I demokratski sudija odbio da objavi svedocenje grand jury....
Ruzno, stvarno ruzno. Da li se zapitas kako si izgubio osecaj za ljudska osecanja, jer se politicki ne slazes sa nekim? Ne kazem da ne mozes da imas ta osecanja, ali da osetis potrebu da to javno kazes, to je za mene jako nisko. Ne bih imala problem da si to rekao za nekog teroristu, ili serijskog ubicu, ali za neku javnu licnost samo zato sto nije delio tvoje politicko misljenje...ruzno.
Nisam primetila da je Shapiro bilo kome nesto nametao. Upravo njegova religija nikome ne namece bilo sta. On sam je rekao da mu u gay braku smeta samo sto se zove brak, a ne kako ljudi zive, tj nema nista protiv recimo da se zove gay zajednica i da svi imaju ista prava. Za abortus slicno, sam je rekao da njegova religija ne dozvoljava, on je moralno protiv, ali zivi u stvarnom svetu gde mu je jasno da neki kompromis mora da se napravi. Po meni jako moderan stav za nekog ko je religiozan. Nemam pojma o kakvim cobanskim tradicijama pricas. Ili mozda ne znas njegove stavove. Mene tu nista ne sokira. Ja se ne slazem sa njegovim moralnim stavovima za ta pitanja, ali ja nisam religiozna.