Marko Posted January 8 Share Posted January 8 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted January 8 Share Posted January 8 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted January 8 Share Posted January 8 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted January 8 Share Posted January 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted January 9 Share Posted January 9 Ovo mesto odavno nije ono za šta smo mislili da će biti. Prastajte za svaku preku reč. Do nekih boljih vremena... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted January 9 Share Posted January 9 Hahaha sta iskoci Algoritam iz strong diz dejz 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted January 9 Share Posted January 9 odlican ti je ovaj kettamin track sto si ostavio pre neki dan. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicklord Posted January 9 Share Posted January 9 Imate The Smile u Hangaru u Junu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted January 9 Share Posted January 9 --- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted January 9 Share Posted January 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted January 9 Share Posted January 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted January 9 Share Posted January 9 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
deez nuts. Posted January 10 Share Posted January 10 Austrijanci su svetski sampioni u organizaciji ski centara, niko im nije ni prici. Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvrnuto Posted January 10 Share Posted January 10 Interpol i Smashing Pumpkins na delimično zajedničkoj turneji tokom leta po Evropi: 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted January 10 Share Posted January 10 @uvrnuto, milenko tepic delimicno zainteresovan. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted January 11 Share Posted January 11 Napolju je baš smrz. Ovo mi je niotkuda došlo do mozga dok sam kuvao kafu, možda vam pomogne da se ugrejete: 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted January 11 Share Posted January 11 Fuj, prokleta zima... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted January 11 Share Posted January 11 u to ime, colder Link to comment Share on other sites More sharing options...
robespierre Posted January 11 Share Posted January 11 Dve glupe pesme sa radija koje me teraju na pedal to the medal moje zveri od 70ks via vučić autobahn Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted January 11 Share Posted January 11 (edited) 4 hours ago, SteveFrancis#3 said: Fuj, prokleta zima... Najbolje godišnje doba. Obučeš se koliko ti treba i napred. U utorak ja lepo završio rekreaciju na drugom delu grada i vratio se kući 40 min peške. Lepota. A ne ono đubre od vremena kad je 15-20 stepeni za novogodišnje praznike, 30 stepeni u septembru/oktobru itd. Fetiš za toplo vreme, i kad mu vreme nije, mogu da razumem kod matoraca i pogotovo baš matoraca, kojima je ot'šla periferna cirkulacija odavno pa se i na +18 tresu kao da... (Ehm, neću završiti misao ovde jer modovi prelako banuju za sve i svašta jbg 😄) Kod omladine i mlađih ljudi, to mi je softy previše - Mada cenim da tu ima dosta do toga da se u nekom periodu, 20-te npr, previše sedelo, čadilo, cugalo pa general fitness/imunitet i nije bog zna šta (Razume se i inače: Hladnoća i promaja najveći neprijatelji u Srba svih generacija). Tako da pazi, klin se klinom izbija, lepo dođeš kod mene u NS na kurs čeličenja za hladno vreme (Bonus je da usput naučiš šta je prava muzika. Gde ćeš bolje). Što mi rekao moj kum sa Dorćola skoro: Vala si se sad isro za njih 5-oro (Zrnce istine je tu though) Edited January 11 by Marko Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted January 11 Share Posted January 11 nije stvar čeličenja i imaginarnog čojstva i junaštva, ja prosto ne volim hladnoću, ne volim da oblačim 300 govana odeće na sebe i slično mislim, znam ljude koji obožavaju zimu, ja radije podnosim i 40+ stepeni nego ovakvu situaciju. još ako dune vetar 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted January 11 Share Posted January 11 (edited) Nemam toliki problem sa zimom i hladnoćom per se koliko ne volim sneg. Mrzim sneg, mrzim ga dok pada, mrzim ga dok se topi, mrzim ga dok ga ima, mrzim ga u gradu, mrzim ga na planini, mrzim ga kad ga vidim na TV, mrzim ga dok čitam o njemu, mrzim ga dok pišem post na 4umu o njemu. Sama hladnoća mi ne smeta toliko dok nije baš otišlo ekstremno u minus. Btw... za vikend počinje NFL plejof, jedna od utakmica se igra u Kanzas Sitiju na otvorenom ( znači nije dvorana, nego baš otvoreni stadion) Očekuje se temperatura od -5 Farenhajta. Nisam guglao tačno ali to je negde oko -20 naših. E sad razmišljam ko će to da plati kartu i da ide na utakmicu da bude tamo na -20 nekih četiri...četiri i po sata. Pa ja na -20 ne bih izašao đubre da izbacim do najbližeg kontejnera a kamoli gledao utakmicu uživo. edit: i to Kanzas Siti igra protiv Majamija čiji će igrači na aerodromu na Floridi ući u avion na temperaturi od +25. To se zove prednost domaćeg terena Edited January 11 by Göbekli Tepe 1 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted January 11 Share Posted January 11 17 minutes ago, Göbekli Tepe said: Nemam toliki problem sa zimom i hladnoćom per se koliko ne volim sneg. Mrzim sneg, mrzim ga dok pada, mrzim ga dok se topi, mrzim ga dok ga ima, mrzim ga u gradu, mrzim ga na planini, mrzim ga kad ga vidim na TV, mrzim ga dok čitam o njemu, mrzim ga dok pišem post na 4umu o njemu. Sama hladnoća mi ne smeta toliko dok nije baš otišlo ekstremno u minus. Potpisujem ovu izjavu. Mrzim sneg iz dna duše. Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted January 11 Share Posted January 11 Volim i leto, i zimu, a sneg obožavam, samo dok nije u formi instant-otapajućeg. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvrnuto Posted January 11 Share Posted January 11 54 minutes ago, Marko said: Što mi rekao moj kum sa Dorćola skoro: Vala si se sad isro za njih 5-oro (Zrnce istine je tu though) E, nek' ti je rek'o. 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts