Ja bih se samo nadovezao na Filipa Petruseva i da kažem po milioniti put da mi je drago sto takav čovek nije deo ovog kolektiva ove godine.
Bio sam na tekmi danas i to u kopu, on je ubedljivo najglasnije izviždan bio od svih igraca, čak i od Alekse koji je igrao za Partizan. Jednostavno je prelepo kada u ekipi nemaš igraca koji će igrati samo u jednom pravcu kao on nego imaš prave ratnike koji ginu jedan za drugog.
Nekako ova Zvezda ima bolesno dobru i zaraznu energiju. Slede jevreji u duplom kolu. Od Makabija sam se više pribojavao nego od Dubaija i više se pribojavam njih nego Hapoela.
Tužio je on i BBC za silne milijarde pa su ga hladni Englezi skinuli s organa.
To može on da pravi haos u Americi gde ima vrhovne sudije a i tu je pitanje kako će proći ako se zameri nekim vrlo moćnim ljudima. Zna se kako se država obračunava s onima koji je direktno ugrožavaju.
Bolje da razmišlja kojim parama će da plati te njegove ICE- maskirane KKK- neonazi bandite ako mu demokrate zavrnu slavinu nego što se tužaka kao neka baba.
Dobro je da su poceli, ali i dalje slabo ko dovodi u pitanje velicinu Kristofera, kao i Isabele Katolicke koja ga je finansirala.
Isto tako, u Lagosu postoji Muzej pijace robova (nema mnogo sta za videti tamo), na mestu gde se 1444. nalazila prva pijaca porobljenih Afrikanaca u Evropi. Porodice su razdvajane i prodavane razlicitim kupcima. Ipak, Henri Moreplovac, koji je direktno organizovao ekspedicije i dobijao procente od prodaje porobljenih ljudi, i dalje se u Portugalu slavi kao nacionalni heroj. Doduse, u poslednje vreme istoricari su dosta kriticniji. I dalje je vazna istorijska figura, ali ne bas moralni uzor. Nije demonizovan, ali više nije ni idealizovan. Dobar pocetak.