Dropkick Murphys Posted April 2, 2022 Share Posted April 2, 2022 Da je sreće da je napravljen samo sportski forum nakon gašenja b92. 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bergkamp bcd Posted April 4, 2022 Share Posted April 4, 2022 (edited) On 4/2/2022 at 12:12 AM, Barkley#34 said: Video sam da je @Liska Manjina trajno udaljen sa foruma na gornjim spratovima. Ne ulazim u razloge niti želim da ih saznajem, niti bilo koga kritikujem ili zapitkujem, samo da izjavim da mi je žao jer smo imali lepu komunikaciju na fudbalu, bez obzira na to što nas dele navijačke boje. Moglo se finih njegovih postova pročitati na razne fudbalske teme i to će mi nedostajati. Virtuelni gud baj s moje strane. 😢 Zato sam jos i ranije (dok sam bio moderator) pisao da ne treba davati trajne banove jer tako ljudi dolaze do situacije da se ili potpuno udalje od ovog mesta ili pokusaju da se kloniraju sto je prekrsaj koji ne moze da se tolerise. Ja bih i za zighajlovanje i Hitlera kao avatara davao godinu dana, pa ko je lud da svakog 10. marta u godini (lupam) zighajluje ili kaci Hitlera, neka ga, opet godinu dana i to je to. Inace, to pozivanje na separaciju od politickog dela foruma ne smatram umesnim - nama ne treba poseban forum za sportski deo nego samo forum koji ce ciniti ljudi koji ce uvazavati pravo na tudje misljenje cak i ako ga ne dele. Nije kao da i na sportskom delu foruma nemamo ekstremne Partizan/Crvena zvezda stavove "oni kradu, a mi jadni pobedjujemo sve posteno". Edited April 4, 2022 by goldberg Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted April 18, 2022 Share Posted April 18, 2022 Mislis da nece da se klonira ako mu das godinu dana? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted May 15, 2022 Share Posted May 15, 2022 9 minutes ago, iamsho4sho said: Bogami ovde ce biti gusto kao sto sam i ocekivao... Trener im je siptarcina .. 15 dana, posto je prvi prekrsaj. 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted May 26, 2022 Share Posted May 26, 2022 3 minutes ago, Martin Mystere said: Najebem se majke prvo dvojcu koji mu je ponudio produžetak ugovora! Ovo je samo jedan nekoliko prostackih postova tokom utakmice. 10 dana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted May 26, 2022 Share Posted May 26, 2022 On 5/23/2022 at 2:24 AM, Steve Gerrard said: Sektas i psiho. Idi navijaj za Siti,Psg i druga govnA dunsteru , da je pogresio pogresio jebal ovo se ne pise sekto Sa zakasnjenjem - 10 dana. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted June 14, 2022 Share Posted June 14, 2022 On 6/11/2022 at 8:34 AM, Venger said: Jebali im Gobeljic i Panjkov mater. 5 dana, posto je prvi ban. Al sad stvarno, ajde da se batali ovakav recnik. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted June 16, 2022 Share Posted June 16, 2022 @Don Juan Čestitke na funkciji, pravi izbor. Srećno u radu. 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted June 16, 2022 Share Posted June 16, 2022 10 minutes ago, Barkley#34 said: @Don Juan Čestitke na funkciji, pravi izbor. Srećno u radu. Pridruzujem se i pratim, ziv bio @Don Juan! 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted June 16, 2022 Share Posted June 16, 2022 Jao bre @Don Juan ....pa malo li ti beše onol'ke godine ovde na fudbal, pa si sad zagazio i na politiku....[emoji3166]Znam da ćeš ti to odlično da radiš...dok te neko ne iznervira, kao onomad ja ..[emoji2958]Enivej...srećno ti bilo...Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dragan Mićić Posted June 17, 2022 Share Posted June 17, 2022 @Don Juan cestitke! Zasluzeno! 