Don Dusko Posted December 15, 2020 Share Posted December 15, 2020 1 minute ago, placebo said: EuroLeague 30 11 0 19 Seozan Alimpijevica sa F Covicem,Lesorom,Perom,Rocestim i Feldinom. Ostali kadar isti kao sad plus Danguba i Omic. Realno ovaj roster puca od kvaliteta.11 pobeda i 19 poraza,bolji procenat od ovog sada. Nije jebo(igrao) tad. :)) 1 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gudura Posted December 15, 2020 Share Posted December 15, 2020 (edited) I da jos jednom da pomenem -komentar(i) na racun Lojda je jedna od najsramotnijih stvari koje sam procitao na ovom forumu, a pricamo o mestu gde vedre i oblace razni Cooper-i. Tom coveku treba orden dati, sto je na svojim plecima izgurao 4 pobede, u ovoj sramoti od ekipe i sa ovakvim nebuloznim likom na klupi Edited December 15, 2020 by Gudura 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted December 15, 2020 Share Posted December 15, 2020 3 minutes ago, John Terry said: A sta dobijamo i da menjamo trenera? Mislim da je potrebno dati sansu treneru da izgura bar aba ligu, pa onda preseci. Bilo kakve nade za pristojan plasman u EL su naravno sada zgazene. Jebem li ga, vidi se da ne valja. Sta da se radi.... Jurimo Aba titulu samo da je ne bi neko drugi uzeo i tako ukrug. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted December 15, 2020 Share Posted December 15, 2020 1 minute ago, mmajstor said: Nije on uopste lud, sta vise vrlo je proracunat. Izabrao je pravi trenutak po sebe da ode iz kluba, i imao srece kada je dobio prvu ponudu da dodje u klub. Sta da radimo dve sezone dok on konacno ne dovede igrace po svojoj zelji? Ako pravi trenutak nazivas sto mu nisu isplatili pola plata te sezone...Onda... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted December 15, 2020 Share Posted December 15, 2020 3 minutes ago, Threekola said: Neće Gazda dati otkaz Saletu Nek da otkaz sam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted December 15, 2020 Share Posted December 15, 2020 Vudu bio u pravu od pocetka. Iako sam mislio da je trolovao. 2 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mister-no Posted December 15, 2020 Share Posted December 15, 2020 A trebalo je i derbi da izgubimo.. Obrukao se ćelavi. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
forumko topic Posted December 15, 2020 Share Posted December 15, 2020 Ja ne idem na utakmice, dok god je Saša Obradović trener. [emoji36] 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmajstor Posted December 15, 2020 Share Posted December 15, 2020 (edited) 7 minutes ago, 12Laki said: Ako pravi trenutak nazivas sto mu nisu isplatili pola plata te sezone...Onda... Niko nije ostao uskracen za lovu tako da tesko da je to razlog... razlog je sto mu je cena tad bila najveca jer je Zvezda imala dobru sezonu (mada je moglo jos bolje) Mogao je da ostane jos i da sa novim igracima zapocne novi ciklus, ali je hteo da ide dalje onda kada je izgradio neki imidz. Skroz legitimno, ali je prilicno i karijeraski, tako da ne treba da se lazemo. Ako je on jedini trener koji moze nas da trenira mi stvarno jesmo seljacki klub, mora to da ponovim. Sistem u klubu ne sme da zavisi od samo jednog trenera. Edited December 15, 2020 by mmajstor Link to comment Share on other sites More sharing options...
quentin Posted December 15, 2020 Share Posted December 15, 2020 Iako je bio nevidljiv 2/3 utakmice, ja Lojdu ne zamjeram ništa. Nisu nas koštale njegove loše minute. Na kraju je ubacio i šta je mogao i šta nije. Volden, međutim, osim što nije plej nije se iskazao ni u šutu (2 od 10 iz igre). Ne znam zašto nije više minuta Uskok dobio. Sasvim ok je rješavao udvajanja i djelovao sigurnije na lopti. Džoni je bio dobar u skoku na 5 dok je igrao, ali opet i dosta nerezonskih šuteva i pet izgubljenih lopti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SunZero Posted December 15, 2020 Share Posted December 15, 2020 i meni je JOB dosta dobar igrac, istina izuzetno divalj i nekontrolisan, ali sam siguran da bi u nekoj organizovanijoj ekipi gde su uloge profilisanije i igra se odgovornije mogao da ima vrlo korisnu ulogu, ovako kada je prakticno najtalentovaniji napadac posle Loyda a ima i neogranicenu slobodu ume to da izgleda ruzno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majak Posted December 15, 2020 Share Posted December 15, 2020 (edited) Evo trener i selektor sve objasnio - naš tim nema konfidens Spoiler 'leba ti bem bezobraznoga, Obradoviću... Edited December 15, 2020 by Majak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Born Ready Posted December 15, 2020 Share Posted December 15, 2020 Apsolutno se džabe nadamo bilo kakvoj reakciji. Salo je dugogodišnji wet dream Nebojše Čovića, kako to mislite da ga nakon pola godine otpusti i time prizna svoju lošu procenu? Druga stvar, kao što reče SunZero, i ja mislim da ni Radonja ne bi preuzimao ekipu u ovakvom stanju i ovakvom trenutku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Николица Posted December 15, 2020 Share Posted December 15, 2020 Jebeš ti ovo, neću više ni basket da gledam. Samo državni posao. A i ide svako veče sem vikenda. Ovo čekam nedelju dana da bih se posle jeo celu noć, zajebi više. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted December 15, 2020 Share Posted December 15, 2020 2 minutes ago, Majak said: Evo trener i selektor sve objasnio - naš tim nema konfidens Hide contents 'leba ti bem bezobraznoga, Obradoviću... Ko je kriv sto mu ekipa nema samopouzdanja?Ah da igraci...Kao da on ne utice na to sto ih stalno menja i dere se na njih... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
drakon1 Posted December 15, 2020 Share Posted December 15, 2020 3 minutes ago, Ulicni basketas said: Ja ne idem na utakmice, dok god je Saša Obradović trener. Evo ne mozemo cestito ni da bojkotujemo trenera ili tim nedolaskom na utakmice. Zajebala nas korona samo tako. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted December 15, 2020 Share Posted December 15, 2020 Sale, idi i povedi veselu druzbu sa sobom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmajstor Posted December 15, 2020 Share Posted December 15, 2020 3 minutes ago, Majak said: Evo trener i selektor sve objasnio - naš tim nema konfidens Hide contents 'leba ti bem bezobraznoga, Obradoviću... Pa u pravu je. Samo treba da prizna da nemaju konfidens zato sto konstantno urla na njih, pa nakon toga mora da kongratulejtuje. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
forumko topic Posted December 15, 2020 Share Posted December 15, 2020 Zašto bi vezani porazi, igra bez ideje, tim bez hemije, privatnici bez autoriteta, bili razlog da Obradović podnese ostavku? Samo to? Pih. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted December 15, 2020 Share Posted December 15, 2020 Ovo je već zavrseno sto se EL tiče a da li mozemo nesto u ABA da uradimo pitanje je. Jedino neki cirkus to mozemo sigurno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Obi-Wan Posted December 15, 2020 Share Posted December 15, 2020 3 minutes ago, SunZero said: i meni je JOB dosta dobar igrac, istina izuzetno divalj i nekontrolisan, ali sam siguran da bi u nekoj organizovanijoj ekipi gde su uloge profilisanije i igra se odgovornije mogao da ima vrlo korisnu ulogu, ovako kada je prakticno najtalentovaniji napadac posle Loyda a ima i neogranicenu slobodu ume to da izgleda ruzno Bukvalno ista misao mi došla. Ide mi na živce, ali realno izmislilac košarke za ostale visoke. Drugi par čarapa što se oseca komotnim da divlja...pa kad zna da su konkurencija plakari, otomani i šifonjeri... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
drakon1 Posted December 15, 2020 Share Posted December 15, 2020 2 minutes ago, Николица said: Jebeš ti ovo, neću više ni basket da gledam. Samo državni posao. A i ide svako veče sem vikenda. Ovo čekam nedelju dana da bih se posle jeo celu noć, zajebi više. A ove sedmice duplo kolo. Dupla kazna... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borca Posted December 15, 2020 Share Posted December 15, 2020 Zadnja cetvrtina Zvezde u poslednje vreme (EL i ABA) 8 1 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted December 15, 2020 Share Posted December 15, 2020 Na stranu problemi u napadu kao posljedica katastrofalne selekcije na pleju, fascinira broj otvorenih suteva koje dajemo protivniku na svakom mecu. Protiv nas svaka ekipa ima suterski trening a mozemo da dobijemo jedino kad protivnik bas nista ne ubode spolja kao KKP onomad. Raspali Maodo Lo nam je metnuo par trojki iz istog mjesta, sam kao duh... Tuzna kosarka, gubljenje vremena je potrositi 2 sata na ovo. 5 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmajstor Posted December 15, 2020 Share Posted December 15, 2020 1 minute ago, Obi-Wan said: Ide mi na živce, ali realno izmislilac košarke za ostale visoke. Sto ti onda ide na zivce? Takvi igraci nikad nisu bili za srpske klubove. Kod nas na obostrano zadovoljstvo uvek bolje prodju srcaniji igraci nego oni koji misle da ovde igraju po nekoj kazni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts