Jump to content

Sunshine State

Član foruma
 • Content Count

  2,753
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  10

Sunshine State last won the day on March 5

Sunshine State had the most liked content!

Community Reputation

4,994 Excellent

Recent Profile Visitors

1,021 profile views
 1. U mom malom mistu (tu u Srbiji), od utorka pocinje vakcinacija bez prijave na portal e-uprave - dovoljna je samo licna karta
 2. Paracetamol max 4 g dnevno, znaci maximalno 8 tableta od 500 mg. Nista alkohol, i ako ne bude bolje sutra uvece, zovi Dr. Odmaraj, uzimaj dosta tecnosti, i bice ok
 3. Da ne cetvrorim dlaku, ali ti si napisao "Pre 2 nedelje je primila drugu dozu vakcine." Svakako najvaznije da zena bude ok
 4. Ti rece u prvom postu da je danas 2 nedelje od druge doze vakcine, sad kazes da je bila nedelja kad je dobila simptome (pretpostavljam prosla nedelja) tako da je gospodja baka za'vatila virus odmah nakon druge doze vakcine....a svi znamo da je to prerano da bi bila zasticena. Drzimo pesnice da bude ok!
 5. A kao sto je opste poznato, 37.5 kod muskaraca je kao 40 C kod zena.....saosecam! Znaci, jos jedan sa ocekivanim nezeljenim efektima...sedi i cuti, sutra si k'o nov! Bice vazno upratiti da li su simptomi blazi, mora li u bolnicu, itd...da vidimo radi li vakcina taj deo posla. Rekoh jednom, i za grip se vakcinise par meseci pre ocekivane epidemije, da organizam u potpunosti razvije antitela...ovo je sve kratak period. Najvaznije da spreci neki tezi oblik.
 6. Danas: Na respiratoru 169 U bolnicama 4182 (brojke u citiranom tekstu su od juce) Ako su brojke koje nam prezentuju tacne, na danasnjih preko 3500 hiljade zarazenih nema velikog skoka broja hospitalizovanih i na respiratoru (u odnosu na juce), sto bi moglo da navede na zakljucak da je najveci broj zarazenih mladja/zdravija populacija (tzv. skijasi, kaficari i shopoholicari)
 7. Hvala, mislila sam na ostale prodavnice (TÜV sam zakazala). Pogoedacu sta radi, sta ne (mislim na procavnice, treba mi nesto specificno, ne mogu online da narucim)
 8. Nije bas tako jednostavno - babatetka je komplikovaniji slucaj, jer po recima Pletilje "redovna je svake nedelje na liturgijama uz redovno pricescivanje sa prisutnim vernicima" Bold: tad nema masku - sta je tad stiti?
 9. Bold: osim ako to vreme hardlockdown-a ne iskoriste za masovnu, intenzivnu, brzu vakcinaciju, onog trena kad popuste mere, dace prostora virusu da se siri i prostora/mogucnosti za nove mutacije.
×
×
 • Create New...