Jump to content

drakon1

Član foruma
  • Posts

    3,845
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by drakon1

  1. Za racunice oko ostanka u igri do kraja da smo dobili barem tesno izgubljene utakmice kod kuce (a bilo ih je sijaset tokom cele sezone i nemamo bez razloga pored samo 11 pobeda koš razliku +3) se slazem. Oko Duška ne. On je izgubio ekipu i ostavljao utisak da ne moze da zaustavi loš hod ekipe, a to je bio utisak koji se nastavio iz prethodne sezone. I kako vidimo, i u Baskoniji je bio dobar pocetni efekt nakon njegovog dolaska, a sad su u seriji poraza. Tipičan trener šok terapije koja posle odredjenog vremena vise ne daje rezultate. To govorim kao neko kome je Dusko pozitivan lik.
  2. Sa ovakvom igrom nemamo sta traziti u Splitu pogotovo ako ih krene i ako se zapali publika. Protiv crnogorskih studenata imamo malo vise sansi.
  3. Ne svidja mi se sta radi Sferopoulos. Sablonske izmene, ubijanje momentuma (skoro kao da to namerno radi) svojoj ekipi koja vodi +8 i na putu da prelomi utakmicu. Onda gleda kako se prednost topi i ne nalazi resenje za to protiv jedne perspektivne, ali za Zvezdu, iskreno receno, neopasne ekipe. Isto tako je izbor igraca za utakmicu cudan, ako mu je Smart izvan rostera, a Gilespie und Lazarevic igraju na mikrokašičicu. Gilespie je pored Mitrovica, Tobey i Bolomboy jednostavno visak. A Lazarevic sa svojim gadjanjem vrha table pri sutu za tri... Zasto se tu nije uhvatio za uvo prema publici da ih pita: "gde ste sada, da vas cujem"? Nedovic je iritantan pre svega jer mu ide kad ide celoj ekipi, a kad ne ide, ne ide ni njemu. Od igraca njegovog kalibra se ocekuje vise. Teodosicu nista ne zameram. Ostali ispodprosecni. Hanga bolji nego inace u poslednje vreme.
  4. Ne treba preterivati nego pogledati tabelu pa videti ko je barem trenutno ozbiljniji.
  5. Sferopoulos jekriv za ovo krljanje. Vodi mu ekipa +8 i onda trener glupavim rotacijama ubija momentum. Kakav glupan.
  6. Ufff, a ja budala mislio da je to zbog rezultata i cinjenice da je "izgubio" svlacionicu tj. da nije moga da iskontrolise Teodosica i Napiera. Znaci skauting je Ivanovicu dosao glave. Misli se verovatno na nedovodjenje Monekea i Howarda. Ok, ali onda je jasno da je Sferopoulus sve sa Dozetom i Vasiljevicem za medalju zakazao ka je skautovao igrace koji mu "donose razliku" kao Gilespie i Thompsona. Smart je kategorija solidan, ali ni on ne pravi razliku.
  7. Tobey se ili sklanja od igraca u prodoru ili ga bespotrebno zajaše. A Gilespie unguided missile. Jao li ga nama.
  8. Lottermoser je debil ako je to tako rekao. Mislim da je pre da je Kalini rekao da njegovo prikenjavanje nece doprineti da mu ovaj svira faul u njegovu korist. Ali, ko zna... mozda je Lottermoser debil. Sudije u EL su ok, ali po meni je nivo slabiji nego pre nekoliko sezona. Ima mnogo sudija koje tek pocinju karijeru u EL, ima gresaka, a te greske cine i iskusnije sudije. Sta veliki broj ljudi previdja (najcesce iz emocija ili frustracija igrom ekipe za koju navijaju) je da je utakmica ziva stvar. Ne radi se samo o primeni pravila. Niti je svaka situacija preslikana iz pravilnika, niti su sve situacije identicne. Dobrog sudiju ne ističu njegove odluke koje su jasne kao dan, nego odluke in grey area, no-calls, osecaj za igru i osecaj da se slicne stvari sviraju po istom kriterijumu za obe ekipe.
  9. Lepo, lepo...opet divljamo, jurcamo i igramo rekreativno odbranu.
  10. Avramovic je meni sino ipak solidno delovao. Deda je s druge strane u standardnom modu za ovu sezonu.
  11. Hangi izgleda niko nije rekao da ovi hero prodori sa jednoručnim sutem o tablu sve uz fade away mozde njemu lepo za oko izgledaju, ali da on iz njih ima čistih 0%.
  12. Da do sada nismo imali slicne performanse zakleo bih se da igramo ovako samo da naštetimo komšijama.
  13. Koju je ona ulogu odigrala u ovoj kosarkaskoj rapsodiji u Minhenu?
  14. Gde je gospodin Francisco? Nisam ispratio, da li je povredjen?
  15. Ne mogu a da ne primetim da je ovaj sunovrat inicirao Sferopoulos bezveznim izmenama. Bespotrebno izvuci igrace koji su on fire, to treba umeti.
  16. Ali, koliko je Bayern los i koliko se nude.... Ako njih krenu trojke bice vrlo ruzno...
  17. Ono njegovo manekensko-demonstrativno trčkaranje u polugalopu mi tako ide na zivce da je to teško opisati.
  18. Opet trojke. Kad idu, sve ok. Kad ne, tragikomedija. Yago i suterska druzina ne pogadjaju. Zato Obst pa i Brankovic pogadjaju.
  19. Od 6:14 do 20:19. Promenis dva-tri igraca i sasvim druga ekipa.
  20. Hanga sa alibi odbranom na dva koraka i kasnjenjem od Obsta.
  21. Hanga i dalje u kamikaze mode sa kupa.
  22. Nisam blizak KKp-u, ali meni je to proslo kroz glavu kad smo izgubili u Podgorici, a oni dva sata kasnije od Splita.
  23. Da bi slika o radu i delu doticnog juce bila potpuna ne zaboraviti onu WTF predaju lopte Yagu gde Kaminski izmedju njih trojice jeftino uzima krvavo pre toga zaradjenu loptu, onda kasnjenja na Leday na sutu i sa jednm faulom na dotičnom u trenutku kad nas je Bog progledao i kad smo prvi put u mecu imali +4 koje je Leday ponistio sa 3+1. Ok, dao je Davidovac trojku, ali generalno je slab. Juce je bio manje slab nego inace. I to je porazavajuce za njega i ipak dovoljno za pobedu juče. KKP se raspao jer im je sut za tri stao. Avramovic nista nije doprineo, a Zeljko je Kaminskog premalo koristio u 2. poluvremenu. Leday se opet pojavio protiv nas, ali nije mogao sâm. On other news, Hanga je mogao da napravi kolosalni user juce i traumu decenije sa glupostima. Ok, imao je jedanput-dvaput loptu u zadnjoj sekundi pa ju je brze-bolje zafrljačio prema kosu pre isteka napada. Ali, preformans u 1. a pogotovo u 2. poluvremenu je epski los. Delimicno nerezonski sutevi (ali redovno cigle), gubljenja lopti, neuspesni ulazi pod kos... pored Dalibora imao je jedini negativni index (Dalibor -1 za tri minute, Hanga -3 za 21 minutu). On i Nedovic sa onim gubljenjem lopte u driblingu umalo da me definitivno urnišu. Nedovic se kasnije iskupio nekim poenima, ali i njegov index je bednih 5(!). Nije statistika sve, ali ovde pokazuje stvari kakve jesu.
×
×
  • Create New...