Jump to content

Recommended Posts

Posted

Opet sam pisao o najboljoj muzici 2024e, pa ako ikoga zanima u spojleru je tekst

Reveal hidden contents

• Like 4
Posted

Drugari, pitanje za 40+ekipu: domaća pjesma, kontam druga polovina 90ih, vjerovatno hip-hop. Sjećam se nekih riječi i ide nekako "još dok sam bio mali kao (ne znam šta ali imam u glavi) Djanki Fi, svi su mi lepo govorili, da se, trava ne sme mnogo pušiti...".. Ima li iko ideju ko bi to mogao biti? Hvala unaprijed.

Sretni praznici svima!

Posted

Meni je ova godina počela odlično - porodila mi se najbolja prijateljica, sa kojom se družim preko 20 godina. Zapravo, 2024. se završila tako, pošto se tehnički porodila na doček.

U to ime jedna pesma:

• Love 2
Posted

Parkira se, tako neka mazga, na sred sokaka. Ukljuci sva cetiri i krene sa osobom na trotoaru da se domundjava:

Znaci ti kuvas kafu?
Ne, kuvas ti?
Sta smo rekli, ti kupujes kondome?
Ne, kupicu ja, zar ne?

... i, onda, timO, ajde ti ne budi:

• Ha-ha 1
Posted
  On 1/7/2025 at 10:56 PM, Chaos Is Me said:

Ja sam uzeo kartu za petak. Subota je odavno rasprodata.

Expand  

Otud i moj komentar na polzu ovog naroda. 🙂  Prosto ne mogu da verujem da Bohren nastupa dva puta uzastopno u Beogradu, doduše ne znam koliki je kapacitet prostora. 

Nadam se što više stvari sa Sunset Missiona. 

Posted
  On 1/9/2025 at 8:29 AM, DameTime said:

Meni ovo vrh, svi izašli iz zone komfora 😄 

Expand  

Meni je sa socioloske strane jako zanimljivo, to sto je Devitova publika ovo jako dobro prihvatila dok je ta neka alt-rok publika docekala na noz. 

Mada to sam i ocekivao ali ne u ovoj meri 

A Artan Lili i Cobi? 

• Like 2
Posted
  On 1/9/2025 at 9:23 AM, DejoLazaKalina said:

Meni je sa socioloske strane jako zanimljivo, to sto je Devitova publika ovo jako dobro prihvatila dok je ta neka alt-rok publika docekala na noz. 

Expand  

Zato što su jebeni elitisti, zato sam prestala da se krećem u tim krugovima haha 

Ma i ovo mi je top, meni je Coby generalno kul, ima dobar osećaj za produkciju. 

• Thanks 1
Posted (edited)

Ja mislim da nisam čuo nešto gore skoro od ovog Devito x Osvajači. Doduše slušao sam 10 minuta, nisam uspeo svih pola sata.

Čak nije zbog miksa. Zvonko ne zna da peva više, ovaj autotune je već prevaziđen svuda samo ne u Srbiji. Tekst bolje da se ne sluša, najviše volim kad rimuje "teško" sa "teško"

Edited by Nicklord
  • Like 6