Jump to content

Kiflice

Član foruma
  • Posts

    115
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Kiflice's Achievements

Collaborator

Collaborator (7/14)

  • One Year In
  • Very Popular
  • One Month Later
  • Week One Done
  • Dedicated

Recent Badges

110

Reputation

  1. Postoji li nacin, da neko od vas strucnjaka za statistiku, izvuce podatak % Panterovih suteva iz desnog i levog driblinga? Utisak je da je razlika bas drasticna.
  2. Jel to bese kada su Jare i Ognjen isto bili unutra? Sa njima ih je bilo 7?
  3. Neces ga ni dobiti jer to ne postoji. Ovde je izgleda poenta naci nekoga u ekipi Zvezde ko igra 'prljavo' i pozivati se na to, pokusavajuci da se opravdaju nesportski potezi Ledeja. Jeste Lazic prljav igrac, i Kalinic je, i Vesa Petrovic je bio, ali ovi igraci nekako ne idu u isti kos sa ovom djubretom. Karma je cudo i pre ili kasnije ce mu se to obiti o glavu.
  4. Ulazio covek svojevremeno na pola terena, da napusava sudiju sa druge strane. Brzo se zaboravljaju neke stvari ocigledno.
  5. Boze me sacuvaj, ja tek sada vidim da je on gledao njemu u noge prilikom prijema lopte. Ili nije izasao, ili je ozbiljna dzukela.
  6. 😁😁 Nije mi bila namera da to tako shvatis brate. Nista upuceno tebi, samo zustro reagovanje na nepravdu, nista vise.
  7. To je rekao da bi abolirao gresku koju je napravio, a to nije istina! Dakle, smece je na taj nacin pokusao da smiri Sferopulosa, ali lazima da ga smiri. On je skoro sekund nakon tog gazenja (ja mislim da je gazio, ne mozemo da tvrdimo) dunuo faul i podigao ruku. Neko je gore pisao da to nije 'bilo lako videti' i ja stvarno mogu da se slozim sa tim. Nemas na pola metra 'periferni vid' da obratis paznju na to. Ali da laze, laze da je svirao faul prilikom prvog kontakta.
  8. Zeljko je na tajm autu rekao Smajlagicu da su od 47 poena, 45 direktno preko njega pala.
  9. Apsolutno se slazem sa svim napisanim i nemam sta da dodam.
  10. Sa 37 nije za ulogu koja mu je dodeljena, odnosno 20+ minuta.
  11. Daleko je od najgoreg rostera iza Albinog, kao sto su i cinjenice koje si ti naveo daleko od verodostojnih da bi se poredile. Taj 'sto je prosle godine osvojio EL' je imao ulogu u Realu kao Lazic kod nas prethodnih godina. Igrac zadatka (da, izuzetno zahvalan u tom poslu i svaka ozbiljna ekipa treba da ih ima), ali daleko od toga da je on neko ko pravi neku veliku razliku. 'Imamo igraca koji je prethodnih 10 godina medju najboljim plekmejkerima evrope'. Opet, dobrim delom istina, a dobrim delom i to da je to bilo u rasponu od njegove 24 do 31,32 godine. Sada ih ima 37. Po mom misljenju, kljucno veceras ce biti odbrana Lazica i napadacka resenja Mitrovica, koji ce, nadam se, igrati. Reskirao bih i rizikovao cesce sa Jaramaza, nego sa Kaminskog i Kabokla recimo. Samim tim bih pre slao Tea na teren u momentima kada je Jaramaz tu, sto zbog rizika u odbrani, sto zbog pritiska Jaramaza na pleja, jer mislim da Teo sa tim moze lakse da se izbori od Topa.
  12. Bicete vi brutalna ekipa,zapamtite sta sam vam rekao. Kaminsky ce vremenom postati bek-ap Kaboklu,a kao takav,moze dosta da doprinese. PJ je brutalan igrac!
  13. Jebote,da li je realno da napises ovako nesto,znajuci od koga su izgubili to finale,i kako je ta ekipa dosla do finala?
  14. Ne znam da li su ljudi koji su bili u hali primetili,da je Mitrovic,prilikom zagrevanja,sa te iste pozicije(desni cosak) sutnuo poludistancu 5/5 i trojku 3/3. Kontam da je to razlog zasto je potegao i tu na utakmici.
  15. Imas pravo,slazem se. Nekako mi je samo logicnije bilo da ispod recenice za koju sam se uhvatio,ide to o cemu ti pricas. Nista vise.
×
×
  • Create New...