Jump to content
Vox92.net Forum

NMX

Redovni članovi foruma
 • Content Count

  2,951
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  48

NMX last won the day on May 26

NMX had the most liked content!

Community Reputation

10,213 Excellent

Recent Profile Visitors

2,730 profile views
 1. NADAL ZAVRŠIO KARIJERU Veliki šampion zbog teške povrede odlučio da je vreme za kraj!
 2. Taj događaj iz malko drugačijeg ugla
 3. Inače, večeras u 9 čini mi se (3pm EST) je Trampova KZN sa jedinom temom - Kina. Mogla bi da padne neka kladja sta ce sve da isprica (sem da su kinezi napravili virus, to se podrazumeva i novih sankcija Kini).
 4. Čoveka prati fazon 20k ljudi. Ne moraju da lajkuju, jasno je o kom se broju ludaka među nama radi, kada ti je ok da pratiš lika koji šeruje snimak paljenja grudve i pošto zgusnuti sneg ne gori (što smo svi kao klinci radili) time potrkrepljuje tezu da avion na liniji Frankfurt-Rijad ostavlja chem trails. Ok, ima i likova koji ga prže i zajebavaju ali to je to, gomila debila. Baš veliki broj budala je među nama. Spremnih da poveruju u takve stvari.
 5. Samo citiram brata Braju Inace, ne da ne troluje nego je lik obrnuo ceo krug. Od chemtrailsa, 5G, korone, vakcina, Gejtsa i čipova do dece koju jedu. Najjači tviter nalog kome je do sprdanja.
 6. Prestani da pametuješ jer ispadaš beskrajno glup.
 7. NMX

  Tenis u doba Korone

  Je l Boki @Ser Jaime! Rickon! Dickon.ide na aerodrom da dočeka Zvereva ako dođe da igra sa Novakom?
 8. Prema worldmeter, juče je pao rekord po broju novoobolelih. Delovalo je da je plato u toku ali Indija, J.Amerika, Banglades....nece se skoro ovo zavrsiti...nikako. Barem se Evropa smiruje dobrim tempom.
 9. Kup brt, kako ti nije smetala šega kada si kačio fotku Davidovca kada se smeje na utakmici kupa? Ja te reportovao tada u naletu besa jer ste nas pokrali ali me Stondiša iskulirao i objasnio da je zajebancija skroz na mestu. Kao što jeste bila (iz ove perspektive). Mislim, ovo jeste sve patkometrija što si naveo, ali bezazlena....eno imaš i moj post kod vas na temi gde su coffin dancers iza Ostoje..možeš i to da dodaš.
 10. Majko mila... Ode tviter...šta ova budaletina radi ovo nije normalno jbt
×
×
 • Create New...