Jump to content

• Topics

• Hvala, Hertzog, Ajde da se jos malo izlajem. Jos uvek imam dva motora. Oba BMW, jedan iz '78. a i drugi iz '01. Ne vozim vec par godina. Ma, mogu da vozim 200km/h i savladam krivine, ali ne mogu da stanem - tj. kad stanem nemam snage u nogama, pasce mi motor na mestu.  Motore nisam prodao. Glup sam. To je pitanje psihologije  (ili psihijatrije?). Izgubio bih deo sebe. Dok su motori u garazi, mozda odem na voznju sutra, a da ih nema - mrtav sam. Nema logike, to su ciste emocije.   No, ajde, kad vec lajem.  Pisao sam i kacio fotke, ne znam da li na ovom forumu ili na na starom B92, o svojem putu na dva kontinenta. Dodao bih jednu anegdotu. Totalno izgubljen i zbunjen u Parizu, parkiram na nekom trgu. Registracija na motoru sa Aljaske.  Izvadim kartu i trazim gde sam. Neka dva Francuza sa strane se smeju i kazu, gle glupog Amerikanca. Majku im, ja znam francuski, ucio u skoli. Ruzan, ogromna kosa i brada. Odgovorim, oteram ih u vrazju mater. Oni pobegose. A naidje  neki dobar Francuz i odvede me na veceru.   Puno tu ima poveznica i dogodovstina.    Jeb'o motore od pre milion godina. Kad navratim u domaju, reci gde su najbolji cevapi.          
    • Da... katastrofa... Bas je za ovakvu utakmicu falio Darko, sa svojom emocijom i energijom... Pobeda bi bila (sto je tesko) jos sladja
    • Zato sto se kod nas sport posmatra kao droga, mora nesto da se desava pa je nakon jednog poraza sve najgore, a nakon jedne pobede je sve odlicno.    Zato samo kod nas drzava ulupava milione jer ljudi to, ocigledno, vole. Zemlja kosarke se svodi na to da imamo dve kosarkaske sekcije vecitih sampiona i vicesampiona u fudbalu (i naravno, svako zivi ko ima ikakve veze sa Srbijom navija iskljucivo za ove klubove) koje kupuju skupe strance, ne postoji ogranicenje u budzetu nego MORA da bude skup i kvalitetan trener, MORA da se ima uvek za novog skupog beka, pleja, centra, krilo, MORA da se ima 15-16 igraca u sastavu.    Da li se centar vraca u januaru? Da? Onda moras da ga cekas, kao i beka. Nece biti rezultata u EL? A ko kaze da mora da ih bude? Hoce li to zemlja propasti jer klubovi ne mogu da ispunjavaju fantazije navijacima o nekom krovu Evrope, eto, bar smo u necemu najbolji?    Nismo mi nikakva zemlja kosarke, mi smo zavisnici od rezultata, slave, popularnosti i pobeda. Onda kada publike bude na tribinama i nakon sto bude jasno da nikakvih skupih imena nece biti, da se nece igrati EL, da je odlicno sto se igra i EC, kada klubovi budu stvarali igrace, a ne da se ponasaju kao da je Srbija i dalje SFRJ pa KKP i KKCZ moraju vecno da se bore za vrh Evrope jer "slavna istorija", e onda mozemo da pricamo o zemlji kosarke. Do tada, daj jos miliona za 15. pojacanje ove sezone.   
    • A brate nije 2015 godina,ipak je 2025.. Godina proizvodnje😀
  • Popular Contributors

1. 1
      NMX
      NMX
      471
    2. 2
    3. 3
      JPM
      JPM
      350
    4. 4