Bugl Khan Posted March 24, 2021 Share Posted March 24, 2021 2 hours ago, fancy said: Super je. Mene podsetilo u par navrata na Fringe, što je svakako dobro. Za gledanje. Nisam ni znao za tu seriju. Slučajno jučer na Cinestaru naletio na zadnjih 2 min neke epizode. Pogledao o čemu se radi i zainteresiralo me. Fringe mi je odmah pao na pamet s tim paralelnim svjetovima. Pogledat ću, nadam se dok me drži. Jbt. u ovo novije vrijeme više vremena trošim na odluku što da si pustim nego na samo gledanje 😁 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted March 24, 2021 Share Posted March 24, 2021 13 hours ago, Bugl Khan said: Jel gledao co Counterpart? Pisali smo u vise navrata o njoj, i da - odlicna serija. Bas je @fancy pogodio, ima taj "Fringe" vajb. Prava je steta sto je otkazana posle samo dve sezone, citao sam po bespucima Reddita da je JK Simmons bio bas tezak za saradnju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bugl Khan Posted March 24, 2021 Share Posted March 24, 2021 1 minute ago, Antizemljaš koji lebdi said: Pisali smo u vise navrata o njoj, i da - odlicna serija. Bas je @fancy pogodio, ima taj "Fringe" vajb. Prava je steta sto je otkazana posle samo dve sezone, citao sam po bespucima Reddita da je JK Simmons bio bas tezak za saradnju. A jbg. Znači nema nekog završetka? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted March 24, 2021 Share Posted March 24, 2021 (edited) 11 minutes ago, Bugl Khan said: A jbg. Znači nema nekog završetka? Pa nije da nema, samo je moglo da se rastegne na jos jednu sezonu. Kada se zavrsi nece ti biti dovoljno, posto je serija prilicno intenzivna. Edit: mozda je to moj utisak, ali je serija kombo onoga sta ja najvise volim: spijunski triler meets paralelni svetovi. Edited March 24, 2021 by Antizemljaš koji lebdi 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted March 24, 2021 Share Posted March 24, 2021 Je li to kod nas prevedeno kao Dvojnik? Uletela sam na nekom kanalu u ko zna koju epizodu i naravno ništa nisam skontala a učinilo mi se da valja. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bugl Khan Posted March 24, 2021 Share Posted March 24, 2021 35 minutes ago, alcesta said: Je li to kod nas prevedeno kao Dvojnik? Uletela sam na nekom kanalu u ko zna koju epizodu i naravno ništa nisam skontala a učinilo mi se da valja. Je, to je to. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted March 26, 2021 Share Posted March 26, 2021 Odgledao sam i ja Your Honor. Glavni utisak je da je zbrzano zbrzano zbrzano... Ovo je bez problema mogla da bude serija od 3, 4 sezone, da se lepo razrade likovi i prica i da se uzivis u pricu i sazivis sa likovima i onda bi bila dosta bolja. Neki likovi su potpuno bezveze ubaceni, za koje se na pocetku mislilo da bi mogli da imaju kljucnu ulogu, da bi na kraju ostali nedefinisani i nedoreceni. Moze se pogledati, ali necete videti nista epohalno. Pre svega preporuka za diehard fanove Breaking Bad-a i Bryana Cranstona, jer sam je i ja pogledao upravo zbog njega. 6/10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancy Posted March 26, 2021 Share Posted March 26, 2021 ... Breaking Bad-a i Bryana Cranstona, jer sam je i ja pogledao upravo zbog njega....Meni je Jesse (Aaron Paul) bio BB, i zbog njega bih pogledao i film i seriju, ali zbog Cranstona samog baš i ne...Shvatam da su ljudi oduševljeni njegovim "transformacijom" i sl. ali mene nije kupio i generalno su me smarale scene s njim (manje) i njegovom familijom (više)... Jednostavno mi je prenafuran i nerealan kao badass.Al pogledao sam ceo BB i čak da smisle i neki nastavak sa BC (znam, nemoguće, ali ipak...) gledao bih... [emoji106]Sent from my phone using their app 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uncletima Posted March 27, 2021 Share Posted March 27, 2021 PS. Moram da nadjem tjubeVidio gde kaze: KakaN! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJORDJE Posted March 28, 2021 Share Posted March 28, 2021 The Lost Pirate Kingdom na Netflixu. Poludokumntarna serija o piratskoj republici Nassau . Jedan od istorijskih fenomena gde su razbojnici napravili demokratsku "drzavu" , oslobodili robove i to 60 godina pre americke ili francuske revolucije. Na Bahamima postoji i muzej piratske republike. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eddard Posted March 28, 2021 Share Posted March 28, 2021 Trenutno bindžujem Ginny&Georgia na Netflixu, odlična za ubijanje vremena. Jedino što je malo usiljeno woke, ali nije strašno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted March 30, 2021 Share Posted March 30, 2021 (edited) Počeo da gledam Barkskins Kanada negdje oko 1700te ... pa možete predpostaviti- Englezi, Francuzi, Irokezi i ostali. Ništa epohalno, ali meni skroz gledljivo. Od poznatijih faca tu je David Tewlis, dobar kao i obično. Interesantno, produkcija je National Geographic. Edited March 30, 2021 by Ne sam Safete Link to comment Share on other sites More sharing options...
L0shMi Posted March 30, 2021 Share Posted March 30, 2021 Dobar je Barkskins. Može se gledati. :) Sent from my MHA-L29 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alek The Great Posted March 31, 2021 Share Posted March 31, 2021 The Lost Pirate Kingdom na Netflixu. Poludokumntarna serija o piratskoj republici Nassau . Jedan od istorijskih fenomena gde su razbojnici napravili demokratsku "drzavu" , oslobodili robove i to 60 godina pre americke ili francuske revolucije. Na Bahamima postoji i muzej piratske republike.Zanimljiva tematika. Mada mi nesto te dokumentarne serije i ne leze. Dobra je serija Black sails, slicna tematika.Sent from my SM-G970F using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJORDJE Posted April 1, 2021 Share Posted April 1, 2021 21 hours ago, Alek The Great said: Zanimljiva tematika. Mada mi nesto te dokumentarne serije i ne leze. Dobra je serija Black sails, slicna tematika. Sent from my SM-G970F using Tapatalk Gledao sam Black Sails i definitivno vredi pogledati, mada je to romantizirana verzija price. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted April 3, 2021 Share Posted April 3, 2021 Nakon sto je iscrpeo sve price za veliko platno,Slaj Stalone je odlucio jednog svog junaka prebaciti na TV ekran. "Rocky" postaje tv serija. Radnja bi trebala da nas vrati u pre-pocetak..u Rokijevu mladost. Stalone je objavio da bi "u idealnim uslovima" serija trebala da ima deset epizoda i traje "nekoliko sezona". Ima li ovakva serija smisla,procenite sami. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted April 3, 2021 Share Posted April 3, 2021 (edited) 11 hours ago, Crni Bombarder said: Nakon sto je iscrpeo sve price za veliko platno,Slaj Stalone je odlucio jednog svog junaka prebaciti na TV ekran. "Rocky" postaje tv serija. Radnja bi trebala da nas vrati u pre-pocetak..u Rokijevu mladost. Stalone je objavio da bi "u idealnim uslovima" serija trebala da ima deset epizoda i traje "nekoliko sezona". Ima li ovakva serija smisla,procenite sami. Ima ako on bude glumio mladog Rokita 🙂 Edited April 3, 2021 by Antizemljaš koji lebdi 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted April 5, 2021 Share Posted April 5, 2021 Ah...pa CGI čuda čini, eno ga lik sa mog trenutnog avatara se pojavio identičan u filmu koji je snimljen 20 godina nakon smrti glumca koji je originalno tumačio ulogu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted April 6, 2021 Share Posted April 6, 2021 23 hours ago, We lose every week said: Ah...pa CGI čuda čini, eno ga lik sa mog trenutnog avatara se pojavio identičan u filmu koji je snimljen 20 godina nakon smrti glumca koji je originalno tumačio ulogu. I bio jednako zastrasujuc!!! 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted April 6, 2021 Share Posted April 6, 2021 10 minutes ago, Antizemljaš koji lebdi said: I bio jednako zastrasujuc!!! 🙂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ta'veren Posted April 8, 2021 Share Posted April 8, 2021 Quote Twin Peaks premiered on American Television on 8 April 1990. Happy 31st birthday to the greatest show of all time. Coffee, donuts, and Cherry Pie forever 6 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haklberi Posted April 8, 2021 Share Posted April 8, 2021 (edited) Upravo odgledao The Outsider i Defending Jacob, sjajne serije. Edited April 8, 2021 by Joki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted April 9, 2021 Share Posted April 9, 2021 Krenuo Black Mirror da gledam, veoma zadovoljan. Teska je serija da se gleda jedna za drugom, ali u sustini, svako vece pred spvanje po jedna epizoda cisto da legnem depresivan. 1 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alokin Posted April 10, 2021 Share Posted April 10, 2021 Jel gledao neko resident alien? Obično ne gledam SF serije ali ova me privukla ne znam ni ja zašto. Krenula je na foxu pre neki dan a ima je i na netu.Послато са Mi 9 Lite помоћу Тапатока Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted April 10, 2021 Share Posted April 10, 2021 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts