Boxy Posted January 31, 2023 Share Posted January 31, 2023 Ajmo Srki, nemoj da razocaras 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clash Posted January 31, 2023 Share Posted January 31, 2023 Cudi me kako se onaj novinar Bitburger ili kako se vec zove nije jos uvek nakacio na ovu doktoricu Marijanu. Em je u svim medijima misteriozna, em je bila prica da leci konjskom placentom. Cudi me da nisu nasli da nije imala dozvolu za unos toga ( ili sta god da je) shodno AU propisima i da nema dozvolu da se bavi time u Australiji. Mislim ne mora da bude nista ni blizu toga ali dovoljno da se baci udica na twiteru uz ogradu Ja ne znam sta je istina ali sta vi mislite o tome? Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted January 31, 2023 Share Posted January 31, 2023 Mene više brine da mu se ne nakače borci za prava životinja, ali makar ima solidnu listu kolega vrhunskih sportista koji su se kod nje lečili, pa neka ih onda razvlače sve u paketu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted January 31, 2023 Share Posted January 31, 2023 17 minutes ago, Clash said: Cudi me kako se onaj novinar Bitburger ili kako se vec zove nije jos uvek nakacio na ovu doktoricu Marijanu. Em je u svim medijima misteriozna, em je bila prica da leci konjskom placentom. Cudi me da nisu nasli da nije imala dozvolu za unos toga ( ili sta god da je) shodno AU propisima i da nema dozvolu da se bavi time u Australiji. Mislim ne mora da bude nista ni blizu toga ali dovoljno da se baci udica na twiteru uz ogradu Ja ne znam sta je istina ali sta vi mislite o tome? Ne sme od Tajlija Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted January 31, 2023 Share Posted January 31, 2023 A ko zna, dajmo mu vremena... mada ovo je više za komentatorsku temu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milutinov Tata Posted January 31, 2023 Share Posted January 31, 2023 2008. Conga 3-1 2011. Mari 3-0 2012. Nadal 3-2 2013. Mari 3-1 2015. Mari 3-1 2016. Mari 3-0 2019. Nadal 3-0 2020. Tim 3-2 2021. Medvedev 3-0 2023. Cicipas 3-0 5 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brat od Korneta Posted January 31, 2023 Share Posted January 31, 2023 On 1/29/2023 at 1:41 PM, DameTime said: Michael Jordan, Muhammad Ali i Novak Đoković - najveći sportisti svih vremena. I Lilard i Kornet. 🙃 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted January 31, 2023 Share Posted January 31, 2023 Jako zanimljivo videti sve ove sampionske poene,ali poredjane unazad. ^^ Meni ostaje najdrazi onaj protiv Nadala 2012. godine sto mi je ujedno i najvredniji Novakov GS. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted January 31, 2023 Share Posted January 31, 2023 3 hours ago, Brat od Korneta said: I Lilard i Kornet. 🙃 GOATs of people 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barker Posted January 31, 2023 Share Posted January 31, 2023 Totalno sam zaboravio da je toliko puta satirao Marija u finalima . I moram da kazem da mi bas nekako lepo stari Novak 🫢🙂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
double fault Posted January 31, 2023 Share Posted January 31, 2023 (edited) juan manuel de prada o novaku.nije prvi put da pise o njemu , pisao je i kad je deportovan. Quote NO-VAC NO-COVID, por Juan Manuel de Prada (ABC, 30 de enero de 2023) https://t.co/koPsEiAEK3 on je treci novakov fan iz spanije za koga znam Edited January 31, 2023 by double fault 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted January 31, 2023 Share Posted January 31, 2023 Ima pay 🧱 ali negde sam čitala kod nas😁 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted January 31, 2023 Share Posted January 31, 2023 Ja se sećam jednoga što je imao blog ali sam zaboravila kako se zove, možda je baš taj... Link to comment Share on other sites More sharing options...
