Wingwalker Posted August 8, 2021 Share Posted August 8, 2021 Meni je ozbiljno drago za Smail-Agu što će prvo dobiti ozbiljniju minutažu i za nju ulogu i jasne smernice. On će teško iz Partizana da izadje lošiji. Biće naravno bledunjav u derbijima...ali to je već okolnost.Послато са Redmi Note 8T помоћу Тапатока Link to comment Share on other sites More sharing options...
u pokušaju Posted August 8, 2021 Share Posted August 8, 2021 Каква околност? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTwister Posted August 8, 2021 Share Posted August 8, 2021 Meni je ozbiljno drago za Smail-Agu što će prvo dobiti ozbiljniju minutažu i za nju ulogu i jasne smernice. On će teško iz Partizana da izadje lošiji. Biće naravno bledunjav u derbijima...ali to je već okolnost.Послато са Redmi Note 8T помоћу ТапатокаPokusavam da odgonetnem jel sarkazam ili zbilja al mi ne ide :)Sent from my EML-L29 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted August 8, 2021 Share Posted August 8, 2021 1 hour ago, Wingwalker said: Biće naravno bledunjav u derbijima...ali to je već okolnost. Ako alaudiras na to da je Alen zvezdas...i Novica je bio isto, kada je bio slicnih godina. Nisam primetio nikada bledunjavost u derbijima 😇 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brimstone Posted August 8, 2021 Share Posted August 8, 2021 Ako je bilo dileme uopste ⚫⚪ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mister-no Posted August 8, 2021 Share Posted August 8, 2021 Alen Smailagić, od oca Rustema i majke Nermine ne može biti navijač Crvene Zvezde, to bi bilo protivprirodno. Na kraju krajeva eno loži grobose po instagramu, pa možete vjerovati njemu a možete i dalje živjeti u deluzijama.Lično ga poznajem i bio je zagriženi cigan. Ne znam što je to problem toliki, ni prvi ni poslednji. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misterija Organizma Posted August 8, 2021 Share Posted August 8, 2021 (edited) 23 minutes ago, Son_of_a_gun said: Alen Smailagić, od oca Rustema i majke Nermine ne može biti navijač Crvene Zvezde, to bi bilo protivprirodno. Na kraju krajeva eno loži grobose po instagramu, pa možete vjerovati njemu a možete i dalje živjeti u deluzijama. Kakav nacionalizam brate, protivprirodno, al vrv si klinac ne znaš ti ni za Rečima, ni za Musemica, ni za sarajevsku raju za koga je navijala van Želje i Sarajeva. Brisi ovo protivprirodno stvarno je neukusno. Edited August 8, 2021 by Misterija Organizma Link to comment Share on other sites More sharing options...
ranzo Posted August 8, 2021 Share Posted August 8, 2021 Ovo je bila zajebancija na nas racun u fazonu skupili se svi grobari ispred dzamije... samo opusteno Ps ne bitno je za koga je navijao ali ako vec idemo na tu pricu, naravno da ce sad kad je potpisao za nas da objavljuje ovakve postove dajte neku od pre Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted August 8, 2021 Share Posted August 8, 2021 18 minutes ago, Son_of_a_gun said: Alen Smailagić, od oca Rustema i majke Nermine ne može biti navijač Crvene Zvezde, to bi bilo protivprirodno. Izvini, ali ovo je totalna glupost. Kako moze bilo ko da brani nekome za koga ce da navija?! Da, bili su neki mamlazi protiv dolaska Omica u KKCZ, ali ne pricamo o tome, nije to ta relacija. Uz sve to, decko je iz Koteza, tamo Grobari ne postoje, ili postoje "u sebi". 18 minutes ago, Son_of_a_gun said: Na kraju krajeva eno loži grobose po instagramu, pa možete vjerovati njemu a možete i dalje živjeti u deluzijama. A sta ce drugo sada da radi, kad je pre nesto jace od godinu dana pricao kako je Zvezdas i u GSW pokazivao atmosferu sa Zvezdinih utakmica? 5 minutes ago, mister-no said: 25 minutes ago, Son_of_a_gun said: Alen Smailagić, od oca Rustema i majke Nermine ne može biti navijač Crvene Zvezde, to bi bilo protivprirodno. Na kraju krajeva eno loži grobose po instagramu, pa možete vjerovati njemu a možete i dalje živjeti u deluzijama. Lično ga poznajem i bio je zagriženi cigan. Ne znam što je to problem toliki, ni prvi ni poslednji. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted August 8, 2021 Share Posted August 8, 2021 Apsolutno me boli za koga navija, jer mi nešto govori da će kod Žoca da gine za ovaj dres, kao da se rodio u njemu. A onaj post za bledunjavost u derbijima, treba arhivirati. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted August 8, 2021 Share Posted August 8, 2021 Vrhunska diskusija 18 1 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted August 9, 2021 Share Posted August 9, 2021 Ja samo da prijavim da sam na godišnjem opet, tako da očekujem neki potpis uskoro. 7 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
peradvind Posted August 9, 2021 Share Posted August 9, 2021 Hvala što se žrtvuješ za kolektiv @realno *w 🙃 3 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted August 9, 2021 Share Posted August 9, 2021 31 minutes ago, realno *w said: Ja samo da prijavim da sam na godišnjem opet, tako da očekujem neki potpis uskoro. Više si na godišnjem nego što radiš jbt 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted August 9, 2021 Share Posted August 9, 2021 10 minutes ago, Knipex said: Više si na godišnjem nego što radiš jbt Ima se, moze se. Vidis da su sa tom parolom usli u sezonu 😄 @realno *w do kad ostajes, da znamo koji je rok za novi potpis? 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alek The Great Posted August 9, 2021 Share Posted August 9, 2021 Izgleda da su nam pocele pripreme.I to smo uspeli da sakrijemo od ociju javnosti.[emoji16] 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvrnuto Posted August 9, 2021 Share Posted August 9, 2021 Baš gledam snimke sa treninga i ne mogu da verujem da ih Željko drži. Neverovatno. 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted August 9, 2021 Share Posted August 9, 2021 Auuuu jbt ima se i za dugacke pripreme?! 💰 Dajte te snimke, da ne moram da jurim po raznim profilima koje ne pratim 😄 pretty please? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brimstone Posted August 9, 2021 Share Posted August 9, 2021 Tiha voda breg roni, srecan svima novi pocetak ⚫⚪ Spoiler 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted August 9, 2021 Share Posted August 9, 2021 (edited) Do kada imamo ugovor sa Under Armour-om ... nije da mi smeta. Spoiler Mogla bi neka siva garnitura da se izbaci Edited August 9, 2021 by Ne sam Safete Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted August 9, 2021 Share Posted August 9, 2021 Koliki je Savić leptenejebo 2 1 7 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ханибалија Posted August 9, 2021 Share Posted August 9, 2021 Ko je ovaj sa Avramovićeve lijeve strane, ne vidim dobro? 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted August 9, 2021 Share Posted August 9, 2021 14 hours ago, Alex_Serbia said: Ako alaudiras na to da je Alen zvezdas...i Novica je bio isto, kada je bio slicnih godina. Nisam primetio nikada bledunjavost u derbijima 😇 Tacno. Novica je bio bledunjav u ostalim utakmicama, ali na derbiju bas nalozen. Nema to veze ciji si navijac, vec karakter igraca. Novica je u glavi pobednik, i sa takvim stavom je ulazio u derbije...dok recimo Zagorac... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ranzo Posted August 9, 2021 Share Posted August 9, 2021 Novica nije bio zvezdas isao je kao klinac na zemunove utakmice ono lokal patriota taurunum boys 1987 i tako... 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted August 9, 2021 Share Posted August 9, 2021 1 hour ago, Knipex said: Više si na godišnjem nego što radiš jbt 1 hour ago, Kooineeperk said: @realno *w do kad ostajes, da znamo koji je rok za novi potpis? 😄 5 dana samo... vidite kako sam skroman. Ono u junu je bio stari, to se podrazumeva Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts