Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 08/19/2023 in all areas

  1. Mali off topic, mada nije skroz jer je jedan nas igrac na slici. Trojica nasih.
    13 points
  2. Bahar za par meseci promovisao vise klinaca nego li svi treneri nakon Lalata koji je to morao jer nije bilo kinte. Toliko o tome kako "Samo srpski treneri imaju strpljenja za nasu decu".
    12 points
  3. Samo sebicnost nas sputava da na svakoj damo po 5-6 komada.
    8 points
  4. Boli patka Duška. Ne idu iz njegovog dzepa pare na njih. Tražio je 12 kvalitetnih igrača za EL i to će dobiti. A ostatak je ostavio Čoviću da radi sa njima šta hoće. Duško na dobitku ( ima dosta igrača za treninge i sigurnih 12 za EL), Čović na dobitku (pere pare i ima sigurnih 12 za KLS i KRK).
    8 points
  5. Ovo je bila dobra prilika da resteretimo budzet od domaćih igrača koji ne donose ništa u EL ali jbg. Čudi me da je i Duško dopustio da mu gazda natovari šleper domaće boranije.
    8 points
  6. Bog te, imas simpatija kao Ljubisa Samardzic zena u Policajcu s Petlovog Brda. Ko ce vise da te pohvata 😄
    8 points
  7. Nikako golmani da skapiraju da je Bukari najsebicniji igrac u ligi i da uvek sutira iz ovih situacija
    7 points
  8. 7 points
  9. Staviš ga na poziciju mamojeba. Najjača faca EL. Nikad nervozan, gestikulacija bez, ne flexuje, ne kenja sudijama...ufc telo i pametna glava.
    7 points
  10. Ništa dobro nam ova liga neće doneti...Ovo je bukvalno kao da omladinci igraju kadetsku ligu...Nikad nije bila ovolika razlika u klasi...
    6 points
  11. Puna podrska Stimcu u borbi protiv ovih hohstaplera. I sto je sve to eksplicitno i glasno obelodanio.
    6 points
  12. ^^^ Ja se izvinjavam, sto sam puk'o. Saljem svu ljubav ekipi iz kafane.
    6 points
  13. Partizan ce igrati na turniru u Laktasima povodom 50 godina od osnivanja Igokee, u grupi ce biti sa Hapoelom iz Jerusalema (Dzile) i Turk Telekomom (Canak). Drugu gripu cine domacin, CSKA i Galatasaraj. Turnir se igra u periodu 6-10 Septembar...
    6 points
  14. Ja se ispisem u par navrata, a ti dodjes i kažeš puj pike, ne vazi, uz opasku da nema šta da argumentujes. Aj da ipak dobacimo sa slobodnjaka.
    6 points
  15. U svojim ligama velikani poput Bajerna, Reala, Sitija..gaze ovakvu boraniju do kraja..nema popusta i mreža se puni koliko može. Tako se,između ostalog, stiče i vežba killer instinct. A to se uvek vrati na dobro kad se igra neka neizvesna utakmica u kojoj jedan gol odlučuje. Mislim na Evropu dakako. Moraće Izraelac brzo da seče ovu ležernost,sebičluk i rano zadovoljavanje rezultatom. Ako hoće da mu ekipa napreduje.
    5 points
  16. Lučić man of the match danas. Jedini koji stvarno igrao sa 100%.
    5 points
  17. Srpski treneri imaju kombinacije, strani tesko. Ili domaci samo nemaju znanja. Bahar nije dosao na jednu sezonu, ako vidi da ima talenta pruzice im priliku, ne treba mu neki Srnic ili Veljko Nikolic. Pravi tim, nece 11 igraca nego da ima 22 na koje moze da se osloni.
