Jump to content

fancy

Član foruma
 • Content Count

  1,498
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2,525 Excellent

About fancy

Recent Profile Visitors

1,545 profile views
 1. Jbt, gledam ovo i čitam: Hers-Penis Ali ok, izbori su u USA, sve je moguće.
 2. Jayne Cobb (Adam Baldwin) nije gost. Jayne Cobb je domaćin Univerzuma. ...u kome bar jedan grad nosi njegovo ime edit: aj valjda ću jednom nastaviti... We gotta go to the crappy town where I’m the hero!
 3. Firefly nije "ranija serija koja je proslavila Nathana Filliona, glumca koji glumi Ricka Castle-a" već je najlegendarnija od svih legendarnih i kultnih serija, tako da je jedini ispravan način reći da je Castle serija u kojoj je kasnije glumio captain Malcolm "Mal" Reynolds. Plus, špica je najbolja od kad je izmišljen najdraži aparat sa katodnom cevi (ok, tu negde po jačini je i Justified... a i Space 1999 ) a scena sa svemirskim brodom koji proleće iznad krda divljih konja je proizvod čistog genija. Shiny Castle sam počeo da gledam, stigao do neke 5,
 4. Vodio je ribu u operu i ova ga ostavila zbog nekog hevimetalca [emoji3064] Sent from my phone using landline
 5. Ah... The Affair... Moja gospođa otkinula na ovo, ja pratio budan 1. i 2. sezonu, pratio i spavao 3. i 4 sezonu. probudio se u 5. uspeli su da ga završe bolje nego što sam očekivao. Realno, ženska serija - puno erotike, niđe pornografije Gledao prvenstveno zbog Joshua Jacksona (Dawson's Creek, Fringe...) - vidim da glumi i u nečem novom ("Little Fires Everywhere") ...odgledaću i to kad stignem
 6. 1. Ham 2. Ver 3. Bot 4. Ric 5. Sai 6. Alb 7. Gas 8. Nor 9. Oco 10. Per Fl Ham
 7. E, da, ima još jedna stvar koju ne mogu da oprostim Raised By Wolves... (opraštam dosadu, smešnu glumu, loš scenario, bezidejnost i situaciju u kojoj se spas nepostojeće radnje traži u zaverama apsolutno svakog protiv svakog... takve stvari su već uobičajene i u hiperprodukciji serija spas za lenje/preforsirane pisce) Alli... (nije neki spoiler radnje, samo komentar, poprilično otrovan, jedne (ekstremno otrovne) ideje koja se provlači kroz seriju...)
 8. 1. Ham 2. Bot 3. Sai Sent from my phone using landline
 9. Ako govorimo o Raised By Wolves, ima je u Video Klubu na EONu odavno, trenutno 7 epizoda, možda je juče/danas izašla i 8... doduše 6. i 7. epizodu su nešto sjebali s tonom (dijalozi nečujni, ambijentalni zvuk prevelik) pa sam morao da skinem s torenta da ih odgledam s normalnim zvukom.
 10. fancy

  Crna Gora

  Pa kaže: Toeto.
 11. fancy

  Crna Gora

  Zašto? Zašto bi iko išta peglao sa Vučićem posle onakvih naslovnih strana i linča Vučićevih medija. Samo bi pokazao da nema kičmu i zapečatio bi sebi karijeru u C.G. Odnosi sa Srbijom "na jezik u usta" će morati da sačekaju neku normalnu garnituru na vlasti u Srbiji.
 12. fancy

  Crna Gora

  Moj predlog... Prvi potpredsednik vlade, a za 2 godine i ono što zaslužuje. :) Sent from my phone using landline
 13. The Last Ship. Gledao, dobra ideja, dobra serija, a ono što je najvažnije - bilo je i finih likova za koje ti je uživanje kad su u kadru. Prve tri sezone odlične, u 4. i 5. opao kvalitet, ali, sve u svemu, super je za opuštanje posle radnog dana - pucačina & survival ne mogu da omanu. Nikakav psihodelični spektakl, sa dubokim porukama o (be)smislu života, strogo opuštencija.
 14. fancy

  Rim 2020.

  ...znači i dalje neporažen. [emoji41]
×
×
 • Create New...