko lose gledano iz perspektive da bi nekog reprezentativca trebalo pogurati da igra, pa gde bolje nego u tim kod svog trenera.
 3. Arsenija od godina stego artritis u prstima pa teže kuca, to kapiram. Za ostale skapirah. jbg...šteta.
 4. Ne bih da se hvalim ali da se pohvalim Posto sam uspeo da nadjem karte za Alijans arenu (i to ne preko mafijaško-reketaško-narkomanske udruge zvane Dileje sever, koji su btw bili JEDINI preko kojih je išla distribucija karata za goste), nadjoh solidno povoljan let i eto mene sa drugarima iz MinKena u sredu na Alijansu. fun fact 1, karta je jeftinija nego u Beogradu za slična mesta fun fact 2, čuh da su Dileje valjale karte po 100 i više evra Što se tekme tiče, imam neki vrlo nelagodan osećaj, da će biti neki PSG scenario. Gledao sam malo Bajern za vikend sa Lajpcigom. Strašna tekma iako samo 1:1. Tempo koji mi možemo da izdržimo 20 minuta i brzina igre kojoj ne možemo da pariramo ni 20 sekundi. I tu će biti problem kao i sa svim tim brzim ekipama. Bajern nije brz kao Liverpul ili PSG ali se strašno dobro otkrivaju, brzo traže višak po stranama a ako lopta uđe u 16 do ovog manijaka, to je već 50% gol.
 5. Koštunica mode on....šta sam propustio, tj. zašto Meda, Arsenije i Dravot više ne pišu? To pod jedan a pod dva, ja mislio Abraham na nekoj dužoj banovini, kad ono trajni Jebo ga otac, najbolji skribomanijak ovog foruma sa najdužom jezičinom.
 6. Ja rekoh da je Simana za 12. na kraju klupe, umesto Birča. Ne za OI već i za ovo SP. Do druge petorke teško da bilo ko od navedenih može da dobaci. A on ima neke minute seniorske košarke, makar i u Zvezdi to bilo.
 7. Uh uh uh...hajde da se sačeka sa ovim. Izuzev Smailagića, potonja dvojica tek treba da pokažu da su nešto više od Dušana Ristića i ostalih ncaa talenata. A ako imas problem sa četvorkama, ne možeš nažalost više da računaš na Machuana, imaš situaciju sa Kalinom, logično je da kreneš da nabrajaš ko bi mogao da uleti pa je valjda i logično da se pomene Simanić. I još jednom nazad na ovu trojicu, jbg Kupere, znaš i sam kako ide sa klincima sa koledža (btw, Petrušev će na OI imati 20 godina, nije dete više). Eno ga Dule Ristić odvalio sezonu na vrh koledžu pa ga u ABA silovao svako ko ima preko dva metra.
 8. Pa ako je na početku karijere, može Šta znam, meni je logika uvek (za velika takmičenja), 8-9 igrača koji giljaju 30plus minuta na bitnim tekmama plus 3-4 igrača kao back up od kojih je jedan neko na koga se kao računa u budućnosti. Kao što smo Guduru vodili 2017.
 9. Pa tu je negde sa Simanom 😄 Niko Simanica ne gura, barem ja to ne vidim. A da logika nalaže da dvanaesti igrač na kraju klupe bude ex vrhunski junior na početku seniorske karijere a ne beskorisni Birch, nalaže.
 10. Jbg, pomešana osećanja, S jedne strane jasno je da je glavni krivac za ovo SP, s druge strane osećanje da će biti veliki problem naći makar iole kvalitetnog naslednika. Da je ostao, kajali bi se, Sad kad je otišao, kukaćemo jer bojim se šta sledi. Hvala za sve, Sale!
×
×
 • Create New...