orionbre Posted February 1, 2023 Share Posted February 1, 2023 (edited) 15 hours ago, Dracarys said: Moze li Novak do kalendarskog slema? Može. Naravno, ne lako, ali to mu je cilj i verujem da je ovo ta godina. Često nije uspevao da uradi nešto iz prve, ali bi na kraju uvek uspeo, i to najčešće iz drugog pokušaja. Apsolutni je favorit na W, na USO će da dâ sve od sebe kao i na ovom AO, a na RG je po meni prvi favorit jer računam da Nadal neće biti na 100%. I dalje bi dobro došlo malo sreće u žrebu, npr da na RG Nadal i Alkaraz (ili ko god bude u najboljoj formi tad) budu u istoj polovini. Ali sve to je daleko, prvo da ga zaobidju povrede, pa da vidimo kakvo će stanje na turu biti u maju. Evo sada je "falilo pola" igrača, na ovaj ili onaj način. 15 hours ago, Dracarys said: Moze li Novak do kalendarskog slema? Edited February 1, 2023 by orionbre Dupliran post 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted February 1, 2023 Share Posted February 1, 2023 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ciao Posted February 1, 2023 Share Posted February 1, 2023 Prastajte ako je vec bilo Craig Tiley potvrdio da je Novak imao povredu misica na nozi od 3 cm na AO https://www.eurosport.fr/tennis/open-d-australie/2023/craig-tiley-novak-djokovic-a-joue-avec-une-dechirure-de-3-centimetres-a-l-ischio-jambier_sto9364707/story.shtml Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted February 1, 2023 Share Posted February 1, 2023 (edited) Mislim da to nije na njemu da potvrđuje ili negira, ali ajde sad, šta je tu je. Ništa ne menja na stvari, ko neće da veruje, neće verovati ni svi snimci da se objave sa kompletnim kartonom. https://www.tennis.com/news/visual-stories/charting-novak-djokovic-grand-slam-title-journey-major-race-nadal-federer Ako nekog zanima, one 22 jakne su rasprodate https://www.tennis.com/baseline/articles/lacoste-dropped-novak-djokovic-s-22-ao-jacket-and-it-already-sold-out-online Edited February 1, 2023 by alcesta 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ciao Posted February 1, 2023 Share Posted February 1, 2023 8 hours ago, alcesta said: Mislim da to nije na njemu da potvrđuje ili negira, ali ajde sad, šta je tu je. Ništa ne menja na stvari, ko neće da veruje, neće verovati ni svi snimci da se objave sa kompletnim kartonom. Slazem se skroz da jednog naprimer Stevu, Tili naravno nece da ubedi ali nekog tamo "slucajnog citaoca" koji se napalio negativno nakon onih glupih tekstova oko izmisljene povrede mozda baci malo u razmisljanje u smislu da novinari umeju i da lazu i da preuvelicavaju i sl cisto da im sine u glavu da sve sto procitaju negde ne mora da bude istinito zato sto je neko negde napisao 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted February 1, 2023 Share Posted February 1, 2023 Ali sad su i korigovali, pa piše '23. Ali ja sam primetila po opremi, najka najpre i na Sabalenki najpre, da tu nešto nije kako treba, čak mi se čini i da je Halep bila u špici. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted February 1, 2023 Share Posted February 1, 2023 Novak je napravio neverovatan comeback u borbi za najvise slemova. Ovo je najbolji moguci scenario posle Rolan Garosa i sa cinjenicom da nije mogao da igra USO. Na sledeca dva dostupna slema je izdominirao, eliminisao zaostatak za Nadalom i na to sve lepo zacinio sa zavrsnim mastersom gde se izjednacio sa Rodzerom po broju titula. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted February 1, 2023 Share Posted February 1, 2023 Sad smo opet u periodu kad broj slemova nije važan u trci za GOAT-a Zanimljive su te EKG promene u mišljenjima. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
erwin Posted February 2, 2023 Share Posted February 2, 2023 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted February 2, 2023 Share Posted February 2, 2023 https://www.tennis.com/news/articles/novak-djokovic-22-stats-for-his-22nd-grand-slam-australian-open 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milutinov Tata Posted February 2, 2023 Share Posted February 2, 2023 Od svih pomenutih brojki, ja bih izdvojio njegov ucinak u finalima GS turnira. Nakon trijumfa u Melburnu 2012. bio je na 5-2 (serija 4-0 na 3 razlicita GS). Nakon poraza od Nadala u finalu RG 2014. bio je na 6-7 (serija 1-5, 3 poraza u nizu). Od tada do danas stigao je do 22-11, dakle nestvarnih 16-4. U proseku na 5 odigranih finala 4 osvaja. U tom periodu vezao je 4 pobede 2015/2016 (4 GS u nizu), pa zatim 5 pobeda u periodu 2018/2020 (na 3 razlicita GS) i 3 pobede tokom 2021 (3 razlicita GS). Naravno nije izgubio u 2 uzastopna finala u tom periodu. Po turnirma to izgleda ovako: AO - 6:0 RG - 2:2 W - 6-0 USO - 2-2 6 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted February 2, 2023 Share Posted February 2, 2023 Čitaš mi misli zapravo sam baš razmišljala kad sam gledala ovaj učinak u poslednjim finalima kakav mu je tačno učinak bio pred W 2014, jer se sećam da je u tom delu karijere baš zaređao bio s porazima u finalima i da je uzeo Bekera između ostalog i da bi rešio taj problem. Pred to finale je baš bilo opipljive tenzije. Reakcija na osvajanje te titule nije bila baš kao ova poslednja, ali je olakšanje bilo i te kako vidljivo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts