fancy Posted September 5, 2023 Share Posted September 5, 2023 E, i da ne bude da sam isključiv i zatvaram oči pred "svojim" upišancima uzvraćam skroz pomirljivo jednom univerzalnom istinom Male Danijele: Spoiler 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jezebel Posted September 5, 2023 Share Posted September 5, 2023 3 hours ago, fancy said: Ako treba dizazove emocija - Costello, Waits, Bowie, Clash, Pogues, Oasis, Beatles... OK ajde i D Smic. E, al' ŠvabO* nema dušu... (*zajednicki imenitelj za sve te protestante, katolike & ostale b(l)udiste) 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancy Posted September 5, 2023 Share Posted September 5, 2023 1 hour ago, Jezebel said: E, al' ŠvabO* nema dušu... Ima zato Amer... evo jedna za Valančiunasa, da mu bude lakše 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted September 5, 2023 Share Posted September 5, 2023 samo problemi: 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted September 5, 2023 Share Posted September 5, 2023 Je l' Jokić na ringišpilu? Spoiler Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted September 5, 2023 Share Posted September 5, 2023 ..nestace goriva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azazelkg Posted September 5, 2023 Share Posted September 5, 2023 Najnebitniji lik danas, a da ima ikakve veze sa igranjem košarke i Srbijom... El mu javio neko da neće morati ni naredno leto da se cima, očigledno da nam nije ni potreban.... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DejoLazaKalina Posted September 6, 2023 Share Posted September 6, 2023 Odazvace se naredno leto jer su Oi bitne u Americi. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted September 6, 2023 Share Posted September 6, 2023 Da ne kvarimo temu sa njim makar dok ne prođe SP. Bolje da tema bude o muzici za ringišpil. Meanwhile, Boro Majstorović: Link to comment Share on other sites More sharing options...
goofy Posted September 6, 2023 Share Posted September 6, 2023 zaključajte Jokića, bacite ključ i ukinite mu net... ako čuje da idemo na OI bojim se prijaviće se da igra 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted September 6, 2023 Share Posted September 6, 2023 18 hours ago, Azazelkg said: Najnebitniji lik danas, a da ima ikakve veze sa igranjem košarke i Srbijom... El mu javio neko da neće morati ni naredno leto da se cima, očigledno da nam nije ni potreban.... Kada budemo razvaljeni od Kanade koja ipak ima dosta igrača na NBA nivou, drugačije će da se misli. Litvanija nije nikakav reper za uspeh Srbije, to što su oni pobedili Amere je ređe od Halejeve komete. Neće više nikad ubaciti milion trica Amerima. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted September 6, 2023 Share Posted September 6, 2023 28 minutes ago, Dracarys said: Kada budemo razvaljeni od Kanade koja ipak ima dosta igrača na NBA nivou, drugačije će da se misli. Ako nas razvale, razvale. Treba da igraju momci koji ne odbijaju nacionalni tim i tačka. Imali smo Jokića na EP, pa ništa, SP pre ovoga ništa.... sada bez Jokića, pa nešto. Ako hoće Kari da ga zove, neka ga zove, ali da sam ja na njegovom mestu, iskreno, nikada. 3 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted September 6, 2023 Share Posted September 6, 2023 Eh sad. Naravno da ga treba zvati za OI i rešiti to pitanje što pre po mogućstvu. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted September 6, 2023 Share Posted September 6, 2023 Jedini razlog da se Jokić ne zove je ako se ustanovi da smo bez njega jači i sa većim šansama za olimpijsku medalju. Što je ipak vrlo vrlo nategnuto. Znači uspeh reprezentacije treba da bude na prvom mestu, ispred naše uvređenosti. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted September 6, 2023 Share Posted September 6, 2023 6 minutes ago, Smrtokapa said: Jedini razlog da se Jokić ne zove je ako se ustanovi da smo bez njega jači i sa većim šansama za olimpijsku medalju. Što je ipak vrlo vrlo nategnuto. Nije uopšte nategnuto, očigledno je da mi najbolje funkcionišemo sa timom koji nema unicorna (Jokić) i nekog ko misli da je unicorn (Micić). Pre SP nisam bila za to da se Jokić nikad ne zove, ali sad kad gledam ove momke, nisam opozitna takvoj mogućnosti. 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted September 6, 2023 Share Posted September 6, 2023 Paz', ako bi Vasilije i najmanje kvario hemiju i hijerarhiju u ovoj ekipi, rado bih ga se odrekao. Jokić ipak donosi neverovatnu količinu individualnog kvaliteta. Ekipa koja ima Jokića i Bogdana je jedna od favorita na bilo kom reprezentativnom takmičenju. Potencijalna dobit mi izgleda veća od potencijalnog gubitka. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted September 6, 2023 Share Posted September 6, 2023 Ne možemo mi naspram pobede protiv jednog ozbiljnog protivnika otpisivati najboljeg igrača na svetu. Ne možemo ni Kalinića i još neke, a kamoli Jokića. Reprezentacija nije humanitarna organizacija, cilj je da povratimo našu reprezentaciju u sami vrh a imamo generaciju kadru za tako nešto. Niko ovde nije napravio nikakav neoprostiv zločin. Na ovom prvenstvu smo dobili dosta standardnih reprezentativaca za kasnije ali i dalje ima tu 3, 4 mesta koja se mogu popuniti enormno boljim igračima. Uostalom, ima godinu dana do Pariza, polako, i emocije će se smiriti. 8 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarioKempes Posted September 6, 2023 Share Posted September 6, 2023 Od prvih 11 favorita na ovom prvenstvu pobedili smo 1, izgubili od 1, protiv 8 nismo igrali. I odmah, "gasi telefon, zvaće Jokić da se prijavi za OI", "Vasilije, ne prilazi blizu, da nam ne kvariš hemiju, biologiju i ostale nauke". 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted September 6, 2023 Share Posted September 6, 2023 Jokić je raga jer nam je bio potreban za ovu situaciju. Lepo je od njega što je pustio svoje drugare i kolege Nikolicu da pokaže da može da bude jednak sa dokazanim NBA centrom i Petruševa da utera Embiidu strah u kosti. Međutim, timovi puni NBA igrača su njegov teren i tu nam je bila potrebna dominantna prednost u vidu cheat code na jednoj poziciji i protiv Kanade i eventualno protiv SAD. Ali je on, kljusetina, odlučio da umesto toga kvari onog dobrog dečka iz poštene familije Odrona, valja se u balegi, puni uši Cecom i naliva lošim pivom. Ali, pošto smo dobre duše, sledeće godine će mu Bogdan izrecitovati Đenkin monolog Kristini, pa ako je spreman na umetnički (hint: Pariz, namig, namig) život udvanaestoro, neka se vrati. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DejoLazaKalina Posted September 6, 2023 Share Posted September 6, 2023 Zvao bih Micica i Kalinicima umesto npr Ristica i Davidovca. A smatram da je Jokic nepotreban jer je Milutinov daleko bolji centar za Fiba kosarku. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicklord Posted September 6, 2023 Share Posted September 6, 2023 Nadam se da ovo nije za ban ali ja stvarno smatram da svako ko misli da bilo koji NBA MVP nije potreban nekoj reprezentaciji treba da prestane da prati košarku 😄 19 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darko Posted September 6, 2023 Author Share Posted September 6, 2023 8 minutes ago, Redstar0356 said: A smatram da je Jokic nepotreban jer je Milutinov daleko bolji centar za Fiba kosarku. Milutinov je car ali ova izjava ide u bisere ovog foruma. 16 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azazelkg Posted September 6, 2023 Share Posted September 6, 2023 3 hours ago, Dracarys said: Kada budemo razvaljeni od Kanade koja ipak ima dosta igrača na NBA nivou, drugačije će da se misli. Litvanija nije nikakav reper za uspeh Srbije, to što su oni pobedili Amere je ređe od Halejeve komete. Neće više nikad ubaciti milion trica Amerima. Moje mišljenje od kad je prvi put otkazao, jer mu se tako može, je da ga više nikada ne bi ni pominjao u kontekstu reprezentacije... Na taj način bi mu bila učinjena usluga, zašto ga uopšte pominjati u vezi sa nečim što ga nimalo ne zanima.... Što se razvaljivanja tiče, sačekao bih petak... Mnogi stručnjaci i "stručnjaci" su nam predviđali neko sedmo, osmo mesto, pa eto, ispadoše nikakvi prognozeri... Drugim rečima, prvo skoči pa reci hop... Mada, kad se desi, uvek može da se upotrebi rečenica: " esam vam reko"... 47 minutes ago, Nicklord said: Nadam se da ovo nije za ban ali ja stvarno smatram da svako ko misli da bilo koji NBA MVP nije potreban nekoj reprezentaciji treba da prestane da prati košarku 😄 Zašto bi neko čije je mišljenje identično mišljenju NBA MVP-a trebao da prestane da prati košarku 🤔 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted September 6, 2023 Share Posted September 6, 2023 Ja mnogo gotivim Milutinova i negde mi je i žao što u timu gde je i Jokić jedan takav centar dobija desetak minuta po meču. Ali jbg, Jokić je bolji košarkaš. U timu gde ego ne postoji, Jokić-Milutinov-Petrušev je idealna centarska linija, gde ima i neverovatnog kvaliteta i velike raznovrsnosti. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted September 6, 2023 Share Posted September 6, 2023 Zvao bih Micica i Kalinicima umesto npr Ristica i Davidovca. A smatram da je Jokic nepotreban jer je Milutinov daleko bolji centar za Fiba kosarku. Kolega xGlemRoker solidno troluje 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts