Jump to content

Darth Steva

Član foruma
  • Posts

    2,653
  • Joined

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Darth Steva's Achievements

Proficient

Proficient (10/14)

  • Dedicated
  • Conversation Starter Rare
  • Reacting Well
  • Very Popular
  • First Post

Recent Badges

2.4k

Reputation

  1. A kako moze biti direktan crveni za Jonesa ako je prvo udario loptu a posle zakacio Bisumu a ovo cak nije ni faul? You can't have it both ways
  2. Diaz brat pobaca ona dva mucenika iz Sitija ali zato vola u dupe ne moze da pogodi kad je sam ispred gola… steta, mirisalo je ovo na standardan mec gde okrecemo i dobijamo 2(3):1
  3. Oliver nije imao muda da sudi drugi penal u 90+… morace PGMOL da posalje saopstenje opet. Prosto neverovatno kakvo sudjenje ima Liverpul ove godine u mecevima protiv top4/5 ekipa… Diaz, Odegard, ovo sad… to je jedno 6-7 bodova oteto Liverpulu i nesto malo manje dato direktnim konkurentima.
  4. Iskreno i taj 8. red je kritican, ja iskljucivo gadjam izmedju 12. i 15. reda. Takodje, imo, za IMAX salu mnogo je vazniji red nego broj sedista… stavise, gotovo stalno uzimam ona sedista sa strane cak i kad nema guzve a kod ovakvih filmova to je poseban benefit. Svi se nabiju u srednji deo a oni delovi sa strane prazni a platno je toliko veliko da ni nema neke razlike zbog ugla gledanja.
  5. Absolute cinema U tako kratkom roku nakon dolaska u klub, mislim da je jedino Fernando imao taj vibe sa navijacima… opasan ludak.
  6. Darth Steva

    La Liga

    Mnogo buke ni oko cega… sudija se jednostavno zbunio, zaboravio da Real nije u belim dresovima.
  7. IMO, pored LS ovo je mozda i najveci trofej za Klopov menadzerski legacy… prelepa sportska prica. Sta reci za decu
  8. Kapa dole stvarno… da budem iskren, nisam ocekivao 3 boda veceras. Zivo me zanima da li je neki tim u sezoni ovoliko meceva preokrenuo… od ovih 18 pobeda, sigurno je bar 5-6 doslo nakon preokreta, neverovatno.
  9. I Ali out bar mesec dana… strasne stvari. Tesko da ce Darvin i Mo igrati veceras… verovatno ce da ih cuva za vikend.
  10. Darth Steva

    Bundesliga

    Mislim da su vece sanse da ja budem sledeci menadzer Bajerna nego Klop. U Xabija kao coveka cu puno da se razocaram ako predje u Bajern nekon jedne cele sezone i titule sa Leverkuzenom… bukvalno mi taj transfer, u ovom trenutku, nema nikakve logike.
  11. Ako medicinski tim da odobrenje da se vrate u prvi tim, a oni obnove povredu na prvom mecu i to jos ni ne odigraju ceo mec nego udju sa klupe u drugom… IMO, nema ko drugi da bude “veci krivac” od njih.
  12. Bruno je igrac sa Wolvse, Brentford i tako te ekipe sto im je goal da budu oko 10. mesta sa izletom u Evropu jednom u 5-10 godina. Junajted je mnogo neozbiljnija ekipa kad je on u timu a samim tim sto je bas takav igrac kapiten Junajted pokazuje koliko je klub propao za ovih 10 godina. Bas cu da se smorim kad ga nasutiraju iz Junajteda.
  13. Jones i Jota su out na duze vreme a za vikend su pod znakom pitanja i Darwin i Mo. Bukvalno sramota za sta medicinski tim prima platu.
  14. U teoriji i Maddenu da, ali mislim da nema coveka zaposlenog u NFL-u koji bi isao za 2 u tom slucaju. Posledice po ljude i samo funkcionisanje fransize nakon gubitka SB-a zbog takve jedne odluke je nesto sto ne mozemo ni da zamislimo.
×
×
  • Create New...