Son_of_a_gun Posted October 11, 2020 Share Posted October 11, 2020 Bio sam malo potonuo, nema zbora, no onda vidjeh brata Teparu sa brkovima te mi taj iscjeljujući prizor podari volju za životom. Živjeće ovaj narod! 8 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gudura Posted October 11, 2020 Share Posted October 11, 2020 Ne bih da vam stajem na muku, ali tek sam malopre pogledao sut za pobedu.Meni izgleda nemoguce da covek primi loptu i uradi onu rotaciju i sutne za 1 sekundu.Cini mi se da je vreme kasno pusteno i da je kos neregularan.Znam da vas to nece utesiti... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bergkamp bcd Posted October 11, 2020 Share Posted October 11, 2020 Ostalo je 1,4 sekunda, a vreme pocinje da tece nakon prijema lopte. Ne moze kos da bude neregularan ako je vreme pusteno kasnije, to je greska zapisnickog stola, a ne sudije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Šarac Posted October 11, 2020 Share Posted October 11, 2020 10 minutes ago, Gudura said: Ne bih da vam stajem na muku, ali tek sam malopre pogledao sut za pobedu.Meni izgleda nemoguce da covek primi loptu i uradi onu rotaciju i sutne za 1 sekundu.Cini mi se da je vreme kasno pusteno i da je kos neregularan.Znam da vas to nece utesiti... Ako je Jaramaz prosle sezone posle pet koraka dao trojku u roku od 0.8 sekundi onda je Danilo sa dva koraka iz okreta mogao jos srknuti kafu pa sutnuti na vreme. 6 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shonewizard Posted October 11, 2020 Share Posted October 11, 2020 Čista situacija apsolutno, mislim čak da je i zapisnički sto odradio dobar posao. Jednostavno je sekund ipo sasvim dovoljan za onaj šut.Sent from my Redmi Note 6 Pro using Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted October 11, 2020 Share Posted October 11, 2020 (edited) 1 hour ago, Šarac said: Ako je Jaramaz prosle sezone posle pet koraka dao trojku u roku od 0.8 sekundi onda je Danilo sa dva koraka iz okreta mogao jos srknuti kafu pa sutnuti na vreme. Komsije, vama vasa istina sada vec tradicionalno postane prava istina, zar ne? 😏 Da odmah odgovorim na sledece pitanje - od 5 koraka, 3 je napravio bez lopte, a regularno dozvoljena 2 kada je istu primio. Edited October 11, 2020 by Alex_Serbia 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Šarac Posted October 11, 2020 Share Posted October 11, 2020 5 minutes ago, Alex_Serbia said: Komsije, vama vasa istina sada vec tradicionalno postane prava istina, zar ne? 😏 Da odmah odgovorim na sledece pitanje - od 5 koraka, 3 je napravio bez lopte, a regularno dozvoljena 2 kada je istu primio. I to sve za 0.8 sec jel tako? Sve Ok. Ako je uspeo 3 plus dva koraka sve za 0.8 onda je i Danilo uspeo za 1.7 ova dva koraka. Svaka cast za zapisnicki sto u oba slucaja. I u jednom i u drugom slucaju su pustili sat na vreme. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alek The Great Posted October 11, 2020 Share Posted October 11, 2020 Pa vreme krece kad lopta dotakne igraca koji prima loptu, u ovom slucaju Jaramaza.Nego, el i ono kolce Gudurica onaj put bese regularno? Ili onaj petokorak Berona? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted October 11, 2020 Share Posted October 11, 2020 Ne sporim Danila. A vreme se pusta kada se dodirne lopta. Dakle 2 brza koraka i izbacaj. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted October 11, 2020 Share Posted October 11, 2020 Dođu komšije i pokrenu apsolutno nepotrebnu diskusiju - ide ovo do kasno u noć , ili do Drobnjakove 3ojke iz autaSent from my HD1913 using Tapatalk 5 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bergkamp bcd Posted October 11, 2020 Share Posted October 11, 2020 1 hour ago, Šarac said: I to sve za 0.8 sec jel tako? Sve Ok. Ako je uspeo 3 plus dva koraka sve za 0.8 onda je i Danilo uspeo za 1.7 ova dva koraka. Svaka cast za zapisnicki sto u oba slucaja. I u jednom i u drugom slucaju su pustili sat na vreme. Cemu ovo? Niko od navijaca Partizana nije osporio Nikolicev sut. Raspravu je pokrenuo Gudura koji je navijac Crvene zvezde. Apsolutno kos ne moze da bude neregularan ako je zapisnicki sto pogresio. Moze da se desi da se zapisnicki sto kazni za gresku, ali kos je legitimno priznat i tu nema nikakve rasprave. 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gudura Posted October 11, 2020 Share Posted October 11, 2020 Prastajte ljudi, ja hteo da utesim komsije, a ovo se otelo kontroli....🙄 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
40Wins Posted October 11, 2020 Share Posted October 11, 2020 3 hours ago, Šarac said: Ako je Jaramaz prosle sezone posle pet koraka dao trojku u roku od 0.8 sekundi onda je Danilo sa dva koraka iz okreta mogao jos srknuti kafu pa sutnuti na vreme. Ne zanima nas tvoje mišljenje 9 meseci nakon aktuelnog događaja. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MetalHead Posted October 12, 2020 Share Posted October 12, 2020 11 hours ago, Gudura said: Prastajte ljudi, ja hteo da utesim komsije, a ovo se otelo kontroli....🙄 Nemoj vise da ih tesis, ne ide ti 😄 @Šarac auf covece 🙂 necu ni da pominjem gde si sve omasio da ne prosirujemo apsolutno nepotrebnu diskusiju. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakob Aman Posted October 12, 2020 Share Posted October 12, 2020 Mislim da bi eventualni porazi od Uniksa i limenki potpuno raščistili stvar. Neophodna je šok terapija ovom timu. Neki dobar šuter ili iskusan trener. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MetalHead Posted October 12, 2020 Share Posted October 12, 2020 9 minutes ago, Jakob Aman said: Mislim da bi eventualni porazi od Uniksa i limenki potpuno raščistili stvar. Neophodna je šok terapija ovom timu. Neki dobar šuter ili iskusan trener. FMP ove godine ima sastav za donju trecinu tabele... ako to ne dobijete uz taj poraz od Borca, to je onda bas zabrinjavajuce. Jedan kiks jeste kiks, ali dva je vec simptomaticno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted October 12, 2020 Share Posted October 12, 2020 (edited) Ja zelim pobedu u Kazanju, pa nek se rasciscava usput. A svakako smo krenuli uzlaznom putanjom. Boli ova trojka... ali smo uz losu igru i 2/3 tima van bilo kakve forme bili sve vreme tu da dobijemo tim jednakih kvaliteta nasem. Koji je pritom poslozen vec sada. Protiv mnogo slabijeg Borca nismo imali 5% sanse. Hocu reci, samo nek je borba, bice dobrih stvari. Nisam zadovoljan ni ja scepinim rotiranjem kao i napadackom formom nekih igraca, ali prizeljkivati poraze zarad smene je prosto anti-partizanski. Najblaze receno. Edited October 12, 2020 by Alex_Serbia 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted October 12, 2020 Share Posted October 12, 2020 12 minutes ago, Alex_Serbia said: Ja zelim pobedu u Kazanju, pa nek se rasciscava usput. 12 minutes ago, Alex_Serbia said: prizeljkivati poraze zarad smene je prosto anti-partizanski. Najblaze receno. Nije zgoreg ponoviti. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
odupri se ludilu Posted October 12, 2020 Share Posted October 12, 2020 Zašto mene taj Kazanj asocira na čvarke .... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
u pokušaju Posted October 12, 2020 Share Posted October 12, 2020 Raša i Angola oformili sindikat u Beogradu, ne idu na put. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted October 12, 2020 Share Posted October 12, 2020 Šta se dešava sa Tomasom, koje je obrazloženje za ono neigranje u subotu? Ako je i tu neki sukob, onda ne znam šta bih rekao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
n4l1m Posted October 12, 2020 Share Posted October 12, 2020 1 hour ago, odupri se ludilu said: Zašto mene taj Kazanj asocira na čvarke .... mene na rakiju, doduse u onom kazanu za cvarke.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted October 12, 2020 Share Posted October 12, 2020 Raša i Angola oformili sindikat u Beogradu, ne idu na put.Znači sa 11 igrača u kazan.Valja imati negativan skor i u EC , ne samo u ABA.Ajmo crno beli ooooooouooo Sent from my HD1913 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted October 12, 2020 Share Posted October 12, 2020 Tomas zaista ne putuje? A jebes ga onda, sto uopste i idemo!? Sta je toliko strasno uradio/rekao u subotu? Nije pustio vodu za sobom? Sapnuo scepi nesto anti-patriotski? Dodjavola vise sa obojicom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tunis Posted October 12, 2020 Share Posted October 12, 2020 35 minutes ago, Luchifer89 said: Znači sa 11 igrača u kazan. Pa idu Novica i Trifa, to je 12, ima ukupno 14 igrača koji su se skidali ove sezone... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts