Jump to content

wwww

Član foruma
 • Content Count

  8,001
 • Joined

 • Days Won

  17

wwww last won the day on June 15

wwww had the most liked content!

Community Reputation

7,585 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. https://lapatria.bo/2021/07/24/de-vender-cubos-de-hielos-para-subsistir-a-rival-de-djokovic-en-tokio-destaca-el-diario-espanol-as/
 2. wwww

  Teniska statistika

  Novak Djokovic has reached 30 Slams finals on his career. This year at Wimbledon is the 1st one where never faced a Top 10
 3. wwww

  Wimbledon 2021

  super, slobodno me stavi na ignore listu.
 4. wwww

  Wimbledon 2021

  mnogo zavisi od toga kako kojoj ko odgovara. Kerber se dobro snalazi s udaracicama, kao I Barti. Sabalenka i Pliskova su obe udaracice, sve zavisi ciji ce biti dan i kojoj ce udarci da ulaze u teren, a kojoj ne. U finalu bi onda igrale ili protiv Barti ili protiv Kerber (verovatnije Barti), koje bi onda znale da ukrote obe (osim ako ne budu bas imale Kvitova Wimbldon dan, sto je malo verovatno).
 5. wwww

  Wimbledon 2021

  sigurna si u biologiju toga, ono 100%? tvoja baba rodjena (ili se operisala da bude) musko i onda s tvojim dedom "stvorio/la" nekog od tvojih roditelja? To je onako bioloski moguce? odma´ da se prijavis za Novela za medicinu. dakle, nema veze s paralelom da je 12:12 i TB u 5. setu bio moguc za mec Medvedev-Hurkacz (usput, imala si prethodno argumentaciju da niko nije znao da ce Fed da dobije mec u 3 seta, moglo je da ode u 5. - sto jeste-jeste, postojala je i ta mogucnost, za razliku od tvoje price za babu i dedu)
 6. wwww

  Wimbledon 2021

  jesi sigurna u vezi toga? ah, kako lepa zamena teza, samo da se ne govori o tretmanu koji je #2 imao na Wimbldonu, kao ni o svim beneficijama koje je dobio Fed. pa daj napisi neku analizu zenskih meceva, sta se snebivas.
 7. kakvo manipulativno pitanje Ajli Tomljanovic: samo da bi posle moglo da se pise o njenom odgovoru i da se dobije sto vise klikova. nema ga video njene KZS, tako da nemam pojma ko je ovo pitao (sigurno neko od UK "novinara" ili Ben)
 8. wwww

  WTA

  sad nesto pogledah, pa Krajcikova je samo 25 godina stara! imala sam utisak da je starija. a ona mladja i od Pliskove (29) i od Muguruze (27) i od SImone (29), isto godiste kao Barti.
 9. wwww

  Wimbledon 2021

  a mogao je da odigra 5. set TB posle 12:12...
 10. wwww

  ATP & WTA lista

  slusala sam jedan podcast gde je jedan od tenisera koji su ucestvovali u stvaranju ATP (tokom onog bojkota Wimbldona) pricao i o tome kako se u to doba odredjivao #1: jedan teniski novinar, koji je pratio turnire i putovao s igracima, bi u jednom trenutku seo i sastavio listu kako je on smatrao da bi trebalo da igraci budu rangirani (to je radio npr. jednom mesecno). I to bi bilo to.
 11. wwww

  Wimbledon 2021

  pa danas sam nesto u raspolozenju da tebe kopiram
 12. wwww

  Wimbledon 2021

  jesi ti pogledala video? ima i jedna recenica gde kaze: a kao da bi nesto pomoglo i da je on odbio da se mec pomeri za danas. on namerava jos mnogo godina da igra na Wimbldonu, nije mu u interesu da im se zamera, tek ca ga tad slati na teren 18.
 13. wwww

  Wimbledon 2021

  mozes da definises pojam "danas rano ujutro": od koliko do koliko sati je to rano ujutro? pa ako pomaze to sto se igra na slemu dan za danom, sto ne daju bar nekad taj tretman Fedu? siroma, nije fer, tolike godine na turu a nikad da mu tako pomognu...
×
×
 • Create New...