Jump to content

• Topics

• Много је тешко играти овде, пре свега јер људи очекују да се добије 90% утакмица. Једноставно, на ову количину утакмица то није могуће. Дешаваће се пражњења и периоди од 3-4 утакмице у континуитету где ћемо изгледати као КЛС екипа. То је реалност оваквих сезона. Није само реалност наравно и лоши периоди, реалност је и серије, неки талас позитивности. Тога ће бити исто, један талас смо већ доживели, а на овај играчки квалитет биће их још.   Него је до нас једноставно и буквално само до нас, и нашег менталитета, где нам је сваки пораз катаклизмичан. У глави нам је да мора да се добије свака утакмица. Још ако се изгуби дерби, за који смо васпитани тако како смо васпитани... Све су лађе потонуле, готова сезона. То је менталитет... не знам да л сме да се псује, али менталитет јајара. Изгубила се утакмица која је била 15. коло регуларног дела сезоне. Колико још утакмица има?   Коди је вукао месец дана, јебига, дошло на наплату да падне, да га нешто боли, да му није дан, да не може ни да упадне, да не може да уради оно што је замислио... Нисмо ни ми на нашим пословима увек и сваки дан на 100%. Нико од њих тамо сигурно не уђе у утакмицу, ух, ај се нагузим да ме... губимо ово бољи су. Јахали смо добар талас, морао је интензитет у неком моменту да падне, али... дићи ћемо се опет, због КВАЛИТЕТА који поседујемо као група, екипа, тим.   Коме зависи расположење, да ли ће пратити или не... од тога да ли ће екипа везати 5 победа или 2 пораза од расположења, онда јбг...   Није до Кодија, Калине или Батлера, него до одраза у огледалу.
    • Reditelj Rob Rajner i njegova supruga pronađeni mrtvi: Policija sumnja na ubistvo   https://n1info.rs/svet/reditelj-rob-rajner-mrtav-sumnja-na-ubistvo/   Laka im zemlja. Robu ogromno hvala za Stand by me, film koji s vremena na vreme rado pogledam. Misery i A few good men su takođe odlični filmovi.
    • Zato I treba se prodati Ugresic, Karabeljov-Dragojevic-Vukotic mi je idealno u vezi, a i nije realno da se ista proba oko Milosevica ako ne budu jače prodaje.   Takodje pozdravljam potencijalno dovođenje Jovanovića, klasa je taj dečko za nasu ligu, ali mora postojati otkup.
  • Popular Contributors

1. 1
      NMX
      NMX
      218
    2. 2
      Sector
      Sector
      172
    3. 3
    4. 4
    5. 5