realno *w Posted January 3, 2020 Share Posted January 3, 2020 U svakom slučaju, ovo mi bar u najavi deluje mnogo bolje od onog divljaka iz Izraela... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alek The Great Posted January 3, 2020 Share Posted January 3, 2020 Kako cemo sad protiv Odzo-a?![emoji2957] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patriota iz kauca Posted January 3, 2020 Share Posted January 3, 2020 Čini mi se da nikad više igrača nismo imali na poziciji crnca.Kakva je situacija s našom ligom, koliko njih može da igra?Sent from my Mi 9T using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvrnuto Posted January 3, 2020 Share Posted January 3, 2020 Mclean in Parakhouski out 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobby Shurda Posted January 3, 2020 Share Posted January 3, 2020 lepo mu stoje te boje 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted January 3, 2020 Share Posted January 3, 2020 " userid="544"] lepo mu stoje te boje Najdraži derbiji su mi bili tamo nekad 83-84 kad smo u kući imali samo mali Iskrin crno-bijeli portabl tv, raduješ se ko god da da gol. [emoji846] 2 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
odupri se ludilu Posted January 3, 2020 Share Posted January 3, 2020 (edited) Na tom portablu si jedino u technicolour mogao da gledaš Sivi dom. Edited January 3, 2020 by odupri se ludilu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alek The Great Posted January 3, 2020 Share Posted January 3, 2020 Imamo dosta stranaca, ali dobra stvar je sto se vecina mogu posrbiti. Ostali bi Gorda i Pejners, mada nisam siguran jos koliko ce se ovaj drugi zadrzati u klubu. To znaci da ima mesta za jos 3. Sto bi znacilo da bar jednom od cetvorice (Redzi, Mozli, Kori i Tomas) treba obezbediti srpski pasos. To je izvodljivo.Inace, ovaj Jamal izgleda brzo i eksplozivno za jednu cetvorku (gledajuci klipove od prosle sezone), a da ne pricam o petici. Deluje mi slicno Mozliju s tim sto deluje malo popunjenije. Ocekujem da ce neko strucniji vec napisati malo detaljnije. Naravno, sve oci uprte u Steve Francis-a[emoji16] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted January 3, 2020 Share Posted January 3, 2020 Peiners bi nas mogao napustiti vrlo brzo, a po kuloarima se priča da mu je zamjena Andrew Harrison. Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvrnuto Posted January 3, 2020 Share Posted January 3, 2020 34 minutes ago, uvrnuto said: Mclean in Parakhouski out "Svaka sličnost sa bivšim igračima je slučajna." 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted January 3, 2020 Share Posted January 3, 2020 Meklin je odigrao odličnu sezonu u Albi i nakon toga je da kažem igrao korektno. Odličan je pik end rol igrac i Partizan će sa njim dobiti stabilnost jer će on uvek da isporučuje svoje, veoma pouzdan. Meklin - Mozli odlicna kombinacija. Za stil igre koju forsira Trinikjeri je Meklin odlican dok mi I dalje nije jasno zašto je Arta doveo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvrnuto Posted January 3, 2020 Share Posted January 3, 2020 11 minutes ago, Son_of_a_gun said: Peiners bi nas mogao napustiti vrlo brzo, a po kuloarima se priča da mu je zamjena Andrew Harrison. Ja nisam siguran uopšte koliko je nama potrebna izmena ako ode uopšte. Naravno, značilo bi za borbu na dva fronta, ali u ABA može i Trifa malo više da se gura i trpi. Skroz dobro smo pregurali prethodni period i to uglavnom sa neigranjem dvojice sa pozicija 1 do 3. Prvo je Jare odmarao, pa onda i Volden, a sve vreme i Pejners ili nije igrao ili je imao jako malu minutažu. Eventualno bih probao sa nekom mačkom u džaku iz Amerika, pa da se eventualno zadrži za dogodine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted January 3, 2020 Share Posted January 3, 2020 A koji je to stil igre koji forsira Trinki? Zaista pokusavam da spojim tackice, no ne ide mi bas. U top5 ekipa smo u EC po broju sutnutih trojki, dok smo istovremeno medju 2-3 najlosije po procentu ubacenih sa jedva preko 30%. Bolje serujemo loptu as of late, ali smo i dalje u donjem domu po broju asistiranih poena. Uz sve to smo jedna od ekipa koje igraju najsporiju kosarku u takmicenju. Kad je sve tako, kako to da 1 McLean odgovara vise od 1 Artyoma i zasto se nista ne radi na temu podizanja fleksibilnosti u napadu? Kako Andrea zamislja da od ovog rostera napravi istinski funkcionalnu ekipu koja napada trofeje? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beonegro Posted January 3, 2020 Share Posted January 3, 2020 8 minutes ago, SteveFrancis#3 said: Kako Andrea zamislja da od ovog rostera napravi istinski funkcionalnu ekipu koja napada trofeje? Pa dovesce jos Amerikanaca. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
40Wins Posted January 3, 2020 Share Posted January 3, 2020 Nas uspeh ove sezone najvise ce zavisiti od toga kakvi ce Zagorac i Volden biti u odlucujucim utakmicama. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted January 3, 2020 Share Posted January 3, 2020 Ne bih rekao da sa Waldenom ima neke misterije. On se isprofilisao kao nekakav desetobojac, kao zna od svega po malo, a nigde nije vrhunski. Neki alibi plej sustinski. Nije dovoljno los da bi zasluzio ostre kritike, a ni dovoljno dobar da na parketu pravi razliku. Zagorac, sa druge strane, ima mozda jos tih 2-3% verovatnoce da se otkaci i konacno pronadje glavu. Medjutim i to je onako na ultra dugackom stapu i pravi navijacki wishful thinking, da budemo posteni. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Južni Posted January 3, 2020 Share Posted January 3, 2020 Spekuliše se o Lovernju? Ako se ostvari, verujem da bi Zoe pristala i na to da se uda 2022.😂 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MetalHead Posted January 3, 2020 Share Posted January 3, 2020 Meklin ipak ne dolazi? Zapelo oko raskida ugovora... pa kako je registrovan u KSS? 😄 Samo da Lovernj ne dodje kao onomad na 4. utakmicu. 🙂 Ali bez zezanja, to bi vam bilo najbolje pojacanje, realno. Sve vec zna, nikakvo privikavanje nije potrebno, energija je uvek bila tu... a znamo i da zna znanje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beonegro Posted January 3, 2020 Share Posted January 3, 2020 19 minutes ago, Južni said: Ako se ostvari, verujem da bi Zoe pristala i na to da se uda 2022.😂 Bojana i Luchifer kumovi 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted January 3, 2020 Share Posted January 3, 2020 A koji je to stil igre koji forsira Trinki? Zaista pokusavam da spojim tackice, no ne ide mi bas. U top5 ekipa smo u EC po broju sutnutih trojki, dok smo istovremeno medju 2-3 najlosije po procentu ubacenih sa jedva preko 30%. Jednostavno je, što više trojki šutiraš više ćeš i ubaciti. [emoji3]McLean je bio završen posao a onda je iskrsao Žo u zadnjem trenutku kao (mala) mogućnost. Ako ne bude ništa od Žoa, ostajemo na McLeanu. Ajmo sad svi hype! [emoji23] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted January 3, 2020 Share Posted January 3, 2020 Bojana i Luchifer kumovi 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jedibojan Posted January 3, 2020 Share Posted January 3, 2020 Pakuj odmah i Lea, nece da se baci Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beonegro Posted January 3, 2020 Share Posted January 3, 2020 8 minutes ago, jedibojan said: Pakuj odmah i Lea, nece da se baci Zapravo, oce 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted January 3, 2020 Share Posted January 3, 2020 (edited) Partizan je igrao, za moj ukus, odličnu i brzu košarku do utakmice sa Zadrom. Udarna igla u tom momentu su bili Jaramaz i Tomas. Posle Zadra sam pitao na Aba temi zašto je igra Partizana podsećala na igru Mornara I toliki broj sutnutih trojki jer mi je to bilo atipično za Partizan do tog momenta. Ukoliko imaš neku naprednu statistiku do utakmice sa Zadrom i posle, EK I aba liga zajedno, da izbaciš broj poseda, suteva za tri, pa da se uporedi @SteveFrancis#3 Verujem da ce dolaskom Meklina spasti minuti Jankovica i da će sa takvom rokadom Partizan dobiti na brzini i odličnoj pik igri u napadu. Edited January 3, 2020 by propolis Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoe Bg Posted January 3, 2020 Share Posted January 3, 2020 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts