Boxy Posted February 17, 2022 Share Posted February 17, 2022 Ti trazis temu koja bi bila necitljiva, ne znam koji su ti motivi, nema sanse da je samo odbrana lika i dela Novaka Djokovica. Jednostavno, ako mislis da je neko preterao na fan temi, prijavi moderatorima i zavrsi posao. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ciao Posted February 17, 2022 Share Posted February 17, 2022 Radim ja to ali to nekad pomogne a nekad diskusija ode dodjavola i ni moderator ne moze nista. Novakova tema je cesto necitljiva jer se mnogo cesto nekom dopadne da pljuje i onda ode van kontrole sto ti kazes. Razumem ja da moderatori nemaju vremena da stalno budu tu. Ali tacno je da je tema "mama" ovde nekako skroz zapostavljena nije se primila, mozda se naviknemo da i nju koristimo, mislim ako hocu negde fekija da opljunem naprimer to ce valjda biti ok tema nisam se bila ni setila da ona postoji, ode na drugu stranu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted February 17, 2022 Share Posted February 17, 2022 Mene samo cudi zasto trazis tu temu, zar ti kao nepopravljivi optimista ne ocekujes da on sad dodje, izdominira i osvoji makar 3 slema ove godine, zapusi usta svima, posebno hejterima Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lobotomija Posted February 17, 2022 Share Posted February 17, 2022 (edited) 26 minutes ago, Boxy said: Jednostavno, ako mislis da je neko preterao na fan temi, prijavi moderatorima i zavrsi posao. Precizno, lajkovao sam ovo. 😀 Sve što nije za NĐ temu može da ide na Mamu ili NvS, u zavisnosti od toka diskusije. Za forumski face 2 face ima i ova tema. Na starom forumu se loše pokazala ali ovde je definitivno bolja. Edited February 17, 2022 by Neme typo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beonegro Posted February 17, 2022 Share Posted February 17, 2022 1 hour ago, ciao said: vrlo smetaju naprimer pljuvacine @McLeod koji hiljaditi put pise iste gluposti i novog pljuvaca njegovog sledbenika i svedoka izgleda @Beonegro @McLeod treba mi stručno mišljenje: da li je ovim komentarom o našoj uzajamnoj ljubavi & slozi više ocrnila tebe ili mene? 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted February 17, 2022 Share Posted February 17, 2022 1 hour ago, Beonegro said: @McLeod treba mi stručno mišljenje: da li je ovim komentarom o našoj uzajamnoj ljubavi & slozi više ocrnila tebe ili mene? Ipak tebe, posto si mi posilni, pa je onda red kao vernog slugu i da te pohvalim javno kako sledis moje upute. ciao bi doduse spojila u jedan tim apsolutno svakoga ko kaze da mu se ne svidja Novakova frizura, mora da voli iskljucivo Rodzerove lokne i onda je zaslepljeni hejter. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ciao Posted February 17, 2022 Share Posted February 17, 2022 Dogovorite se vas dvojica - ne pravim pitanje 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Steva Posted February 25, 2022 Share Posted February 25, 2022 Moj predlog je da se ipak otvori "I Hate Novak" tema, da ima alcesta gde da pise 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ciao Posted February 25, 2022 Share Posted February 25, 2022 Niko nije rekao da alcesta hejtuje Novaka, ona samo mraci Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milutinov Tata Posted February 28, 2022 Share Posted February 28, 2022 Da se zahvalim onima koji su me pomenuli za moderatora ovde, ali iskreno zbog obaveza nemam vremena kao nekada da budem prisutan, a i teme uglavnom iscitavam sa zakasnjenjem, tako da nisam trenutno pogodna osoba za tu funkciju. Nadam se da cu u narednom periodu bar malo vise pisati. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted March 7, 2022 Share Posted March 7, 2022 Ako može diskusija o Stahovskom i ratovanju da se izmesti s Novakove teme na Izvan turnira, ili neku drugu odgovarajuću. Hvala Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted March 7, 2022 Share Posted March 7, 2022 kako to da medvedev nema svoju temu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
double fault Posted March 7, 2022 Share Posted March 7, 2022 vreme je da neko otvori temu iw , eno kruniceva dobila prvi mec u kvalif. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lobotomija Posted March 7, 2022 Share Posted March 7, 2022 13 minutes ago, gggggggg said: kako to da medvedev nema svoju temu? 7 minutes ago, vanjabarsa said: vreme je da neko otvori temu iw , eno kruniceva dobila prvi mec u kvalif. Otvarajte slobodno. Ne treba nikakav ausvajs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted March 20, 2022 Share Posted March 20, 2022 Koliko pisemo, mozda ne bi bilo lose preimenovati temu za IW i samo dodati Majami, mislim da nema razloga da se otvara nova. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
CheshireCat Posted March 21, 2022 Share Posted March 21, 2022 12 hours ago, Boxy said: Koliko pisemo, mozda ne bi bilo lose preimenovati temu za IW i samo dodati Majami, mislim da nema razloga da se otvara nova. "Sunshine double 2022" 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted March 21, 2022 Share Posted March 21, 2022 Ne znam samo da li moze @wwww da promeni ili mora @Neme Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted March 21, 2022 Share Posted March 21, 2022 ja mislim da ja ne mogu, mora moderator. a predlog je Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lobotomija Posted March 21, 2022 Share Posted March 21, 2022 Jel dobro ono? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted March 21, 2022 Share Posted March 21, 2022 Umesto IW Miami, stavi samo Sunshine double 2022, lepse izgleda 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted March 21, 2022 Share Posted March 21, 2022 Moze i @Sunshine State 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted April 19, 2022 Share Posted April 19, 2022 Zelim da zamolim forumasa @jevrem69da se vrati pisanju.. Cinjenica je da je "prinudna privremena uprava moderacija" napravila onu gresku sa trajnim banom,ali je cinjenica i da je istu korigovala..i to na prigovore i molbe znacajnog broja forumasa/ica sa ovog PDF. Prema tome,bilo bi lepo da se vratis. Ne zbog moderacije,vec zbog ostatka ekipe..na izvestan nacin si to i "duzan" prema njima..odrastao si covek..ako te gest modova i povredio, vreme je da to nekako prebrodis..mojne da budes kao dete Ovo sve pod pretpostavkom da je to bio razlog tihovanja i da uopste citas Forum. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
CheshireCat Posted May 15, 2022 Share Posted May 15, 2022 Ko otvara RG temu? Beše @Boxy može da pomogne Novaku . Ne sećam se... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted May 15, 2022 Share Posted May 15, 2022 Nemam pojma, morala bih da proverim, ne znam ni za koje turnire sam otvarala teme Ali ako je tako, ja ne otvaram, to je valjda jasno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted May 16, 2022 Share Posted May 16, 2022 Ajde, @wwww ili Milica, otvorite RG topik makar i "zoe metodom". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts