Sector Posted October 27, 2021 Share Posted October 27, 2021 Ataman hitno da traži prekid sezone zbog korone. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted October 27, 2021 Share Posted October 27, 2021 Vasa DNP. Jasno je da je doslo do neke svadje izmedju njega i Atamana posle utakmice u Milanu. Meni se licno to ne svidja previse kad trener krene da kritikuje svog igraca na KZS na taj nacin. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bosMan_jr Posted October 27, 2021 Share Posted October 27, 2021 Okej, sada je broj trenera sa kojima je Vasa u dobrim odnosima tacno 0 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hrvat iz Gospića Posted October 27, 2021 Share Posted October 27, 2021 Ataman zaslužuje max kredit, sve da izgubi sljedećih 10. Zasitili se malo, uz loša pojacanja na visokim pozicijama. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted October 27, 2021 Share Posted October 27, 2021 Da li je igde nešto rečeno oko Vasinog odsustva? Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted October 27, 2021 Share Posted October 27, 2021 13 minutes ago, Del Piero said: Vasa DNP. Jasno je da je doslo do neke svadje izmedju njega i Atamana posle utakmice u Milanu. Meni se licno to ne svidja previse kad trener krene da kritikuje svog igraca na KZS na taj nacin. Ja sam očekivao jednu tekmu hlađenja, ali ovo je sada baš puno. Sa obzirom na Micićev karakter ne bi me čudilo da se tu ozbiljno zagovnalo. Elem, pričali smo posle tekme KKP- Efes kako su oni odigrali to u laganom ritmu, ispostavilo se da je to i jedini ritam koji u ovom trenutku imaju. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted October 27, 2021 Share Posted October 27, 2021 Bravo za Asvel, sjajna završnica ... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted October 27, 2021 Share Posted October 27, 2021 I solidna doza sreće na kraju ali mora i toga malo da se dobije CSKA. Okobo sjajan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted October 27, 2021 Author Share Posted October 27, 2021 Kakav raspad Efesa, odjednom PAO izgleda živo. Ludilo Macona ali i ostali izgledaju bolje u odnosu na start sezone. Clyburn u Vilerbanu baš ispao govedo sa poslednjim šutem, imao je lagani pas saigračima za neki spot up šut umesto što je zapeo kao vo o bacio crep. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nlavrnja Posted October 27, 2021 Share Posted October 27, 2021 Da nije u Efesu neka korona, danas jako kratka rotacija? Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted October 27, 2021 Share Posted October 27, 2021 Otvorio sajt EL da vidim šta je Ataman rekao posle tekme i vidim da je izjavu dao njegov pomoćnik: "And now we have to focus on the next game, Zalgiris on our home court. Hopefully, we will take a win from the double week.” Prvi put čujem da neko najavljuje sledeću utakmicu i kaže da će da pobedi 😬 Da li je tu nekulturu nasledio od Atamana? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted October 27, 2021 Author Share Posted October 27, 2021 Ataman je dobio dve tehničke u toku tekme pa je isključen. Sve u svemu za sada su u rasulu, ali i takvi teško da izgube od Žalgirisa koji tek ima svojih problema. Gledam sad statistiku Macona, zaista dobar igrač, procenti su mu za sad vrhunski - 78% za 2, 53% za 3, 91% sa bacanja, sve na sad već ozbiljnijem uzorku, 18 poena i 3 asistencije po meču uz samo 1,3 izgubljene. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted October 27, 2021 Share Posted October 27, 2021 3 hours ago, Del Piero said: Vasa DNP. Jasno je da je doslo do neke svadje izmedju njega i Atamana posle utakmice u Milanu. Meni se licno to ne svidja previse kad trener krene da kritikuje svog igraca na KZS na taj nacin. Vala je i do njega, vidim da su kolege dopunile, ali nemoguce da je bas sa svakim usao u neki beef, mora da ima nesto i do njega, a ne do toga ne voli me razredni. Pogotovo jer on nije neki prasinar nad kim ce da se iko izdrkava, vec glavni igrac i ako ne igra, sigurno je nesto preozbiljno. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted October 28, 2021 Share Posted October 28, 2021 Послато са SM-A125F помоћу Тапатока Link to comment Share on other sites More sharing options...
UDresuKvinsiMilera Posted October 28, 2021 Share Posted October 28, 2021 10 hours ago, Markoss said: Vala je i do njega, vidim da su kolege dopunile, ali nemoguce da je bas sa svakim usao u neki beef, mora da ima nesto i do njega, a ne do toga ne voli me razredni. Pogotovo jer on nije neki prasinar nad kim ce da se iko izdrkava, vec glavni igrac i ako ne igra, sigurno je nesto preozbiljno. Nema sta,Vasa ocigledno nije nevinasce ali Ataman je izjavio da se ovaj preterano ispucavao jbt...ko je gledao Efes sa Vasom ove sezone video je da je Vasa za njih kao kad bi Bili Beron dosao da igra sa mojom ekipom iz kraja.Uvek je imao mnogo slobode,ovi se raspadaju a njemu procenti dobri,stvarno nisam video to o cemu on govori. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted October 28, 2021 Share Posted October 28, 2021 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted October 28, 2021 Share Posted October 28, 2021 4 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted October 28, 2021 Share Posted October 28, 2021 Celavi dobija seriju 14-2 bez TO. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted October 28, 2021 Share Posted October 28, 2021 Kakav hrkljuš u Pireju Link to comment Share on other sites More sharing options...
jedibojan Posted October 28, 2021 Share Posted October 28, 2021 Koliko Fener nema srece Link to comment Share on other sites More sharing options...
odupri se ludilu Posted October 28, 2021 Share Posted October 28, 2021 Kakav je mudonja Kostas Slukas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted October 28, 2021 Share Posted October 28, 2021 Kako loš napad Henrija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bergkamp bcd Posted October 28, 2021 Share Posted October 28, 2021 Koliko ovi ljudi nemaju srece, to je neverovatno. Treba napomenuti i poraz u Atini iako su imali +5 protiv zelenih, pa u samo dva dana dva poraza kosevima bukvalno u poslednjim sekundama meca, a pre toga promasise sut za pobedu. Samo 8 poena ih je delilo od toga da imaju skor 5-2 umesto 2-5. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted October 29, 2021 Share Posted October 29, 2021 10 hours ago, goldberg said: Koliko ovi ljudi nemaju srece, to je neverovatno. Treba napomenuti i poraz u Atini iako su imali +5 protiv zelenih, pa u samo dva dana dva poraza kosevima bukvalno u poslednjim sekundama meca, a pre toga promasise sut za pobedu. Samo 8 poena ih je delilo od toga da imaju skor 5-2 umesto 2-5. Djordjevic be like: 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted October 29, 2021 Author Share Posted October 29, 2021 Previše je to poraza u clutchu da bi bilo slučajno, nije to samo stvar sreće nego pre svega koncentracije i egzekucije nacrtanog na time outu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts