Jump to content
Vox92.net Forum

Liska Manjina

Redovni članovi foruma
 • Content Count

  699
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

646 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Naravno da nije bolji od Borjana, ali se bojim da ćemo ga prodati na leto. U suštini, ako ga zadržimo i na leto onda je on tu do kraja karijere. Kakvo je tvoje mišljenje o malom Raduloviću? Ranije si pominjao nekog centralnog veznog koji je po tebi najbolji produkt naše OŠ, talenat Grujićevog nivoa.
 2. Zaboravljate Erakovića, dečko je već sad mogao i morao da igra u paru sa Degenekom. Taj dečko uz sve ima i odličnu tehniku i siguran pas, mnogo će nam značiti prilikom iznošenja lopte kroz pas. Ja bih radije gledao svakog nego onu ragu Milunovića, koliko je samo spor i trom, kad ga vidim da se gega po terenu momentalno dobijem želju za povraćanjem. Ali ajde da i razumemo odluku Stankovića, ipak je ta pozicija štopera najosetljivija i ne bi bilo dobro da ga izgubimo zbog neke sitne greške. Na leto Babića, Erakovića i Katića u prvi tim. Moram reći da sam se zabrinuo kad sam pročitao da Popović ide u Bugarsku, ali čujem o Katiću dosta lepih stvari, em Vasiljević branio odlično protiv komšija.
 3. Pa po njemu i treba srati, gde je to normalno da jedan funkcioner koji je tukao sudije bude predsednik KS? Da ne pričamo o drugim rabotama van terena, gde sve nema tog čoveka, od kafanskih tuča do nelegalne gradnje... To što je radio na terenu kao igrač zaslužuje respekt, ali ovo što radi danas zaslužuje mazanje govnima. Problem je samo što Legendoglu nije ništa bolji od njega, čak naprotiv... Glede komšija i derbija, mislim da bi se trebalo držati terena i ne treba ulaziti u teorije zavere, treba videti da li postoji mogućnost da se napravi TIM od postojećeg kadra, a ne da bitišemo kao grupa individualaca. Uvek prvo gledati u svoje dvorište!
 4. Mislim da je imao Jaramaza na klupi, sad listam pbp i već nisam siguran. Moguće je da je i on bio na terenu! Onda ta odluka ima smisla...
 5. Mene samo zanima zašto je Trinkijeri uveo Birčevića kao zamenu za povređenog Voldena? Ja sam znao da maši barem jedno bacanje, a nakon toga je i zabrljao na preuzimanju te ostavio Davidovca samog na trojci.
 6. Kad smo već kod faula u napadu, meni je fascinantno kako Mozliju niti jednom nisu svirali faul kod postavljanja bloka, a čovek kolenom iznosi naše bekove. Toliko o tome!
 7. Kakve blokove pravi Mozli ahahahahahah, pa nerealno
 8. Starijem Gospodinu odmah tehnička ahhaahahhaahah
 9. Prikazuju slowmo situacije iz prvog poluvremena i u 3-4navrata Talijan u faci sudija, uspeo je i on upasti međ hajlajCe
 10. Samo zakucaj Lazića i Gista za klupu, a daj minute Dobriću, i od tebe dovoljno Šablončino.
 11. Nemamo trunku energije, a ni ideju. Voleo bih da nas naguze, mozda i otera Matoru volinu
 12. Problem je pristup i kurcobolja, a i Matori ga koristi na poziciji 4
×
×
 • Create New...