Jump to content

NBA 2020/2021 - Lejkersi b2b ili neko drugi???

Recommended Posts

Posted
  On 1/2/2021 at 1:18 PM, đubrivo. said:

ja bih to uradio da randle nije expiring ugovor. knicksi imaju obavezu da mu plate dogodine cela 4 miliona, tako da nemaju potrebe da ulaze u neke kombine koje im ne leže 100%. 

ja bih uzeo wigginsa + dubs pik ili najbolji (ako imaju bolji) 2021 za randlea

Expand  

hahaha

Vigins je dovoljan

Posted
  On 1/2/2021 at 1:20 PM, Miki28 said:

Titulu, sta drugo da ocekujes. Svidja mi se kako dozirano igramo, nema potrebe da se zapinje jos uvijek. Koriste ovo kao trening

Expand  

Drago mi je da sada imas poverenja u Kinga i da ti vise nije tenkista, nego igrac koji je pokazao da je bolji od Leonarda i Georgea koje si prizeljkivao, i da sada znas i da se taj tenk isplatio za #4picka i samo da dodjemo do Obrve i sada je to najdominantniji duo u ligi, Kobe-Shaq level dominacije + okruzeni solidnim roleplayerima. Sruki je sada ta prava legit 3 opcija i sada idemo do titule ! 

Posted (edited)
  On 1/2/2021 at 1:18 PM, đubrivo. said:

doslovno je suprotno. 

Expand  

Da,pogresno sam se izrazio, mislio sam reci da je to NJEMU sigurno bio neki Knicks hustla statement.

Meni je to bilo urnebesno,da se glavni igrac tima spushta na takav nivo 😃😄 

Ali dobro, nema Bogi bas drskosti i bezobrazluka (vec vidim grobare kako dubiozno kache onaj gif sa pljucama nakon trice 🙄).

A i totalno mi je izgubio znacaj otkad je odlucio umjesto sa Bronom igrati sa Trae Youngom. Ono,wtf.

Edited by Kosta
  • Like 1
Posted
  On 1/2/2021 at 1:27 PM, delgado said:

Drago mi je da sada imas poverenja u Kinga i da ti vise nije tenkista, nego igrac koji je pokazao da je bolji od Leonarda i Georgea koje si prizeljkivao, i da sada znas i da se taj tenk isplatio za #4picka i samo da dodjemo do Obrve i sada je to najdominantniji duo u ligi, Kobe-Shaq level dominacije + okruzeni solidnim roleplayerima. Sruki je sada ta prava legit 3 opcija i sada idemo do titule ! 

Expand  

Pa covjek je vec 3 sezonu u svetom dresu, u dresu najvece fransize. Titula je tu. Najbolji igrac i defanzivac lige je doveden, skupo je kostao ali je doveden i isplatilo se.

Posted (edited)
  On 1/2/2021 at 1:31 PM, Kosta said:

Ali dobro, nema Bogi bas drskosti i bezobrazluka (vec vidim grobare kako dubiozno kache onaj gif sa pljucama nakon trice 🙄).

Expand  

šta znam, ja sam biased, pošto mi je bogdan posle danilovića najomiljeniji reprezentativac sirbistana

-------

@delgado evo ti text sa athletica nekog ocigledno naseg jovana buhe, minus dva videa koji su embedovani

Reveal hidden contents

Edited by đubrivo.
  • Like 2
Posted (edited)
  On 1/2/2021 at 1:45 PM, đubrivo. said:

šta znam, ja sam biased, pošto mi je bogdan posle danilovića najomiljeniji reprezentativac sirbistana

Expand  

Omg, weenie.

Omiljeniji od Peje, Teodosica, Bodiroge, Jarica, itd? 

On 1/2/2021 at 1:48 PM, Kosta said:

Expand  

Edited by Kosta
  • Like 1
Posted
  On 1/2/2021 at 1:31 PM, Kosta said:

A i totalno mi je izgubio znacaj otkad je odlucio umjesto sa Bronom igrati sa Trae Youngom. Ono,wtf.

Expand  

To je mozda mogao trejd u toku prosle sezone, ali ne verujem da je ovog prelaznog roka moga da zavrsi ikako u Lal.

Posted
  On 1/2/2021 at 12:23 PM, Shunsuke Nakamura said:

I ja sam isto ubijeđen da njemu ne fali samopouzdanja. Kako je samo dobro izgledao na SP. Vjerovatno je bio najbolji igrač tog turnira.

Expand  

Ja ne bih izjednacavao samopouzdanje i sportski bezobrazluk.

Ja ono sto sam napisao baziram uglavnom na nekim utakmicama gde se Bogdan ne raspao, odigrao lose, nego sakrio od lopte i bio impresioniran utakmicom.

Npr. postoji druga strana medalje, a to je Teo koji je uvek imao nejebavajuci stav, znaci ne zanima ga protiv koga igra i kakva je vaznost utakmice, on igra svoje. Ali on je po mom misljenju imao i previse te drskosti gde je uzimao nerezonske suteve i upadao u neku paniku, pre svega na F4 u CSKA i mislim da je to jedan od razloga zasto na F4 ima skor kakav ima.

Ali kazem, Bogdan mi jednostavno nema tu drskost kao Teo, Pefi, Kalinic ili Lucic , koji ce izaci i protiv svakoga igrati isto.

• Like 1
Posted

Ne mogu da se  slozim da Bogdan nema sportske drskosti. Koliko puta se sam o prosle dine ispucavao uprkos losim procentima i forsirao sut. Zar nije prosle sezone imao onaj period kada je bio van suterske forme i kada je imao nesto kao 1/17 iz igre na jednom mecu u tom periodu. Da je Melo imao takvo ispucavanje ovde bi se prosuo kubik kamenja po doticnom.

• Like 2
Posted

As for today, no matter how much Julius Randle has learned from last season to now, Domantas Sabonis is the man in the mirror anticipating his every move. Try to smash it, and you’ll get years of bad luck.

Knicks by -7

101235464.0.jpg

Posted
  On 1/2/2021 at 6:26 PM, mr clutch said:

Ne mogu da se  slozim da Bogdan nema sportske drskosti. Koliko puta se sam o prosle dine ispucavao uprkos losim procentima i forsirao sut. Zar nije prosle sezone imao onaj period kada je bio van suterske forme i kada je imao nesto kao 1/17 iz igre na jednom mecu u tom periodu. Da je Melo imao takvo ispucavanje ovde bi se prosuo kubik kamenja po doticnom.

Expand  

Covek je prosle godine uzeo sut za pobedu protiv Bostona gde je sutirao 2/13 za 3  dok je u toj istoj ekipi Budi HIld dao 11 trojke na  tom mecu. Kakav nedostatak sportske drkosti, samo je ovde dosao u ekipu gde se zna ko je Alfa i Omega, ovi ostali se trenutno bore za tu sekundarnu ulogu pa se 2 strelac menja.

• Like 1
Posted
  On 1/2/2021 at 7:22 PM, SteveFrancis#3 said:

Bas kukavna ispade klasa '14. Jos je Beyblade ispao i dobar kakve su ostale 'zvezde' RSCI rankinga

Expand  

Kao i obično ne kontam tvoje nadimke ali bih rekao da je Embid u pitanju. 😄

U svakom slučaju se slažem, potkačio sam malo ovu temu pre par dana kad sam pisao o Bostonu, baš loša generacija a najavljivali je za najbolju posle 2003. 

• Like 1
Posted (edited)
  On 1/2/2021 at 7:52 PM, stefan81888 said:

Kao i obično ne kontam tvoje nadimke ali bih rekao da je Embid u pitanju. 😄

U svakom slučaju se slažem, potkačio sam malo ovu temu pre par dana kad sam pisao o Bostonu, baš loša generacija a najavljivali je za najbolju posle 2003. 

Expand  

Ne, u pitanju je Randle. Wiggins i Jabari razocarali, Embiid okej, tu su jos Gordon, Smart, Randle, Saric, Bogdan, Lavine itd itd.

Ipak je i Jokic tu, tako da nije bas razocarenje ali svakako da hajp nije ispunjen

Edited by Miki28
Posted
  On 1/2/2021 at 8:07 PM, Miki28 said:

Ne, u pitanju je Randle. Wiggins i Jabari razocarali, Embiid okej, tu su jos Gordon, Smart, Randle, Saric, Bogdan, Lavine itd itd.

Ipak je i Jokic tu, tako da nije bas razocarenje ali svakako da hajp nije ispunjen

Expand  

Jokić još više podvlači taj ''neuspeh'' generacije, jer je njih 40 strašnih cenjeno da će biti iznad njega.

Posted
  On 1/2/2021 at 9:56 PM, Barkley#34 said:

Jokić još više podvlači taj ''neuspeh'' generacije, jer je njih 40 strašnih cenjeno da će biti iznad njega.

Expand  

skoro na svakom draftu ima igrača koji dođu niotkuda i budu među najboljima

niko osim eventualno jokića nije očekivao da on bude ovakav nba igrač. jedno je biti dobar a drugo jedan od najboljih

mrzi me sada da kopam liste, slušao sam kako je izlazio book of bball draft efition za određene godine. nisu ti outlieri baš toliko nisko kao jokić ali nisu bili ni toliko debeli

edit manu 57. 1999, a bio prvak evrope mvp itd

Posted
  On 1/2/2021 at 8:07 PM, Miki28 said:

Expand  

Rekao bih da je Frensa mislio na visoke pikove, tako da Jokić ispada. 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...