    5 points
  18. Diraju nam Štimeta ... 😪
    5 points
  19. Pa nisam siguran da je P&P najveci problem, barem ne u nasem slucaju sa ovom istorijom igranja protiv Italije od 2020 pa na ovamo. Italija je manje napravila Srbiji problem sa P&P (skoro uospte nije, jedan kos smo primli iz P&P Melija gde je Jokic kasnio) vec sa strasnim problemima u odbrani centralnog pika gde nas izvoze samo tako pa trpaju kada stize pomoc sa 45 stepeni i iz kornera. Isto je bilo i u Grckoj na Akropolis kupa. Cak se ne secam da li su nam dali jedan jedini kos iz P&P. Italiju dodatno cini zajebanom da se Polonara i Fontekijo dizu na sut za 3 iz pozicije nakon primljenja lopte bez ikakvog driblinga. Fontekijo je pravio budalom Lucica u Berlinu, o Polonari da ne govorim, covek nam ostavio traume i pogadjao i preko Bobija Marjanovica. Kljuc protiv njih je uci u meso koliko to god banalno zvucilo i tim malim prgavcima Spissuu i Spanjolu ne dozvoljavati da pobede cuvara na prvom koraku. Italijane moras, da koristim stari trenerski terminus technicus, prebiti. Mi smo ih u Kini imali 38 minuta u bonusu. I to je kljuc. Stvaraj im missmatch i problem, agresivno ka kosu, uvedi ih u problem sa faulovima. Drugi elementarni problem Srbije protiv Italije je skok ali ovo je po meni vec strukturni problem ove ekipe koji cemo tesko ispeglati u dovoljnoj meri i sa time ce Srbija morati da zivi. @Beonegro - navijamo za bratsko cetvrtfinale protiv Crne Gore. Pa ko pobedi nek ide na olimpijadu.
    5 points
  20. Kuzmića si zaboravio. I jedan od dvojca Lazić-Lazarević takođe čist višak.
    5 points
  21. 4 points
  22. Uzasno drugo poluvreme Kangu vise ne treba ni komentarisati jedna velika greska,zamalo i druga to su u evropi,pogotovo u LS,lagana 2 gola za protivnike
    4 points
  23. Covek je ladno dao ime cerki po Tarji iz Najtvisa lebe mekani...
    4 points
  24. Da se razumemo, Kerkez nije neki trener, ali sutnuti ga u ovom momentu da bi ga zamenio pocetnik Matic je diletantski potez. I TSC i Cukaricki su pre svega odradili sramotan prelazni rok sa minimalnim ili nikakvim ulaganjima i dozvolili sebi da budu bar 30% slabiji nego prosle sezone, sto mi je stvarno nepojmljivo s obzirom na sigurne evropske grupe i milionske prihode. Bas mi je drago sto je to jajarenje brzo stiglo na naplatu. TSC-u je sad doslo iz dupeta u glavu, pa su brze bolje doveli Vulica koji je dobar igrac, ali trebace im jos bar dva takva da bi se izbegla opasna blamaza u LE. Cukaricki uz malo srece na zrebu mozda i prezivi LK bez tezih katastrofa, ali protiv Olimpijakosa ne gine potop.
    4 points
  25. Ispravan nacin je da ne sumnjamo u Duska zato sto su mu sve ekipe godinama unazad igrale odbranu, za pocetak. Uglavnom cemo imati 2 dobra defanzivca u petorci, kako je oduvek Dusko i igrao gledajuci mu ekipe, cak i u Zvezdi koju nije selektirao, te 2 dobra defanzivca u petorci su balans odbrane i napada. Retko kojoj El ekipi mozes da nadjes 4 dobra defanzivca u petorci. Obicno je broj 2-3. Gde pritom ostala 3 igraca u petorci nece biti cak ni dvojica tipa Teo-Nedovic kombinacija nego uglavnom su ostali zadovoljavajuci defanzivci. Mi i sad ovaj tim kad bi racunao 14 igraca imamo balans odbrane i napada: Sabaz, Teo, Jago Nedovic, Hanga Giedraitis, Lazarevic, Lazic Simonovic, Davidovac Tobi, Bolomboj, Mitrovic, Kuzmic Trecina rostera su ti manje ili vise dobri defanzivci, samo dvojica u rosteru su bas minus igraci u odbrani. Ako dodju jos pojacanja i istisnu iz rostera Lazica i Lazarevica doci ce dobri defanzivci kao pojacanja to je sigurno s tim da ce ta dvojka biti sigurno i znacajno bolji napadac kao i cetvorka. Partizan ima Douzera, Avramovica i Ponitku kao dobre defanzivce i eto i Trifunovica koji ce imati minimalnu ulogu. Mi cemo imati vise kvalitetnijih defanzivaca, zapravo vec sad ih imamo. Kod njih niko ne pise o balansu odbrane i napada i niko ne sumnja u Zeljka cija je ekipa pritom bila krs defanzivno, ali mi cemo da sumnjamo u Duska da pravi nekoncepcijski roster gde se nece igrati odbrana...
    4 points
  26. Nek se spremi Ben Simmons, Zion napada to njegovo 1 mjesto offseason lozenja😀
    4 points
  27. Makar bi ti dobro sazidao kucu.!
    4 points
  28. Morao bi Bahar da disciplinuje Bukarija, inače će ovako u LŠ gde se napravi 1 do 2 ovakve šanse da ih zakolje sa ovim sebičlukom
    3 points
  29. Kanga opet gubi loptu ovaj put na ivici 16... neverovatna nedisciplina.
    3 points
  30. Sezona je duga, treba i hejteri malo da se poraduju... Bolje sad nego posle
    3 points
  31. Kancer od lige, igramo sa 40% snage (osim Lucica, on grize) i laganih 3-0 na poluvremenu. Hoce li biti nesto od tih najavljivanih prijateljskih? Ova ekipa place za jacim utakmicama i uigravanjem protiv protivnika koji se ne brane sa 10 igraca...
    3 points
  32. Bahar da mu stavi individulal trening finising na hevi.
    3 points
  33. 3 points
  34. Moj prvi post ovdje. Podrška za brata!!
    3 points
  35. Zaključaće to Rile, no sikiriki buraz. Jesu li naši svi zdravi? To mi nekako najgore pred samo takimčenje, neizvesnost da će se neko ( daleko bilo ) povrediti.
    3 points
  36. Kod ovog posta bi moglo da se zaustavi mudrovanje na tu temu. Kakav Duško i tandem Deda-Baba za 1.2m? Posebno za Luku je bilo besmisleno potpisivati ga tako rano jer nije postojala "opasnost" da nam četvorku bez šuta koja mora da glumi centra preotme neki EL tim. Da je tada produžen za 400k zbog zasluga i KLS-a, sve legit...ali desetak dana je šatro trajalo boxovanje oko cifre jer je bio nezadovoljan zadnjim ugovorom koji jeste bio mali. I onda na kraju - daj i Kuza na baterije...jer malo smo ga šlepali ove 3 sezone.
    3 points
  37. Neće. Dominika i Dominikana su dve različite države 🤓
    3 points
  38. Онда смо требали Николу Ивановића да задржимо.. Није довољно то, те добре статистике на неколико утакмица се морају ставити у контекст, пажљиво погледати шта је тачно одиграо и видети шта од тога може да пренесе на Евролигашки ниво, а колико би мане више дошле до изражаја. Истина је негде између ове две крајности, али свеукупно недовољно од њега за улогу у Ел ове сезоне. А има и оваквих утакмица ту: Израел 80:67 Чешка (Мадар 27п, Крејчи 6п)
    3 points
  39. Bobe nas sakloni da ovom rosteru u nekom trenutku zafali Raduljica... Sutra će Čoki da nam pojasni kako profesionalnim vozačima lekarski važi dve godine.
    3 points
  40. Kako grci djeluju nemoćno u moru come to red star/partizan bro komentara.
    3 points
  41. Jednom prilikom, devesetih, cale upozna Sakotu u Grckoj. I, ne mogavsi da izdrzi jer je ljubopitljiv po prirodi, pocne onako carsijski da se raspituje kod njega kakvi su uzivo caletovi kosarkaski mezimci (Rakocevic i Radmanovic su bili u pitanju ako se dobro secam). Na sta mu odgovara Sakota u fazonu "sta me pitas za sve neke idiote". 😅
    3 points
  42. 3 points
×
×
  • Create New...