🍻 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bugl Khan Posted June 23, 2022 Share Posted June 23, 2022 Jel mi može netko objasnit kakve su ovo značke i rank koje dobivam zadnjih dana? Dobio sam značku za godinu dana na forumu prije koji dan. Kladio bi se da sam koji mjesec duže tu 😂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted June 23, 2022 Share Posted June 23, 2022 7 minutes ago, Bugl Khan said: Jel mi može netko objasnit kakve su ovo značke i rank koje dobivam zadnjih dana? Dobio sam značku za godinu dana na forumu prije koji dan. Kladio bi se da sam koji mjesec duže tu 😂 Pa to je neka nova funkcionalnost koje je došla sa novom vezijom foruma. Biće tu neko vreme, pa ćemo videti za dalje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted July 9, 2022 Share Posted July 9, 2022 Molim nekog od modova (logican izbor je Don) da otvori topik za novu sezonu CZ. Jer medju forumasima ne postoji volja,zelja,spremnost. Drzim da u tom slucaju,modovi treba da "uskoce". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted July 9, 2022 Share Posted July 9, 2022 1 hour ago, Drug Crni said: Molim nekog od modova (logican izbor je Don) da otvori topik za novu sezonu CZ. Jer medju forumasima ne postoji volja,zelja,spremnost. Drzim da u tom slucaju,modovi treba da "uskoce". Da, ako niko ne otvori do večeras otvoriću ja. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted July 9, 2022 Share Posted July 9, 2022 1 hour ago, Drug Crni said: Molim nekog od modova (logican izbor je Don) da otvori topik za novu sezonu CZ. Jer medju forumasima ne postoji volja,zelja,spremnost. Drzim da u tom slucaju,modovi treba da "uskoce". Mogao bi @1945 da otvori - ide mu od ruke. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brat od Korneta Posted July 9, 2022 Share Posted July 9, 2022 5 hours ago, Kronostime said: Mogao bi @1945 da otvori - ide mu od ruke. Vec sam ti jednom rekao da ko se zadnji smeje najsladje se smeje. 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted July 14, 2022 Share Posted July 14, 2022 1 hour ago, vlaDixXx said: Stankela ne voli talentovane igrace,samo radnike,afrikance i veterane koje niko nece Za sada samo sedam dana, pa da vidimo da li će kazna imati efekta. Prozivanje bilo koga zbog porekla, boje kože i slično jednostavno ne može biti tolerisano, pa čak i u ovako "uvijenoj" formi. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted July 14, 2022 Share Posted July 14, 2022 Molba za modove: skinite oznaku sezona na temama Liga Evrope i Liga Konferencije. Toliko se na njima malo pisalo,da nema nikakve potrebe da se otvaraju teme za novu sezonu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted July 14, 2022 Share Posted July 14, 2022 5 hours ago, Drug Crni said: Molba za modove: skinite oznaku sezona na temama Liga Evrope i Liga Konferencije. Toliko se na njima malo pisalo,da nema nikakve potrebe da se otvaraju teme za novu sezonu. Promenjeno. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlaDixXx Posted July 23, 2022 Share Posted July 23, 2022 On 7/14/2022 at 4:45 PM, Don Juan said: Za sada samo sedam dana, pa da vidimo da li će kazna imati efekta. Prozivanje bilo koga zbog porekla, boje kože i slično jednostavno ne može biti tolerisano, pa čak i u ovako "uvijenoj" formi. Gde sam ja tu nekog vredjao, to si ti boldovao Vise ne sme da se kaze da je neko iz Afrike, evrope, Azije A tvoj ban, demokratski i slobodarski 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted July 29, 2022 Share Posted July 29, 2022 Decembarski će da odmori 24 časa zbog trolovanja. Za kasnije će zavisiti od njega. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted August 2, 2022 Share Posted August 2, 2022 Da li ima zainteresovanih da otvore novu temu za Premier ligu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted August 2, 2022 Share Posted August 2, 2022 Nakamura a.k.a. @Sjećaš li se Rum kasatose javio. Tema u cetvrtak. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted August 4, 2022 Share Posted August 4, 2022 @Sjećaš li se Rum kasatoako ne mozes/ne stignes sa temom za EPL,mogu ja da "uskocim"..ali NAPOMINJEM: samo i iskljucivo ako ti ne mozes.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts