Pisem o necemu sto se zaista rijetko desava, a odnosi se na izrazito visoke kosarkasice.Naime,ZKA Novi Sad je predstavila tim za sezonu 2025/2026.Sta je neobicno,a pomalo i zacudjujuce?U sastavu imaju dvije dvometrasice Jelenu Mitrovic(svuda se vodi kao 205cm visoka djevojka)i mladu tek 15-godisnju Nadju Maksimovic,koja je iste visine.Ima slika na instagramu i fejsbuku.Meni se cini odokativno da je Nadja visa 1-2cm.Ovo pisem zbog toga sto je ovako nesto skoro nezamislivo i vrlo rijetko.Da bih to potvrdio reci cu vam da su u NCAA prvoj diviziji u sezonama 2023/24,te 2024/25.samo TRI djevojke bile visoke 6-7 ili 200.66cm i to Lauren Betts(UCLA),Clara Silva(Kentucky)- iz Portugala,te Kamilla Cardoso(South Carolina)-iz Brazila.Doduse Kina ima nekoliko kosarkasica preko dva metra(jednu cak od 220cm),ali za zemlju od 1400 miliona stanovnika,to nije nikakvo cudo.Ovo pisem iz razloga sto ovakve igracice treba posebno cuvati,imati specijalne programe za rad sa njima,posebne individualne treninge,jer se one rijetko nalaze i radjaju.Brojke koje sam naveo u tekstu samo potvrdjuju navedene kosntatacije.Nadja je dragulj i treba joj u buducnosti posvetiti posebnu paznju.
U ostalim vestima, pedofil Donald Tramp je zaustavio rat između Azerbejdžana i ALBANIJE
Nikad on nije bio normalan i razuman, uvek je bio neobrazovan i glup ko k****, ali ovo kognitivno opadanje je već prejadno.
Upravo ga odgledah, i ne mogu da se u potpunosti slozim sa tobom.
Prvo, bez obzira sto je rimejk, nekako nije bas fer uporedjivati ga sa orginalom koji je radjen, i zasmejavao neku drugu mladez (koja je, u medjuvremenu fino omatorela, me includeed) u neko drugo vreme. Ovaj rimejk nece doziveti taj kultni status, ali je svakako na kraju ispala prilicno kvalitetna zajebancija (iako u prvih 15-ak minuta ni meni nije bas obecavao).
Liam Nison nije komicar, i kao takav je prilicno dobro izneo ulogu. Ali je zato Pamelica izdominirala i vidi se da joj je uloga legla (neki kazu i Liam ). Od mene moze da ide na toplu preporuku, pod uslovom da se, ako je to ikako moguce, smanji uporedjivacki mod.
Da ne ponavljamo gradivo, otvoreno sam ti rekla za čega te smatram i za to dobila ban i ne žalim.
Ti nisi nikakav stručnjak za to i zato nemoj nastupati tako.
Drugo, za podmetanje - nisam ja jedina kojoj podmećeš podmetanje, prosto zapadne za oko ta floskula.
I treće, nisam htela ni da ulazim u raspravu oko tvog pisanja oko slobode govora, ali sam tačno videla gde gubiš loptu i smisleno pisanje prelazi u (tražim reč) pa eto, nek bude escape.