Crni Posted February 11, 2021 Share Posted February 11, 2021 6 hours ago, đubrivo. said: ako uopšte dođe do utakmice sa neopisivim favoritom megom iz bemaksa, ja bih napravio malo taktičko iznenađenje, makar u prvom poluvremenu, gde bi obrajanta prebacio na desno krilo, pa čim dobije loptu od bekova da štrika po boku do kornera i centrira u reket gde dobrić nabada glavom za 1:0 Samo da ne centrira kao Gobelja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted February 11, 2021 Share Posted February 11, 2021 3 minutes ago, Crni said: Samo da ne centrira kao Gobelja. ja od rizne ne znam više od tipa 5 igrača zvezde u to ime, 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
K.Dot Posted February 11, 2021 Share Posted February 11, 2021 Kakvo crno osvajanje, vrlo verovatno je da večeras završavamo učešće. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cavani Posted February 11, 2021 Share Posted February 11, 2021 Bice tesko Uskokovicu da prenosi loptu protiv strasnog pritiska Milenka Tepica, nema sta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted February 11, 2021 Share Posted February 11, 2021 Nek pusti neko pbp, statistiku, bilo sta, da mogu bar da pratim rez, kad nisam u prilici da gledam. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Born Ready Posted February 11, 2021 Share Posted February 11, 2021 Osakaćeni smo, objektivno nismo favoriti ni protiv KKP ni protiv Mege, ali daleko od toga da smo neki totalni autsajderi i da bih se iznenadio da ih dobijemo. Ja sam čak nešto i uzbuđen oko gledanja kupa, baš me zanima kako ćemo izgledati u ovom sastavu a i mislim da ćemo biti prijatno iznenađeni s obzirom da ćemo igrati opuštenije i bez bremena favorita. Svakako imamo kvaliteta da se u tri utakmice pošibamo za trofej. A i od JOB-ovog individualnog treniranja na deset dana ste napravili kao da pola godine nije bio s ekipom, pa nije za to vreme pozaboravljao ko su mu saigrači i koje akcije igramo. Što neko reče, kao da je imao lakšu povredu i sad se vratio u ekipu. Idemo bez pritiska da se pošibamo muški pa šta bude. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grunf Posted February 11, 2021 Share Posted February 11, 2021 2 minutes ago, Markoss said: Nek pusti neko pbp, statistiku, bilo sta, da mogu bar da pratim rez, kad nisam u prilici da gledam. https://www.fibalivestats.com/u/KSS/1848883/ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
VISOKOLETAC Posted February 11, 2021 Share Posted February 11, 2021 (edited) 3 minutes ago, Markoss said: Nek pusti neko pbp, statistiku, bilo sta, da mogu bar da pratim rez, kad nisam u prilici da gledam. https://www.fibalivestats.com/u/KSS/1848883/bs.html Grunf bio brzi 😄 Edited February 11, 2021 by VISOKOLETAC 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted February 11, 2021 Share Posted February 11, 2021 Samo da se nadovežem na Kaosov post. Kad je mogla Cibona uz svo dužno poštovanje prema nekoć klubu slavnog imena uzeti Aba ligu sa 2 i po krštena igrača i to usred Bg ne vidim zašto to ne bi mogli i mi u kupu unatoč svim nedaćamavelika je razlika izmedju uspeli da dobiju i naprave iznenadjenje protiv indisponiranog protivnika i “deljemo sve redom stoka razlike” Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted February 11, 2021 Share Posted February 11, 2021 Dejte neki link usrana Arena klaud umrela 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted February 11, 2021 Share Posted February 11, 2021 7 minutes ago, Laki21 said: Dejte neki link usrana Arena klaud umrela http://freestreams-live1.com/arena-sport-1-serbia/ povremeno zakoči, al jbg udri F-5 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted February 11, 2021 Share Posted February 11, 2021 16 minutes ago, Takeshi_Kovacs said: velika je razlika izmedju uspeli da dobiju i naprave iznenadjenje protiv indisponiranog protivnika i “deljemo sve redom stoka razlike” Ja neanche spomenuo nisam stoka razliku niti mi pada na pamet kao bivšem sportisti da potcenjujem bilo kog protivnika.poanta mog upisa je bila da nismo bez izgleda unatoč svemu šta se je izdešavalo i ne razumijem defetizam koji provejava ovdje. Forši san ja pogrešno kapija. A ako je to slučajno Kaos natuknuo a ja previdio onda se od tog dijela ogradujem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mister-no Posted February 11, 2021 Share Posted February 11, 2021 Lojd upucava snajper za subotu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted February 11, 2021 Share Posted February 11, 2021 Koliko videh, Boskovic i Sone Ilic jedini nisu zakacili koronu iz strucnog staba pored Radonje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
K.Dot Posted February 11, 2021 Share Posted February 11, 2021 Valjalo bi potpisati Džonija i za sledeću sezonu. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mile1 Posted February 11, 2021 Share Posted February 11, 2021 @Chaos Is Me kako ti deluje ovaj mali Vujcic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted February 11, 2021 Share Posted February 11, 2021 20 minutes ago, K.Dot said: Valjalo bi potpisati Džonija i za sledeću sezonu. Ali čovek nije bukvalno izvukao nikakvu pouku iz svega ovoga, i dalje besmisleni šutevi iz pozicija koje ne da nisu izgrađene nega ne postoji teoretska šansa da uđu. Ovo na pola minuta pre kraja samo za sebe bez ičega drugog je za teranje u svlačionicu. Glup je kao kurac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
forumko topic Posted February 11, 2021 Share Posted February 11, 2021 Bome, bilo je gusto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Predragdjape Posted February 11, 2021 Share Posted February 11, 2021 Da smo izgubili pa da razumem... Videcemo protiv Partizana kako ce da izgleda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majak Posted February 11, 2021 Share Posted February 11, 2021 Nadam se da sedite, ili imate šećer i vodu uz sebe, ali posle 4 godine - P.S. Da se razumemo, ne zbog ove utakmice, Mega je i dalje favorit za osvajanje, ali na kraju osvaja šampion. 4 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
marko_pantelic Posted February 11, 2021 Share Posted February 11, 2021 Nabili smo ih STOKA razlike. Link to comment Share on other sites More sharing options...
K.Dot Posted February 11, 2021 Share Posted February 11, 2021 E sad, Partizan je u brutalnoj formi plus su kompletni. Biće teško odigrati egal utakmicu do kraja sa njima ali i veća čuda su se dešavala u ovom sportu. Uživaću dok gledam našu decu protiv njihovih prekaljenih legionara. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted February 11, 2021 Share Posted February 11, 2021 Kakva vintage izjava Radonjenemam pojma sta je rekao 1 1 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted February 11, 2021 Share Posted February 11, 2021 11 minutes ago, Mile1 said: @Chaos Is Me kako ti deluje ovaj mali Vujcic Kao junior. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grunf Posted February 11, 2021 Share Posted February 11, 2021 Just now, Del Piero said: Kakva vintage izjava Radonjenemam pojma sta je rekao Kako vi to znate? - Na osnovu spiska prijavljenih igrača. Radonja u čudu, gleda kako da se izvuče 😂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts