Beonegro Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Uzgred, direktor FBI je prekjuče objavio da je osumnjičeni za ubistvo Kirka u pritvoru 😄
SteveFrancis#3 Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Videh da je uz sav ovaj cirkus oko likvidacije Kirka i UAP hearing u Kongresu dobio veci publicitet nego ikad, a zapravo je bio vrlo mlak, sa jednim videom koji je najblaze receno neimpresivan. Ok, nisam ni ocekivao da ce doci nesto bas socno, ali je sasvim nesrazmeran publicitet u odnosu na prezentovano. Pitam se da li ce zbog Epsteina gospodin precednik postati toliko ocajan da se stvarno obezbedi zaledje i izgura poseban program za whistleblowere, pa da se gradjanstvu da nesto stvarno sustinsko. 1
Klotzen Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 39 minutes ago, Beonegro said: Uzgred, direktor FBI je prekjuče objavio da je osumnjičeni za ubistvo Kirka u pritvoru 😄 Meni se prvi put kad sam gledao činilo da ga je ubio tip koji prolazi iza njega u momentu kada je pogođen. Kontam da je taj lik uhapšen pa su objavili da su ga uhvatili pre nego što su proverili da li je on odgovoran. U svakom slučaju amaterizam visokog nivoa.
Beonegro Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago MAGArijom se pronosi priča da su na čaurama nađene oznake trans pokreta - po svemu sudeći, radi se u munciji turskog proizvođača Turan, čija je oznaka TRB Idiocracy, part... mnogo. 3 minutes ago, Klotzen said: Meni se prvi put kad sam gledao činilo da ga je ubio tip koji prolazi iza njega u momentu kada je pogođen. Kontam da je taj lik uhapšen pa su objavili da su ga uhvatili pre nego što su proverili da li je on odgovoran. U svakom slučaju amaterizam visokog nivoa. Mislim da je bio neki prolup čiča koji je dok su radili uviđaj bio u fazonu vaiduga milicijo, njega su pokupili pa je retardinjo Patel požurio da se pohvali. 4
DameTime Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 8 hours ago, Maharaja said: The answer is yes, the baby would be delivered. – Responding to a question about whether he would support his 10-year-old daughter aborting a pregnancy conceived because of rape on the debate show Surrounded, published on 8 September 2024 But, but, he was a father 🤮🤮🤮 4
Mina D. Harker Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 16 hours ago, freethrow said: Hajde malo obrazloži, molim te? I negativna pažnja je pažnja. 1
Helena Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 4 hours ago, Chaos Is Me said: Ne verujem da će se u Americi ikada uvesti zabrana nošenja oružja, bez obzira na sve. Znamo svi da istorija SAD nije baš toliko duga kao u nekim drugim delovima sveta, ali oni su jako ponositi na to malo tradicije što imaju, a ustav SAD (sa svojim amandmanima) koji jamči pravo na nošenje oružja je najvažniji relikt te tradicije. Njihova istorija je makar dokumentovana i dokazana, nemaju potrebu za lažnim mitovima i lažnim istorijama. Ovde i ne mislim samo na nas, nebeske, i ostalu boraniju, mislim na evropske velesile koje su od svoje istorije napravili turizam, aka kralj Artur i slični. Visoku cenu su platili za slobodu, bukvalno u krvi, pravi primer Martin Luter King. I onda dođe ovo zlo i rasturi sve za bukvalno deset dana - otkazi, rasizam, debilizibam počnu da bujaju. I ubijaju.
Darko Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago (edited) Izgleda da je ubica uhvaćen. A možda i nije, znajući amaterizam viđen zadnjih dana. Konferencija za štampu sledi za desetak minuta valjda. Edited 5 hours ago by Darko
Helena Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Ovo debelo prelazi granice mog razumevanja, a preživela sam masovnu histeriju Titove smrti. I otvara dosta pitanja oko harizme nekog pojedinca, na kako njegovi stavovi nakaradni i licemerno bili. Ako je Kirk zaista bio vernik, kako je uopšte mogao tranp da mu bude uzor, čovek koji se razvodio, neko je već pisao, prekršio skoro sve zapovesti?
Barkley#34 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 1 hour ago, Helena said: Njihova istorija je makar dokumentovana i dokazana, nemaju potrebu za lažnim mitovima i lažnim istorijama. Ovde i ne mislim samo na nas, nebeske, i ostalu boraniju, mislim na evropske velesile koje su od svoje istorije napravili turizam, aka kralj Artur i slični. Visoku cenu su platili za slobodu, bukvalno u krvi, pravi primer Martin Luter King. I onda dođe ovo zlo i rasturi sve za bukvalno deset dana - otkazi, rasizam, debilizibam počnu da bujaju. I ubijaju. I evropska istorija u uporedivom periodu, tj. poslednjih 250 godina je dokumentovana i dokazana i bez nekih mitova. Isto tako je u daleko većoj krvi plaćena borba protiv različitih pošasti i zabluda pa ni istorija Evrope ne obuhvata samo priče o vitezovima i damama nego i brojne spomenike, memorijale i muzeje koji svedoče o borbi za slobodu i mir i stvarnim zlikovcima i herojima. A ovo zlo u Americi nije došlo za deset dana niti se pojavilo samo od sebe ili iz tuđine i tek tako počelo da uništava. 1
Beonegro Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 5 minutes ago, Helena said: Ako je Kirk zaista bio vernik, kako je uopšte mogao tranp da mu bude uzor, čovek koji se razvodio, neko je već pisao, prekršio skoro sve zapovesti? Ma ove američke pseudoprotestantske sekte su otvoreno à la carte, može 200 grama vjere, pet kila stra' od pakla, dvjesta tona starozavjetnog zilotizma i nasilja, može i razvod (ima ipak u katedrali u Canterbury vitraž koji slikovito prikazuje da kad pop mnogo sere kralju oko razvoda uđu neka gospoda na konjima u crkvu i ukrase koplje popom ražanj style, valjda da se ne zaboravi procedura za te slučajeve), pa kacmo kod toga može i pedofilija, seksualna ekspoatacija, a što da ne i incest (nećemo valjda da kastigamo Bubbu i Jolene, bar ne dok glasaju za nas) i bestiality. 7
Mina D. Harker Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago (edited) 28 minutes ago, Helena said: Ovo debelo prelazi granice mog razumevanja, a preživela sam masovnu histeriju Titove smrti. Riječju: internet. Dramoseranje na svaku temu, takmičenje u virtue signaliziranju, preuveličane emocije i reakcije i tome slično. Ništa od toga nije autentično, ili vrlo slabo šta. Edited 4 hours ago by Mina D. Harker
Rex Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Na neispaljenom metku ubice kirka pisalo ""If you read this you are gay, LMAO". Pa, jebote!
Maharaja Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 50 minutes ago, Helena said: Ovo debelo prelazi granice mog razumevanja, a preživela sam masovnu histeriju Titove smrti. I otvara dosta pitanja oko harizme nekog pojedinca, na kako njegovi stavovi nakaradni i licemerno bili. Ako je Kirk zaista bio vernik, kako je uopšte mogao tranp da mu bude uzor, čovek koji se razvodio, neko je već pisao, prekršio skoro sve zapovesti? Histerija je takva jer dupe gaće žvaće. MAGA okot je navikao da su oni ti koji ubijaju. Sad im je neki klinac skenjao Gebelsa, a ako je neki klinac mogao da im skenja Gebelsa ko je onda bezbedan od MAGA elite? Tu se malo ruši sneško, jer u njihovim glavama samo MAGA sme da ubija, siluje decu i deportuje. 2
Henry Chinaski Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago https://ibb.co/0zSxQhd#dmid=c30a8648-6bc9-43c1-a6c7-677922f604b0 Tipična republikanska porodica sa vojnicima u njoj, plus otac law enforcement veteran. Bruku slika na twitteru sa oružjem i podršci republikancima. Republikanci na aparatima, kad su saznali da nije crna trans osoba 😀 1
Recommended Posts