Jump to content
Vox92.net Forum

Liska Manjina

Members
 • Content Count

  326
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

362 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Gura Vukanovića u nadi da će pomoći Žanderu da zatvore našu levu stranu.
 2. Inače u delegaciji FK Crvena zvezda u Minhenu je i - Ubica Zoran Babić! Zvezdan se zaista trudi da nam što više ogadi Zvezdu, ma marš iz kluba govedo robijaško! Samo je još falilo da DJ Žeksovog malog povedemo.
 3. Živim za dan kad ćemo jednu utakmicu odigrati na način kako je Slavija Prag odigrala sinoć u Milanu. Nema alibi napucavanja, nema bunkera! Lopta se pokušava izneti kroz pas, a u tome učestvuju svi igrači tima, igra se agresivno na igrača sa loptom, ne dozvoljava mu se da primi loptu lagano i okrene se. Naši nikako da shvate da se na ovom nivou ne može dopustiti igraču da lagano primi loptu i da je distribuira dalje, da se mora ići u noge svim tim tehničarima. Ne znam kako ti očekuješ da zaustaviš Nejmara kad se on okrene licem prema golu, napraviće vola od tebe u 7/10 situacija. Niko nije rekao da se treba napasti Bajern, ali ako se braniš onda se barem brani agresivno i angažovano, a ne da se igra teški bunker, te da se čeka koliko će nam golova navaljati.
 4. Ez aj sed 😄 šteta samo što primiše nesretan gol u 90+ Šteta samo što su upali u grupu sa 3 aždaje. Ljudi igraju baš moderan fudbal, a uz sve to su fizički besprekorno spremni i uigrani. Souček je stračan igrač, ne znam samo kako ga nije pokupila neka jača ekipa, ali za njega se zna da je strastveni navijač Slavije i da je zaljubljen u klub. U poslednje vreme su se baš podigli tako da me ne bi začudilo da su mu dali jak ugovor u cilju da zadrže kapitena. Posle Zvezde, omiljeni tim 😄 @Nate Nije Haland ni mogao igrati protiv nas prošle godine obzirom da je bio na pozajmici u Moldeu. Inače Solskjer/šer mu je bio trener i on ga je doveo u Molde, dao mu i šansu, tako da ima logike to što ga dovode u vezu sa Jedinstvom iz Mančestera.
 5. Nemojte tako kolega, zna se koja je njegova uloga. On ima ulogu da zajedno sa Davidovcem izvadi stvar! Ovo trpanje Grčkog drugoligaša je prepušteno stranim plaćenicima...
 6. Petarda od Bajerna i poraz u derbiju bi predstavljali bukvarski primer karme za sve ono što se radilo u ovom klubu! Naravno počev od prodaje Terzića za siću, dovođenja rekreativca koji pri tome uopšte i nije levi bek, povreda jedinog levog beka. Zaista ne bih voleo da se to desi, ali sasvim je realno za očekivati da nas unište po boku. Nadajmo se da će Pavar kompletirati bekovski tandem uz Ernandez, pomenuta dvojica jesu defanzivno potentni igrači, ali su u ofanzivi dosta slabiji od Alabe (znam da je povređen i da neće igrati) i Kimiha.
 7. Ma kakvi namerno, jed jednostavno je hteo da ukrade vreme. Da je hteo da se skloni ne bi se ni bacio kod prvog gola već bi ostao na sredini i glumio da ide na procenu. Inače ne znam samo do kad mislimo pobeđivati na guzove i guranje, mora nekad nešto da se i odigra. Vulić je naš najbolji veznjak posle Marina, mora od starta barem u Domaćici.
 8. Mešaš babe i žabe! Realno je da nas guraju, kao što je realno da mi u Evropi igramo totalno drugačije i protiv ekipa koje nas napadaju. Ovo je bilo sramotno i tu nema spora.
 9. Kao da je treća liga Zanzibara, pa dokle više majku vam lopovsku? I onda se čude što ne dolazimo na stadion!
 10. Sramotna liga, i onda neko treneru u zasluge ubroji osvajanje domaceg trofeja.
 11. Šta mi igramo već godinu dana? Ne može se uvek na kontru dati iz prve šanse.
 12. Zamišljam reakcije da je ovo finale i da ga je Bogi ovako otvorio. Jebena tuga i nepravda
×
×
 • Create New...